Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מדובר באימפרזה מנוע 2.0R גיר אוטומתי שנת 2006,

בזמן הפעלת המזגן עם המדחס (לחיצה על לחצן AC) אז שומעים שריקה מאיזור המנוע,

אני בטוח שזה לא חגורות כי לפני שבועיים עשיתי טיפול והחליפו את 2 החגרות על המנוע,

השריקה נמשכת לכמה שניות טובות ואז נפסקת, וגם בזמן נסיעה כאשר המדחס פועל אוטומתית אז גם שומעים את השריקה.

אם אני מפעיל אוורור בלי מדחס אז אין שום רעש.

אז מה זה יכול להיות?

תקלה במדחס?

והאם קשור לטיימנג?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אוקי חברים,

גם ככה בימים הקרובים אני צריך לעשות טיימנג אז באותה הזדמנות אני אבקש שיבדקו.

וכתבתי קודם שלפני שבועיים-שלושה עשיתי טיפול בחברה, ואחרי כמה ימים בדקתי את השמן בבית והיה חסר קצת יעני המדיד לא על ה MAX אלא פחו ברבע בערך, אז זה אומר שאולי היתה בועת אוויר בזמן המילוי או שהמכונאי לא שם לב לכמות?

פורסם

תבדוק שוב כמה פעמים כרבע שעה לאחר כיבוי המנוע. בגלל מבנה המנוע המדיד מראה קצת משונה.סביר להניח שהמכונאי לא טעה, נכנס בדיוק 4.0 ליטר כולל הפילטר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

האמת אני בודק תמיד בבוקר לפני ההתנעה הראשונה, והאוטו אצלי כבר שנתיים ותמיד אני בודק בבוקר ואף פעם לא היה שינוי במדיד.

• תוכן חדש...