Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

השאלה היא האם מתקנים אייפון 4 בארץ, אני מדבר על מכשיר פרוץ, שמן הסתם אין לו אחריות יצרן.

הבנתי שבמסגרת המדיניות של אפל, לא ניתן לתקן את המכשיר במעבדות חוץ אלא שולחים את כולם לחו"ל.

האם יש מעבדות שכן מתקנות בארץ? או שאני אצטרך לחכות כמה חודשים עד שהוא ישלך ויחזור לפה?

נ.ב זה לא שירשור של האם ולמה האנדואידים טובים מהאייפון... אני נעול על רכישת האייפון בלב כמעט שלם (למעט הבעיה ה"קטנה" של המעבדות)

תודה לעוזרים. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

יש מעבדות פרטיות שעושות את כל סוגי התיקונים, המעבדות האלו לא מאושרות ע"י אפל.

במידה והמכשיר נקנה בחברת סלולר בארץ ויש עליו ביטוח עדיף לתת להם לסדר לך את המכשיר ובתמורה תקבל מכשיר חילופי לכל תקופת התיקון,

אבל אם תמסור להם מכשיר שנפרץ האחריות תבוטל והם לא יטפלו לך במכשיר.

פורסם

לא הבנתי, אתה שואל על מכשיר שעוד לא קנית ?

אתה הולך לרכוש אותו מחברה סלולרית בארץ או ליבא אותו לבד ?

היה פה טרד לא מזמן על איפון בתיקון ומה מקבלים במקום עד שהוא חוזר (אם הוא נקנה בארץ)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הייתה התלבטות קשה מאוד בין הסמסונג לאייפון והאייפון ניצח, עכשיו אני רק מחכה שיביאו אספקה חדשה לארץ (מאורנג').

היום צצה לי דילמה חדשה והיא התיקון.

האייפון הולך להיפרץ ברגע שיגיע לידיים שלי ולכן אני לא בונה על אחריות יצרן וכאלא ולכן שאלתי בקשר למעבדות חוץ שיכולות, במיקרה חרום, לתקן את המכשיר.

קראתי את התרד הזה, אבל שם בדובר על מכשיר שמתוקן (לפי הבנתי) במסגרת האחריות.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

החליפו לי 5 אייפונים פרוצים לחדשים בחברה. עושים פשוט RESTORE ואין שום זכר לפריצה. ככה שאין לך מה לדאוג מהבחינה הזאת.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

שיחזור... רעיון מעולה!

ואיך באמת? :lol:

פורסם

אם כבר בשאלת אחריות אז יש לי שאלה גם.

שמעתי שאם ניגשים לחברת הסלולר ומבקשים לפתוח את המכשיר לחו"ל(לא לפתוח סתם לשיחות אלא שאפשר יהיה להכניס סים זר)

מבצעים פריצה למכשיר על מנת שיהיה סים פרי,משמע המכשיר נפרץ ע"י חברת הסלולר והוא כשר למהדרין,האם יש אמת בדבר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני, זה לא נקרא פריצה. חברת הסלולר שלך פשוט שולחת בקשה לאפל, וברגע שתחבר את האייפון לאייטונס, עם סים זר בתוכו, תקבל הודעה שהאייפון שלך נפתח.

Stay Dirty

פורסם
שמעתי שאם ניגשים לחברת הסלולר ומבקשים לפתוח את המכשיר לחו"ל(לא לפתוח סתם לשיחות אלא שאפשר יהיה להכניס סים זר)

מבצעים פריצה למכשיר על מנת שיהיה סים פרי,משמע המכשיר נפרץ ע"י חברת הסלולר והוא כשר למהדרין,האם יש אמת בדבר?

במידה והמכשיר נרכש מתישהו על ידך מחברת הסלולאר (ואתה רשום אצלם כבעלים של המכשיר), כן (נוסה ועובד). במידה ולא, אף אחד לא חייב לך כלום, פנה למעבדה פרטית.

בכל מקרה, כל המכשירים שנמכרים בחברות סלולאר מ1.1.2011 מגיעים סים פרי (לפי החוק) מהקופסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי שאלת התיקונים, אין בעיה לעשות ריסטור. עושים את זה דרך האייטונס, ואפילו יש אפשרות

לגבות את כל הנתונים של אנשי קשר, תמונות, SMS'ים וכד'.(רק לא לעשות זאת בטעות, כי המכשיר

ישוחזר ללא אפשרות פריצה).

כך אתה מחזיר את המכשיר למצבו המקורי, ונותן לחברת הסלולר שישלחו לתיקון.

לגבי שאלת הסים פרי, אכן אם המכשיר נקנה דרך חברות הסלולר, הן מחוייבות עפ"י חוק לפתוח

לך את המכשיר, כמובן במידה והוא נקנה אצלן. במידה ולא, יש מעבדות פרטיות שיעשו את זה,

או כמובן לבד, ע"י תוכנות וכד'.

וכמו שאומר "הממזר השמן", מתחילת השנה, המכשירים שנמכרים הם סים פרי במקור,

ואין צורך לבצע בהם פתיחה כלשהי.

פורסם

רק חברת הסלולאר המקורית יכולה להגיש בקשה לאפל לפתוח טלפון לסימפרי.

לא שום מעבדה פרטית ולא שום חברה סלולארית אחרת.

(ולא פריצת סימפרי זה ממש לא קרוב לאותו הדבר... רחוק מאוד מזה)

מומלץ לכל מי שקנה בארץ לפני שהתחילו לעשות את זה - זה עולה 70 ש"ח בחברה ואפשר לעשות את זה בפלאפון ב2 שניות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מהראשון לינואר זה מגיע פתוח כסטנדרט, מי שקנה לפני גם יכול לפתוח ללא עלות ולא צריך לשלם שום דבר, בחברה הסלולארית שלו.

פורסם

האם אפשר להגיע עם כל טלפון "ישן" שנרכש בחברה סלולארית ולבקש את החברה להסיר את הגבלת הסים ללא תשלום?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...