Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

* חיכיתי להתקנות מעבר לשלושת השבועות שהתחייבו למסירת הרכב

* הגעתי בבוקר, והיה רק לקוח אחד, אבל ה"מוסר" זירז אותי ב"יאללה יאללה, אין זמן"

* המסירה מתבצעת בחניון תת קרקעי חשוך לחלוטין, פרט לפלורסנט בודד המבליח מהתקרה.

כל זה למה?

כדי שתעוף להם מהעיניים כמה שיותר מהר, בלי שתוכל לבדוק מה לקחת...

ובאמת, מה כבר יכול להיות לאוטו דנדש בניילונים?

אז צפו להפתעות:

בין שלל הניירות שאתה נדרש לחתום דוחפים לך את הדף המצורף...

"רק תחתום על זה ותיסע, אחרת אין אוטו"...

צריך לקרוא, ולנסות להאמין.

בלי להתנצל או להסביר

הרכב שבניילונים... דפוק, אחרי תיקונים!!!

ועלי לחתום בהוקרת תודה:

"הנני מקבל... בידיעה ברורה לתיקון... ללא כל טענה מצידי לביצוע התיקון"...

הם חוגגים על הדפיקה, ובלי להתנצל (ממש עד לרגע זה), מנסים, בעזות מצח,

גם להחתים את הלקוח האומלל על עוד כהנה וכהנה:

"הנני מוותר בזה באופן בלתי חוזר על כל טענה ו/או תביעה ו/או זכות בגין רכישת מכונית מסוג סיאט"

והשיא

"שמירת סודיות"

שרק חס וחלילה לא יפגע ה"מוניטין" שלהם...

אז בואו נבדוק האם ניתן להאמין שמדובר "רק" בנזק לטמבון.

* דרישותי להבאת שמאי נשללו. אבל הם טוענים ל"שקיפות"... והרכב כבר שבוע שני תקוע אצלם, בתקווה שאוותר.

* בהיותי מטורטר שעות בין פקידים למנהלים שלא הואילו להתנצל או לסייע, גיליתי עשרות גולשים ברשת עם חוויות קשות.

למשל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3981719,00.html

חשבתם סיאט? תחשבו פעמיים. אפילו שלוש.

מוגש כשירות לציבור.

עלילות%20חברת%20סיאט[1].jpg

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שאני לא מכיר את ההרגשה של קניית רכב חדש, אני בטוח ששלך לא הייתה נעימה בכלל ובאמת חבל ומבאס לשמוע.

בן אדם בא ושם מעל מאה אלף ש''ח, וזה היחס שהוא מקבל.

צ'מפיון, כבר אמרנו...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא הסכימו לומר לך מדוע תוקן הטמבון ?

לא התנצלו ?

לא הציעו פיצוי ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הסיפור אמנם לא שלי אלא של חבר, אך משיחה אתו:

- לא מספרים ממה הפגיעה, איפה ארעה והיכן תוקנה. (גם לא ספרו עליה מראש,אלא רק צוינה בדף לחתימה..)

- לא מאפשרים לבדוק את הרכב בשמש לראות אם יש נזקים נוספים (רק במרתף החשוך)

- הציעו טיפול ראשון חינם כפיצוי

- הכל מותנה בחתימה גורפת על העדר תביעות ושמירת "סודיות"

פורסם

אני זקוק לפירוט נוסף.

לאלו התקנות חיכית מעבר לשלושה שבועות?

האם הצביעו מראש על הפגוש שתוקן? הסבירו מה תוקן? למה?

עריכה: ראיתי שהסיפור של חבר. אולי יפרסם הוא פה את השתלשלות העניינים? באמת שזה מריח לא טוב, במיוחד שחשבתי שמוסרים רכבי VAG (אולי לא סיאט, לא יודע) בצ'מפיון, במרכזי. באיזה סוכנות הזמין? היכן הוא אמור לקבל את הרכב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ההזמנה וה"מסירה" של הרכב המדובר - בסניף סיאט הרצליה פיתוח

דגם SC 1.6 מהמבצע של 90K ש"ח, ועוד כ-5K לתוספות (מגיני רוח,תא בין מושבים,קודנית עלוקה וכיו"ב)

פורסם

שיוותר על הרכב האומלל הזה וילך לעורך דין ויראה מה ניתן לעשות כדי לזמבר את החברה האומללה הזאת.

למרות שיש לי סיאט, זה יחס מאוד מגעיל!

פורסם

נשמע מאוד חשוד שהם שומרים על כזו סודיות, כשבסה"כ מדובר על "תיקון צבע" לפי הכתוב. כדאי גם שיערכו הגהה למסמכים אותם הם מוציאים, המסמך הנ"ל כתוב בצורה עילגת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לדעתי זה ממש מוזר שהם טרחו להודיע לכם על תיקון צבע של טמבון. מבחינת החוק עד כמה שאני זוכר ליבואן מותר לבצע תיקונים בהם פגיעה של עד 3% מערך הרכב בלי שיחוייב לפצות\ להודיע לקונה על כך. גם אני נוכחתי לדעת שהאוקטביה שהייתה ברשותנו עברה תיקוני פחחות בכנף ודלת ימנית רק בבדיקה למכירה אחרי שהיתה אצלנו 3 שנים ולא עשתה אף תאונה! מה שאני מנסה לומר זה שאם הם מודים ומחתימים אותו על תיקון שייקח בחשבון שיש סיכוי שזה לא היה תיקון קטן של "צביעת טמבון". תעביר את זה לפורום המשפטי לייעוץ, אני חושב ששם יעזרו לך יותר

פורסם

היית צריך לטשטש את הפרטים המזהים קצת יותר טוב, יהיה להם קל "לעלות" עליך עם הטשטוש הנוכחי.

מעבר לכך, לגבי הצביעה בטמבון - נקווה שזה באמת רק הצביעה. לא ברור לגבי חומרתה - מה היה שם? סתם שריטה קטנה או שמישהו נכנס באמא של הרכב הזה והוחלף טמבון? לך תדע..

אם זה רק שריטה קטנה שתיקנו בסגנון טיפקס אפשר לחתום, לקחת הרכב עם שני שוברי טיפולים בחינם ולשכוח מהעניין. (זה פשרה די פופולרית שהם מציעים ל"נפגעים")

(לדעתי האישית)

ויש איזה חוק, לא זוכר פרטים מדוייקים שעד אחוז מסויים של ירידת ערך היבואן בכלל לא חייב ליידע את הקונה כל עוד זה תוקן כמו שצריך. (במוסכי היבואן - מן הסתם)

בלי קשר - יש לי חבר קנה איביזה SC 1600 לפני כחצי שנה. ביום שהוציא אותו מהסוכנות ונסע הביתה - בסופר ליד הבית מישהו עם טנדר סובארו גילח לו את כל הדלת של הנהג. משהו זוועתי. הביטוח תיקן בעלות של כ29K.

ולא חסר כאן סיפורים על אנשים שהליקופטרים מתרסקים להם על הסיאט ושאר תאונות.. האוטו הזה פשוט "דורש" תשומת לב משום מה

בכל אופן - קח את זה בקלות, אבל אל תיצא פראייר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה כבר עובר כל גבול.

אדם קונה רכב חדש במיטב כספו וכאילו מה? אסור לו לבדוק אותו? וזה אחרי שברור שהרכב נפגע...

יבואו חסידי צ'מפיון ויספרו לנו שמדובר בסוכנות משנה שסרחה, שהחברה משתדלת לשפר שירות ועוד כהנה וכהנה תירוצים.

זה לא משנה את העובדה שכנגד צ'מפיון נפתחים כאן הרבה מידי שרשורי חוסר שביעות רצון, בכמות שאינני זוכר כמותה אצל יבואן אחר.

גועל נפש.

פורסם

לדעתי הבלתי מקצועית המסמך חד-צדדי וכוללני והתניית המסירה של הרכב בחתימה עליו היא בעייתית.

מצד שני החוק מתיר ליבואן למסור רכב שבוצעו בו תיקונים של פגמים קלים.

הייתי מראה את המסמך למועצה לצרכנות ומבקש את חוות דעתם.

גם אם מדובר על תיקון צבע שטחי הייתי מצפה שתישמר אחריות הייצרן הכוללת המקובלת לגבי צבע.

מתי "טמבון" הפכה למילה רשמית בשפה העברית?

פורסם

אלוהים אדירים, מתי לעזזל היבואן הזה יפסיק להתעלל ככה בלקוחות שלו ?

לא משנה מה קונים, VW, סיאט, סקודה, אפילו אודי לא תציל אותך מהחוויה שנקראת צמפיון.

לא יעזור, מוצר טוב, אפילו מאוד, לא יכול לחפות על שירות גרוע כל כך.

עד מתי ?!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...