Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להחליף את הרכב וכרגע עומדות בפני שתי אופציות:

סקודה פביה 2005 אוט',יד 3 עם 50K ק"מ עליה (75 כ"ס)

או פונטו ספייס 16V יד 1 2006 עם 95K ק"מ אוטומטית גם כן. (80 כ"ס)

הפונטו אמורה להיות יותר זולה מבחינת צריכת דלק (17 ק"מ לליטר בערך) ותיקונים. בנוסף היא גם חדשה יותר ומיד ראשונה.

הפביה לעומתה נסעה משמעותית פחות ונראה לי שיותר אמינה אולי (הערכה לא מקצועית שלי שהיתרון באמינות שלה יתקזז כלכלית לטווח הארוך עם ה"זולות" של הפונטו.

שתיהן נוחות ובבדיקה שלי (לא במוסך בדיקה) נראו על הכיפק.

ממש מתלבט.

למישהו יש תובנות בענין? אשמח לחוות דעת....

תודה!!

פורסם

האם בדקת שהקילומטראז' של הפאביה אמיתי ולא זויף? למרות שהיום יש רישום ברישיון הרכב, עדיין יש בעיות עם הנושא הזה.

הפיאט פונטו ספייס עם הגיר הרציף היא מכונית מצויינת ואם מצאת אחת טובה ובמחיר טוב היא בהחלט מומלצת. זולה לאחזקה, חסכונית בדלק, בטיחותית.

פורסם

אני שקלתי רכישת פיאט עד ממש לא מזמן והתלבטתי בין הפנדה והפונטו מבית פיאט לבין רכבים אחרים. החשש העיקרי שלי מפיאט היה עניין האמינות. הפיאטים זולים ולרוב נרכשים ע"י אלה שמחפשים הכל בזול וכך נראית גם תחזוקת הרכב בסופו של דבר.

בביקורי האחרון במוסך עם הרכב הקודם שלי, לפני רכישת רכב אחר. היתה פונטו 2001 על הליפט ופיתחתי שיחה עם הבעלים שלה - אדם מבוגר שהרכב יד ראשונה אצלו 10 שנים. הוא טען שהרכב לא נתקע בדרך אבל כל הזמן מתקלקלים לו כל מיני דברים מסביב כמו חלונות חשמל, מתגים חשמליים ותקלות חיישנים שונות. הוא גם סיפר שהחליף מנוע לא מזמן לאחר שהמקורי מת אחרי 240,000 ק"מ.

אם הפיאט יד ראשונה וגם מטופלת היטב והשתמשו בה בנוזל קירור איכותי. זוהי אופציה שאתה בהחלט יכול לשקול.

אם אתה מחפש ראש יותר שקט אולי הסקודה תתאים יותר. עם זאת, קח בחשבון שסקודה זה פולקסווגן ומחירי החלקים והטיפולים בהתאם.

• תוכן חדש...