Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סיאט איביזה

עכשיו ראיתי במחירון של לוי יצחק שסיאט שנת 2009 המחירון שלה 80

עכשיו רציתי לדעת איזה דגם זה בדיוק מתכוון

וגם איזה דגם ב 2008

מה שאני מבין שעד 2008 היה איביזה ועכשיו יש איביזה החדשה

התקציב שלי הוא 75 אלף ולא חשוב לי אם לקנות מפרטי או ליסנג אבל אני לא מתמצא בדגמים של הרכב אז עם משהו יכול לפרט קצת

פורסם

בשנת 09 הגיעה האיביזה החדשה, ככה שהמחירון שלו מתייחס לחדשה אי אפשר שלא להבחין בין ה"חדשה" לאיביזה הקודמת 08 הם נראים שונים מאוד, גם ברמת חומרים וגם מנועים וגירים ככה שסיאט השתפרו מאוד ביחס לקודמת.

כמו כן לאיביזה בהתחלה הגיעו מספר רמות אבזור: ספורט, סטייל, סטייל + שכולל גאנטים וגג פנוראמי ו-6 כריות אויר, רפסנס זאת הבסיסית.

שים לב שהאיביזה כאשר היא שווקה בהתחלה הגיעה עם 4 כריות אויר, כאשר היה תוספת מחיר ל6 כריות אויר זה אומר שיש רכבים שמצויידים ב6 כריות אויר ויש כאלה עם 4 שים לב אותו הדבר, גם היו רכבים שהוסיפו להם גם פנסי קסנון שהגיעו בהזמנה מיוחדת.

המלצה שלי לא לגעת ברכבים מליסינג במיוחד בתוצרת הגרמנית, חוץ מזה מה שהיה בליסניג הגיעו הדגמים הפשוטים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...