Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שראיתי אתמול הסניף או בשיפוצים או נסגר, אין שלטים, הכל ריק. מדובר בסניף ראשל"צ:arrow:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הקשר בין פריים מוטור למרגלית צנעני

(אין לי שום ידיעה בעניין, רק מקשר מה שקראתי במקום אחר)

http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-0856395298ed131017.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=1950692751

http://www.akutzim.co.il/index.php/forum?func=view&catid=13&id=1594

צפו גם בפרומו של כלבוטק.

ראיתי לפני שניה בתוכנית הבוקר בערוץ 2, אמרו שהבעלים של פריים מוטור ועוד חברות ליסינג שקר כאלו, הוא הבורר בעניין מרגול.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

מי שראה את החבר'ה שמוכרים מכוניות בכלבטק, עכשיו אולי יחשוב טוב "למה זה טוב" שלא כל פרצוף יכול ליבא מכוניות ולמכור. אולי הפרמיה ליבואנים הבלעדיים (שהולכת ומצטמצמת עקב מלחמת המחירים שאנו עדים לה) שווה אחרי הכל לא ?

פורסם

וכשאני שאלתי חברת ליסינג מה הביטחונות של בעסקת ליסינג מימוני שהם לא יפםשטו את הרגל ויעקלו את הרכב שרשום על שמם הסתכלו עליי כמו על איזה חייזר.

לא מבין אנשים שהולכים לקנות רכב בכאלה סכומים ולא בודקים ממי הם קונים, כמה זמן הוא קיים ומה ההיסטוריה שלו.

לגבי הבנק, אני פשוט הייתי מפסיק לשלם את ההלוואה ושיעקלו את האוטו שלא קיבלתי. אח"כ בבית המשפט הם יצטרכו כבר להסביר איך נתנו הלוואות כאלה בסיטונאות בלי לקבל כלום ומה אני אשם ברשלנות שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לגבי הבנק, אני פשוט הייתי מפסיק לשלם את ההלוואה ושיעקלו את האוטו שלא קיבלתי. אח"כ בבית המשפט הם יצטרכו כבר להסביר איך נתנו הלוואות כאלה בסיטונאות בלי לקבל כלום ומה אני אשם ברשלנות שלהם.

רק שלבנק יש מחלקה משפטית, ולך יש הוצאות אישיות על עו"ד...

גם הטיעון שלך מעניין, השאלה הוא איך הוא עומד מבחינת החוק והפסיקה, לגבי מידת האחריות של הבנק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למיטב זכרוני וידיעתי הלא משפטית בעליל, הבנק מחויב בחובת הזהירות - הן כלפי לקוחותיו והן כלפי עצמו. כאשר הבנק משעבד רכב, פקיד צריך לראות את הרכב פיזית טרם הגשת המסמכים לחתימת מורשה חתימה, ולאשר בחתימת ידו שהוא אימת את מספר השילדה ומספר הרישוי לפי הפרטים הכתובים ברישיון.

אם השעבוד ניתן מבלי שמי מפקידי הבנק או מורשה החתימה אכן ראה את הרכב ואימת את הפרטים הללו, הרי שיש כאן הפרה לכאורה של חובת הזהירות מצד הבנק, לכן יתכן שהלקוחות עלולים למצוא את עצמם פטורים מתשלום ההלוואה.

בכלל, כל הסיטואציה שבה צד ג' מביא לקוחות לסניף במטרה להקים להם שם פעילות עסקית הוא פישי. תמיד הבנק צריך לבדוק את המקרים האלה בשבע עיניים, איכשהו יש להם בסוף נטייה להיגמר לא טוב.

שוב: אינני עו"ד או משפטן ומדובר בדעה אישית שאינה מגובה בדבר. יש לבדוק את הדברים לעומק באמצעות עו"ד המתמחה בדיני בנקאות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רק שלבנק יש מחלקה משפטית, ולך יש הוצאות אישיות על עו"ד...

גם הטיעון שלך מעניין, השאלה הוא איך הוא עומד מבחינת החוק והפסיקה, לגבי מידת האחריות של הבנק.

ברור שיש לי הוצאות משפטיות אבל הן לא ידגדגו את ה 120K שאצטרך לשלם לבנק אם אוותר.

אני ממש לא בגישה של ללכת עם הראש בקיר ואם מגיע לי 100 ש"ח ללכת לתבוע אותם. אם כאב הראש והעלויות הישירות והעקיפות בניהול תביעה גבוהות או אפילו קרובות לסכום החוב לרוב אוותר על החוב (אלא אם ממש ירגיזו אותי ואז אני מסוגל להוציא הרבה רק כדי ללמד את המניאק לקח).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש פה 2 סוגיות שנושקות אחת לשניה אבל לא ממש קשורות בקשר הדוק.

יש לבצע הפרדה בין הבנק אשר נתן לכם כסף למימון הרכישה ובין הגוף אשר הונה את הלקוחות (פריים ליס).

על ההלוואה הלקוחות חתמו בלא שהבנק הכריח, כפה עליהם לחתום או הונה אותם בכל צורה ולכן את ההלוואה הם יאלצו לשלם עד סופה.

בלי שום קשר, במידה והם חושבים שהבנק התרשל בתפקידו הם מוזמנים במקביל לתבוע את הבנק אבל סתם ככה להפסיק את התשלומים ורבותיי, פתאום אתם העבריינים בסיפור הזה.

גם כאשר חברות בניה פושטות את הרגל ולא נתנו ערבויות לרוכשים, כמו שהיה ב 2007 עם חפציבה, הרוכשים נשארו ללא בית ועם משכנתא שהם ישלמו עכשיו 25 שנים.

למרות שאני מסכים שיש כאן התנהלות בעייתית של הבנק, חשוב לזכור שהבנק לא הגיע לייצג את האינטרסים שלכם והוא אינו מייצג אתכם, אינו מייעץ לכם או בא כח שלכם ואם אדם מספיק, נקרא לזה תמים רק בשביל לא להעליב פה אנשים, לבצע כזאת עיסקה, ישמש לו הסיפור כשיעור חשוב לא לרכוש לעולם אפילו מחק לילד לכיתה א' ללא ליווי מקצועי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על פי הפרסום שראיתי אמש בכלבוטק, הבנק התרשל בכך שלא אימת כי הרכב , המשמש עירבון להלוואה, אכן קיים. במקרה אחד שהוצג בכתבה מספר הרכב בטופס ההלואה לא תאם את המספר בטופס ההזמנה.

כמובן שהבנק חשוף עכשיו למצב בו הלווה לא יוכל לעמוד בפירעון ההלוואה, אך מצב זה אינו מאפשר ללווים להפסיק לפרוע את ההלוואה.

לו הייתי בין נפגעי ההונאה הייתי תובע את הבנק. מכיוון שמדובר במספר רוכשים אשר קיבלו הלוואה בסניף אחד, הם צריכים להתאגד כקבוצה ולמצוא עורך דין שייצג אותם.

• תוכן חדש...