Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...אני מאמין שיש מספיק אנשים שלא יקנו מכונית תוצרת הארץ אפילו אם היא תתן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר משיקולים אידיאולוגיים-פוליטיים.

על אותו בסיס, שים לב כמה מכוניות גרמניות מסתובבת בארץ...

זה אינו בר השוואה מפני שאתה מדבר על דבר שקרה לפני 50 ומשהו שנה, אני לא חלילה מפחית מחומרת מעשיי הגרמנים, אבל כיום גרמניה היא מדינה מותקנת ודמוקרטית לכל דבר, ואילו באירופה, אין יום כמעט בלי סיקור כולשהו על המצב בארץ,סיקור שלרוב לא מוסיף לנו, ולכן ההשפעה(עקב התזכורת היום יומית) גדולה יותר...

בקיצור היום המשטר בגרמניה התחלף(כמו שקרה בעיראק) וגרמניה מדינה נאורה, אך באירופה אנו כרגע נראים כמדינה בעל משטר אפל שמבצע בפלשתינים שפטים, ואי קנייה של מוצרים תוצרת הארץ נועד כלחץ על ישראל להפסיק את פעולותיה בשטחים ולצאת משם...

פורסם

השאלה היא למה כן , ההובלה יקרה , הכ"א יקר , אין משאבי טבע או תשתית של מפעלים שעוסקים בתחום ויכולים לספק חלקים או לייצר חלקים ייעודיים , אנחנו לא גדולים ולא שייכים לשום גוף בינלאומי גדול (אירופה או ארה"ב לדוגמא ) , ואני לא סגור על זה שבכל יש פה מספיק אנשים כדי לתמוך במה שמפעל כזה דורש מבחינת חומרי גלם וספקים של ציוד, למה גם שאין פה מומחים לייצור רכב , אין מסורת ולכן כל מי שירצה לייצר כאן רכב יצטרך להביא את כל הידע , השיטות ,והתוכניות מהבית , שימו לב שאני לא מזכיר את המצב ביטחוני עדיין . למעשה הוא יצטרך להביא מהבית ידע ,מומחים , תוכניות ייצור ואת החלקים אז עדיף לו כבר להישאר עם כל הדברים בבית ולא ללכת לטייל , אה , כן וגם כסף , כמויות מטורפות למדיי של כסף , כמויות כסף שאין שום סיבה הגיונית לשים דווקא כאן ולא נניח בטורקיה , או בספרד , או ביפן או בסין , או ברוסיה ,או בגרמניה או בכל מקום אחר , ונניח שמישהו יחליט שהוא כן רוצה להניח כאן את הכסף הזה, הבנקאי הראשון שהוא יפגוש יגיד לא שהוא לא מוכן לשמוע על לשים כל כך הרבה כסף במקום שיש בוא מלחמה כבר 3 שנים ברצף וכל אחד מהעובדים יכול להיעלם פתאום לחודש מילואים או לחילופין להתפוצץ בפיגוע או כל שילוב של השניים ....

אני מצטער על הנימה הפסימית , אבל ישראל היא לא מקום מושלם, ואיזה טמבל ניפץ לי שמשה ברכב אז אני קצת עצבני :evil::evil:

קצת נימה חיובית , במסגרת המדיניות של כל דבר יש גם צדדים חיוביים , תחשוב שם מישהו היה מקים כאן מפעל וכל הארץ הייתה חייה עליו כי הוא גדול מספיק ומשווק לכל העולם אז שכהוא היה נופל בסוף אז כל המדינה הייתה בצרות למשך תקופה ארוכה מאוד מאוד מאוד . עדיף שיקימו כאן מרכזי פיתוח , אנחנו יותר חזקים בלפתח דברים מאשר בלבנות אותם ,וזה פשוט עדיף לשני הצדדים שיהיו כאן מרכזים של פיתוח ולא של ייצור .

פורסם

הערבים מתים על האוטו הזה..

בדיוק כמו סובראו פשע..

עוד מעט היה גם מזדה פשע.!

פורסם
הערבים מתים על האוטו הזה..

בדיוק כמו סובראו פשע..

עוד מעט היה גם מזדה פשע.!

בגלל זה הביטוח מקיף שלי יקר!!! :evil:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לובינסקי הוא הסוכן הגדול ביותר של פיזו בעולם!!!

בהקשר לגודל השוק הישראלי כמובן

ולעובדה שיש לו בארץ בלעדיות בגיבוי המדינה (לעומת בחו"ל שיש מלא דילרים פרטיים עם תחרות במחירים) אין שום קשר לכך נכון? :roll:

פורסם
...אני מאמין שיש מספיק אנשים שלא יקנו מכונית תוצרת הארץ אפילו אם היא תתן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר משיקולים אידיאולוגיים-פוליטיים.

על אותו בסיס, שים לב כמה מכוניות גרמניות מסתובבת בארץ...

זה אינו בר השוואה מפני שאתה מדבר על דבר שקרה לפני 50 ומשהו שנה, אני לא חלילה מפחית מחומרת מעשיי הגרמנים, אבל כיום גרמניה היא מדינה מותקנת ודמוקרטית לכל דבר, ואילו באירופה, אין יום כמעט בלי סיקור כולשהו על המצב בארץ,סיקור שלרוב לא מוסיף לנו, ולכן ההשפעה(עקב התזכורת היום יומית) גדולה יותר...

בקיצור היום המשטר בגרמניה התחלף(כמו שקרה בעיראק) וגרמניה מדינה נאורה, אך באירופה אנו כרגע נראים כמדינה בעל משטר אפל שמבצע בפלשתינים שפטים, ואי קנייה של מוצרים תוצרת הארץ נועד כלחץ על ישראל להפסיק את פעולותיה בשטחים ולצאת משם...

צריך לספר לך כמה "חיפושיות" נעו ברחבי הארץ שנים בודדות לאחר המלחמה בגרמניה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מעבר לכל הנימוקים המלומדים והנכונים שנשמעו כאן, שאנחנו שוק קטן מדי למפעל רכב, שבארצות השכנות כמעט לא קונים מכוניות פרטיות (וערפאת יתגייר לפני שיקנו שם מכוניות מתוצרת ישראל), יש עוד עניין.

האם אתם תקנו מכונית מתוצרת ישראל?

לתוצרת הארץ יש דימוי נחות בכל התחומים, ממזון ועד אלקטרוניקה. גם כשהרכיבו כאן אסקורטים מי שיכול היה להרשות לעצמו היה קונה אחת שיוצרה בחו"ל. ואני כבר לא מדבר על הדימוי של הסוסיתא.

גם אם מחר דלק מוטורס מצליחים לשכנע את מאזדה לפתוח כאן ליין למאזדה 3, מי שיקנה אותה יתפס בציבור כפראייר שקונה תוצרת הארץ, כמי שלא יכול להרשות לעצמו משהו יותר טוב. כבר לא מדובר בעניין מוטורי אלא במשהו סוציו-פסיכולוגי שמאפיין אותנו כישראלים. יזם שייצר כאן מכוניות פרטיות (לבדיל מרכבי נישה כמו סופה או תומקאר או מרכבה :lol: ), חבל על הכסף שלו.

פורסם
מעבר לכל הנימוקים המלומדים והנכונים שנשמעו כאן, שאנחנו שוק קטן מדי למפעל רכב, שבארצות השכנות כמעט לא קונים מכוניות פרטיות (וערפאת יתגייר לפני שיקנו שם מכוניות מתוצרת ישראל), יש עוד עניין.

לתוצרת הארץ יש דימוי נחות בכל התחומים, ממזון ועד אלקטרוניקה. גם כשהרכיבו כאן אסקורטים מי שיכול היה להרשות לעצמו היה קונה אחת שיוצרה בחו"ל. ואני כבר לא מדבר על הדימוי של הסוסיתא.

גם אם מחר דלק מוטורס מצליחים לשכנע את מאזדה לפתוח כאן ליין למאזדה 3, מי שיקנה אותה יתפס בציבור כפראייר שקונה תוצרת הארץ, כמי שלא יכול להרשות לעצמו משהו יותר טוב. כבר לא מדובר בעניין מוטורי אלא במשהו סוציו-פסיכולוגי שמאפיין אותנו כישראלים. יזם שייצר כאן מכוניות פרטיות (לבדיל מרכבי נישה כמו סופה או תומקאר או מרכבה :lol: ), חבל על הכסף שלו.

ולקנות BMW תוצרת מצרים? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

LOL .

אוטו שכמעט מאיץ , הצתה מאוחרת , נוסע בערך , מתנהג ככה-ככה...

תארו לכם את ספר הרכב -

נפח מנוע - פלוס מינוס 1600

לחץ אוויר בצמיגים - 30-40 PSI

מיכל דלק - 30 ליטר מינימום , ואנחנו מפסידים עליך

טיפול תקופתי - כל איזה 20-30 אלף

:oops:

• תוכן חדש...