Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רובר R75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחר התלבטויות רבות בכל זאת אני

החלטתי ללכת על הרובר בשבילי ובשביל האישה

מרצדס (מחכה למציאה אין הרבה מציאות רובם גמורות) לאחר שיקול אם לרכוש שני מרצדסים

הרובר פשוט קורץ לי רציתי לדעת על מה לשים דגש בקניית הרכב

מה המחלות שלו ?

פורסם

הרכב באמת מרשים ונוח אבל תקח בחשבון שלמרות עלות הרכישה הנמוכה לא כך הדבר מבחינת האחזקה.

הנקודות החלשות הן הגיר וסעפת הפלסטיק ואל תתפתה לרכב ללא הסטוריית טיפולים .

מבחינת שנתון תדאג לקנות רכב כמה שיותר חדש המנוע בשתי הגרסאות הואkv6 שסובל מבעיות אמינות ולכן חשוב שהרכב יהיה בעל הסטורית טיפולים מפורטת ממוסך מורשה ורצוי שמי שיבדוק אותה יהיה מוסך שמכיר את המנוע והרכב .

Peugeot 208GTI

פורסם

תוכנן לקנות אחת כזאת ולהסיב אותה לגז

האם אתה אומר שכדי לרדת מהרעיון שאני יפול

כמעט בטוח מבכינת האמינות?

אני הפחד שלי שמשהו כמו מנוע או גיר ילך מה יהיה ניתן לעשות?

פורסם

הרכב לא פיסגת האמינות ואם החלטת ללכת עליו כדאי שתדע למה אתה נכנס .

את הגיר ניתן לשפץ כמו כל גיר אחר וגיר חדש יעלה בסביבות 18K המנוע הוא מסדרת K לטוב ולרע בגדול מחיר הרכישה הנמוך לא משקף את עלות האחזקה .

הרכב מיוחד ומפנק אבל זו הרפתקאה שלא כולם מוכנים להיכנס אליה אני אישית חובב רובר ויש בבעלותי 2 כרגע והייתה לי 200 שמכרתי וה75 זה כבר משהו שאני לא מוכן להסתבך איתו .

Peugeot 208GTI

פורסם

הרכב הוא יגואר לעניים, מצד שני התחזוקה שלו יקרה בצורה רצחנית, מיעוט החלקים התחליפיים והגישה הגרועה לעבודת המכונאי מייקרים באופן משמעותי את התחזוקה.

אם בא לך להחזיק חשמלאי ומכונאי רכב צמוד אליך קנה ואל תחשוש, אם הפרוטה לא מצויה בידך זה לא הרכב בשבילך.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...