Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולו לא מאובזרת יותר מ-C3, למשל, ועולה יותר. אישית אני גם לא סובל את העיצוב שלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפולו לא מאובזרת יותר מ-C3, למשל, ועולה יותר. אישית אני גם לא סובל את העיצוב שלה.

רוני

את זה, לדוגמא, לא ידעתי...

עוד הוכחה שטוב שיש פורומים כאלה לדסקס עם אנשים אחרים...

שווה תמיד להתייעץ לפני שעושים משהו...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
מיני החדשה. ב.מ.וו זוטונת.

ב.מ.וו זוטונת זה לא מחמאה כשמדובר באבזור. ראית איך מגיעה ב.מ.וו סדרה 3 חדשה ברמת כניסה? בקושי חישמול מלא יש שם. פחות איבזור מרוב גרסאות הליסינג של משפחתיות רגילות.

המיני לא רק שאינה מאובזרת בגרסאות הכניסה, אלא הן גם יקרות מ-א-ו-ד. הגרסאות המאובזרות בכלל נמכרות במחירים בלתי הגיוניים לחלוטין. חבל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מצטרף לדעתו של ידידי בקשר לאופל קורסה.

הריפוד בצבע כתום-חום נראה יוקרתי. והיא גם ממש מאובזרת. שווה בדיקה!

הדבר היחיד שרע בה הוא הגיר("איזיטרוניק").

172

פורסם
אני מצטרף לדעתו של ידידי בקשר לאופל קורסה.

הריפוד בצבע כתום-חום נראה יוקרתי. והיא גם ממש מאובזרת. שווה בדיקה!

הדבר היחיד שרע בה הוא הגיר("איזיטרוניק").

רק שתדע שלאחרונה גיליתי שיבואן אופל הוא מאוד גמיש ונחמד אם אתה בנאדם רציני !!!

אם באירופה אפשר להזמין את הקורסה באותה רמת גימור ללא גיר איזיטרוניק (אלא ידני) אז אתה תוכל לבקש שיביאו לך אותה במיוחד. זה כנראה יעלה קצת יותר מקורסה רגילה שיש להם במלאי אבל טוב לדעת שיש יבואן בארץ שמוכן להתגמש קצת בשביל הלקוחות שלו ...

אם אתה החלטת להיות רציני בעניין אתה תמיד מוזמן לפנות אליי באימייל, ה"פ או דרך מועדון אופל ואני אשמח להפנות אותך לאנשים הנכונים באופל שיעזרו לך (ד"א, לבחור הזה באופל במקרה יש ווקטרה 2003 בצבע כחול כהה ממש יפה והיא אפילו ידנית, למרות שאין דבר כזה בארץ וקטרה ידנית :wink:) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק עכשיו ראיתי את האשכול הזה, וכשראיתי את הכותרת חשבתי "אופל קורסה NJOY"

טוב, נתחיל מהקורסה שעליה עשיתי נסיעת מבחן. בזמנו (לפני מעל חצי שנה, לדגם 2003, המחיר שלה היה 90 אלף שקל :shock: אם הזכרון שלי לא מטעה אותי, וזה אחרי שיבואן נתן הנחה של 12 אלף)

האוטו ממש מאובזר (שוב, אני מדבר על גרסת ה NJOY), וישנה אפשרות לבחירת הצבעים בתוך הרכב. אוטו חמוד ביותר, שפשוט כיף להכנס אליו כל פעם מחדש, כנ"ל ההתנהגות שלה. נהגתי בגרסת ה1300 (שוב, אם אני לא טועה) עם גיר האיזיטרוניק. חבל. גיר מעצבן כי העברת ההילוכים היא לא רציפה. אם אין לך בעיה עם רכב ידני, זה הרכב בשבילך.

אבל, אם יש לך קצת יותר כסף, הבחירה הנכונה ביותר היא כמובן האפסילון. אוטו מאובזר להפליא, ומדהים בעיצובו (ואני רוצה לראות את האחד שיגיד שזה רכב מכוער!). כאמור, אם הוא כבר משווק פה, זה שווה בדיקה. (אני כבר לא מדבר על זה שהלאנצ'יה הזו תסובב ראשים ברחוב...)

בהצלחה! :o

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מנוע ה-1.2(75 כ"ס) שמגיע עם הקורסה דווקא מרגיש לא רע. לא עגלתי בכלל.

הגיר הוא לא "חצי אוטומטי" שכולנו מכירים מהקונצרן,אין לו ממיר מומנט,והוא לא עובד כמו גיר טיפטרוניק.

זה מה שטוב בגיר הזה. הדבר הרע בגיר הוא ההשהיה בזינוק מהמקום,ובהעברת ההילוכים. ההעברה ארוכה מדי..

וגם בגרסת הליסינג שהייתה לנו,הכי פשוטה,היא הייתה נוחה מאוד יחסית לגטס למשל.

כמו כן יש לה זוויות גלגול גדולות,שפוגעות קצת בכניסה לסיבובים,אבל לא משהו קריטי.

בקיצור,רכב מומלץ,במיוחד כשתה מבקש רמת גימור גבוהה יחסית.

172

פורסם

אוקיי, היום דברתי עם מקור אמין בחברת UMI, הוא מסר לי שהוא ישמח לעזור לכל מי שרוצה לייבא לארץ אופל בהזמנה מיוחדת אבל הסיפור יהיה יקר מאוד. הוא אמר לי שהגרסא הבכירה והמאובזרת ביותר של הקורסה עם גיר ידני תעלה בסביבות ה-125K ש"ח, וגם המחיר הזה הוא בשליפה וצריך לקבוע איתו פגישה ושהוא יספיק להכין מחיר מדויק ואת המגילת איבזור של הרכב כי הרכב מאובזר יותר ממכונית מנהלים בארץ ...

דווקא שמחתי מאוד לשמוע שאופל מוכנים לעזור לכל "מטורף" שרוצה לייבא אופל מיוחדת אבל מצד שני הוא גם הנחית עליי את אכזבת השנה:

לא נמכרה אפילו אומגה ידנית אחת !!!

איזה אכזבה :cry::x

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רוני

העיצוב שלה פשוט מגעיל, על זה אין בכלל ויכוח.

אבל בתור רכב קטן ומאובזר עד לתנוך , אני לא חושב שיש לה מתחרות כולל ה C3 שאמנם מאובזרת (לא ראיתי C3 עם סאן רוף עדיין) אבל נותנת תחושה פלסטיקית ומעט זולה יש לומר....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...