Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

יש לי חתולה קטנה מבערך היום שנולדה,

עכשיו היא גדלה ומה לעשות אנחנו מוציאים אותה החוצה, בין היתר שתעשה את הצרכים שלה,

וגם בשביל שתצא קצת החוצה (היא רוצה לצאת ו"לטייל").

הסיפור שלנו התחיל היום בבוקר, היא יצאה החוצה, ולא חזרה. עכשיו כל הזמן (!) היא חוזרת לא מתרחקת, ויודעת את הדרך.

היום בערב היא חזרה, כולה מפוחדת הלכה לקערת אוכל שלה, אכלה שתתה, קפצה לספה והלכה לישון.

כשהגעתי אליה לראות מה קורה איתה, היא פשוט התרחקה ממני וכאילו מפחדת שאני יעשה לה משהו,

פעם היא הייתה מלקקת אותי נדבקת אליי ולא עוזבת אותי, ועכשיו, כלום, היא מפחדת וכל פעם שאני בא להרים אותה היא בוכה

וממש מפחדת. אני מתחיל לחשוב שאולי היא נפגעה ברגליים וכואב לה שאני מרים אותה.

אבל מצד שני היא הולכת בסדר גמור.

אני ממש לא יודע מה קרה לה!! יש לכם רעיונות??

תודה רבה. בעלים מודאג.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקחת לוטרינר כדי שיבדוק אותה.

אולי באמת משהו כואב לה, או שאולי היא בטראומה בגלל משהו שקרה לה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא לא מעוקרת, בדיוק דיברנו עם וטרינר לעשות את זה בשבוע הקרוב.

ואיך שאני חושב על דברים רעים אני חושב על ילדים שמתעללים או איזה חתול ביריון שתקף אותה,

ובא לי לקחת לום ולעשות איתו משהו :mad2:

תודה רבה. אשמח לשמוע עוד דעות.

פורסם

כמו שכבר כתבו, כמה שיותר מהר לווטרינר.

יכול להיות שיש לה איזו פגיעה פנימית ולכן כואב לה כשאתה מרים אותה.

לאחר מכן, כמובן לעקר וכמה שיותר מהר!

תעדכן במצבה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עידכון קטן,

הייתה לי איזה השערה קטנה שקרה לה משהו ברגל, נגעתי לה ברגל בכמה מקומות וכשהגעתי לנקודה מסויימת

היא פתאום זזה וכאב לה כשנגעתי, ולאחר מכן היא הרימה את הרגל וליקקה אותה,

חוץ מזה אני חושב שאני מזהה צליעה קלה.

ממש כואב לי עלייה.

אבל כואב לי יותר החשש מנזק נפשי, כי פשוט כואב לראות אותה פחות שמחה קופצת ומשחקת. :cry:

פורסם

רואים שממש כואב לך עליה. תחכה עוד כמה ימים לפני שתקח אותה לוטרינר - אין מה למהר :evil:.

או שאתה צריך עוד כמה דיעות?

:turn-l:
פורסם

הציניות (?) לא עוזרת פה, מה לעשות צריך לקבוע תור ולחכות. אין ברירה.

או שאתה מחפש להצחיק?

פורסם

אני נראה לך צוחק? גם אתה לא ממש עוזר פה (לחתולה שלך). תור קבעת?

כל וטרינר נורמאלי יקבל אותך לבדיקה דחופה אם תבקש. אני מנחש שאתה מאיזור כ"ס אז יש לך את "חוות דעת" בבית ברל שפתוחים 24 שעות ביממה.

:turn-l:
פורסם

לכל פעולה מסובכת שניתנת לדחיה באמת צריך לקבוע תור. למקרה חירום כמו של החתולה שלך, פשוט מתקשרים לוטרניר ואומרים לו שאתה בדרך אליו.

אלוהים, כמה אטום אפשר להיות? :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יובל אני לא חושב שהודעות כאלה יעודדו את Az ללכת לוטרינר, לטובת החתולה, בבקשה הפסק עם זה.

אייל, לא צריך פורום, צריך צילום רנטגן ווטרינר.

Az, לאחר שהחתולה תחזור לעצמה סיכויים מצויינים שהיא תחזור להיות נחמדה, תחשוב שאתה עם יד שבורה, היה לך חשק לגרגר ?

ואם היו שמים לך גבס והיה לך עכשיו פחות כואב ? אני הייתי חוזר לגרגר.

יש לי חתולה בבית שנשארה עם 3 רגלים אחרי תאונה מצערת שעברה ברחוב ותאמין לי שאין מאושרת ממנה אחרי שיצאה מזה, בבקשה קח את החתולה לוטרינר כדי שתסבול פחות, היא חשובה לך, אני יכול לקרוא את זה, תן לה אהבה (קח אותה לוטרינר) והיא תחזיר לך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם הילד שלך היה מתנהג ככה היית מוצא את הרופא מהמיטה באמצע הלילה אז אותו הכלל חל גם על בעל החיים אותו בחרת לגדל.

פשוט מגיעים לוטרינר ותאמין לי שהוא יסתכל עליה ורק אם הוא יהיה בטוח שזה לא דחוף הוא יגיד לך לבוא עוד כמה ימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה שצריך לדבר בטון יותר נוקשה, פשוט זו חיה ראשונה אצלי אני לא בדיוק יודע

איך מדברים\ מתנהגים עם וטרינרים.

נעשה את זה בהקדם האפשרי. תודה.

דרך אגב, היא קצת חזרה לעצמה.

• תוכן חדש...