Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיבדוק טוב טוב את עניין תיקון הצבע, אני לפחות ממה שאני רואה כמעט יומיום, את הרכבים של כלמוביל שמגיעים מהנמל ניזוקים, לא עושים תיקונים אלא מחליפים את כל החלק הניזוק באחד חדש וצובעים אותו.

זה אפשרי שהלקוח עקב כך יוכל לדרוש את כספו חזרה ולא לקחת את הרכב?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו כבר אי הבנות, מעשי רמיה כאלו ואחרים מצד הסוכנות, מכוניות שהגיעו דפוקות, שירות לקוי ועוד כהנה וכהנה. משהו כזה - עוד לא ראיתי. זה לא רק להשתין מהמקפצה, זה גם לעשות את זה על הראש של משפחה תמימה שמשכשכת בבריכה מתחתיך. אני נפעם ואחוז השתאות לנוכח הגישה הייחודית לשירות לקוחות שמפעילים בסיאט, ותוהה אם זה מייצג נאמנה את הערכים העולמיים של המותג, או של קבוצת פולקסווגן כולה.

פניה ליצרן? לא הייתי טורח; הם פשוט לא יאמינו שלקוח באמת קיבל את היחס הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אולי במקום לשבת ולהתלונן כול בעל רכב VAG שסבל\נפגע בצורה זאת או אחרת מצמפיון יכתוב מכתב לVAG הראשי ובסוף הם יחליפו יבואן?

פורסם
אולי במקום לשבת ולהתלונן כול בעל רכב VAG שסבל\נפגע בצורה זאת או אחרת מצמפיון יכתוב מכתב לVAG הראשי ובסוף הם יחליפו יבואן?

בניגוד למה שאתה עשוי לחשוב, ליצרן אין כאן שום כוח מול היבואן. החלפת יבואן, ועוד ספציפית במקרה הזה, עם ארבעה מותגים, זה תהליך כמעט בלתי אפשרי. מה יעשו? לא ימכרו להם?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גועל נפש, זה רק מוכיח שכל רכב שקונים - חובה לקחת אותו לבדיקה לפני קניה כאילו הוא רכב משומש.

[או לפחות לשלם כמה שקלים לפחח שיגיע למעמד המסירה כדי לזהות פגיעות כאלה ואחרות.}

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בניגוד למה שאתה עשוי לחשוב, ליצרן אין כאן שום כוח מול היבואן. החלפת יבואן, ועוד ספציפית במקרה הזה, עם ארבעה מותגים, זה תהליך כמעט בלתי אפשרי. מה יעשו? לא ימכרו להם?

מה זאת אומרת?

אם ליצרן אין כוח מול היבואן אז למי כן יש?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מרתיח.

צ'מפיון פועלים לעיתים (קרובות מדי) בדרכים מפותלות והם אלופי העולם ב-לעשות ללקוח הרגשה רעה מרגע הכניסה לסוכנות ועד ליציאה עם הרכב.

לדעתי שני הדברים היחידים שבאמת עובדים שם אלה:

1.החבר'ה התותחים של הנסיעות מבחן שמתנהגים בצורה מקצועית ועושים לך הרגשה טובה שנמשכת חודשים - עד שאתה מקבל את הרכב.

2. הבחורות מהשירות הטלפוני של צ'מפיון שעובדות גם הן בצורה מאוד מקצועית ומצליחות לתקן עוולות שונות ומשונות שנופלות עליך מהחברה עצמה ומהסוכנים.

אני חוויתי מהם יחס כמו שלא חוויתי בשום מקום אחר ולאחר שהפעלתי לחצים דרך היצרן, קשרים בארץ ואת השירות לקוחות שלהם הצלחתי לבסוף לקבל יחס הוגן.

המסקנה שלי היא שהחברה לא רעה בכוונה אלא פשוט התגבשה לה מדיניות כזאת בלתי כתובה והיא אינה יודעת מימינה ומשמאלה.

אם הייתי בין מקבלי ההחלטות בצ'מפיון, דבר ראשון שהייתי עושה זה לשלוח את רוב הסוכנים לחינוך מחדש (ואם זה לא עוזר אז לקיוסק הסמוך כדי שיימכרו פיצוחים לפי משקל ולא רכבים), בסיבוב של יום אחד בין הסוכנויות ניתן לראות את החוסר מקצועיות והיחס הבעייתי שנעשו כסטנדרט בחברה כבר בצעדים הראשונים שלך לתוך הסוכנות.

(אני חייב לציין שאינני לקוח אנטיפט, אני תמיד נכנס עם חיוך ורצון טוב לכל עסק ואיני נכנס בתחושה כאילו "חייבים לי משהו" או באיזשהם ניסיונות לסחוט את המיץ במחיר ו/או לבלבל את השכל אלא רק לאחר מחקר מקיף)

אני מקווה שבעתיד יהיה לנו יבואן נוסף לVAGיות, רק כך יכול להיעשות שם איזשהוא שינוי לטובה.

פורסם

בושה וחרפה, אין מילים טובות יותר לתאר את המצב הזה.

נחמדים אליך עד שמקבלים את הכסף. היבואן הזה הוא ללא ספק אלוף הפידבקים השליליים בארץ.

פורסם
בסיבוב של יום אחד בין הסוכנויות ניתן לראות את החוסר מקצועיות והיחס הבעייתי שנעשו כסטנדרט בחברה כבר בצעדים הראשונים שלך לתוך הסוכנות.

(אני חייב לציין שאינני לקוח אנטיפט, אני תמיד נכנס עם חיוך ורצון טוב לכל עסק ואיני נכנס בתחושה כאילו "חייבים לי משהו" או באיזשהם ניסיונות לסחוט את המיץ במחיר ו/או לבלבל את השכל אלא רק לאחר מחקר מקיף)

אני מקווה שבעתיד יהיה לנו יבואן נוסף לVAGיות, רק כך יכול להיעשות שם איזשהוא שינוי לטובה.

לגבי יחס בסוכנות: אני חייב לציין שבמרכזית תמיד נתקלתי ביחס חיובי ובחיוך. גם כשהדרישות שלי היו מוגזמות (ביחס ליבואן, כמובן).

לגבי יבואן נוסף: הלוואי. זה יגמיש את המחירים. אבל אני לא אופטימי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן.

פשוט מפתחים יחסים עם חברה אחרת ומתחילים למכור או שבונים יבואן.

סה"כ יצרני הרכב אלא חברות שמביטות לעתיד ומוכנות להפסיד היום כדי להרוויח בעתיד אבל צמפיון הוסים בדיוק ההפך ואם VAG היו יודעים על מה שמתנהל כאן הם כנראה היו עושים משהו אולי לא מחליפים יבואן אבל לפחות מעבירים ביקורת וכונסים את צמפיון ככה שלצמפיון לא תהיה בררה אלא להשתפר.

פורסם

גם לי יש סיאט איביזה SC ולקחתי אותה לפני כשנה בערך

דווקא שאני באתי הם היו מאוד נחמדים מסרו לי את הרכב והסבירו על כל דבר ברכב

נתנו לי מדבקות לבחוץ (האלה שמעל החלון האחורי ) למרות שלא היו אמורים לתת... ובסה''כ היה ממש טוב

מצטער שלחבר שלך זה לא הלך כ'כ טוב אני לא מאמין שחברה בגודל כזה (צמפיון) יעשו כאלה דברים קבוע זה כנראה פשלה חד פעמית

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

• תוכן חדש...