Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

An all-IPhone creation

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתלהב מזה רק בגלל שזה אייפון ואתה מכור. באותה המידה היית מתלהב אם היו עושים את השיר על המערכת המובנית של הגולף :-P

בפועל, אין בעיה לעשות טראק כזה עם סינתיסייזרים בלבד, בין אם במחשב אישי או במשהו יותר/פחות מתוחכם. ממה יש להתלהב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אם זה היה על אנדרואיד - יש פה סוג של הישג, וזה מעבר לפן האודיו-ויזואלי שגם הוא מוצלח במיוחד לטעמי.

ובכל זאת, הכל באמצעות הטלפון... אי אפשר לעשות את זה עם נוקיה 6120, וכנראה שאנשים עם אנדרואיד לא יעשו את זה. לא כי אי אפשר, אלא כי הם פשוט עובדים כל היום ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חיקוי עלוב למה שעשו בחו"ל,

יש להקה שלמה שכל מה שהם עושים זה לנגן על אייפונים ואייפדים.

אני לא חושב שזה כזה שוס.

מה גם שהם לא הראשונים אז על מקוריות הם גם יקבלו אצלי 0.

חבל שהם לא נשארים בתחום שהם חזקים בו ,להצחיק.

במחשבה שניה הם גם לא מצחיקים אז...שישאירו לנו את השקט.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
חיקוי עלוב למה שעשו בחו"ל,

יש להקה שלמה שכל מה שהם עושים זה לנגן על אייפונים ואייפדים.

אני לא חושב שזה כזה שוס.

מה גם שהם לא הראשונים אז על מקוריות הם גם יקבלו אצלי 0.

חבל שהם לא נשארים בתחום שהם חזקים בו ,להצחיק.

במחשבה שניה הם גם לא מצחיקים אז...שישאירו לנו את השקט.

מצד שני, אם מישהו מהם היה עושה פרויקט שיפור של איזו STI - היית עומד ומוחא כפיים. זה לא היה נחשב חיקוי של משהו שנולד ונראה בעיקר בחו"ל? וסביר להניח שגם נעשה יותר טוב בחו"ל...

אז למה על דבר נחמד ויפה שהאמנים הישראלים שלנו עושים ומנסים להתפרסם מעבר לים באמצעות Youtube, הדבר היחידי שיש לך להגיד זה עד כמה הם לא יצירתיים??

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מאוד פשוט.

אני חושב שהם פשוט מחפשים את הגימיק [ואת זה אני גם אומר על החברה מחו"ל].

אני לא חושב ש"לנגן על אייפד\אייפון כסילופון של הבת הקטנה שלי" זאת אומנות מקסימום אונ..ת.

אם כבר אתה רוצה להיות אומן וחדשני סבבה .

אם לבנות STI או משופרת כלשהי נקראת אומנות זה כבר סיפור אחר כי אתה מבין שאנשים לא עושים את זה למען הגימיק וזהו אלא ממש נהנים מהעסק, וכשבנאדם מנסה להיות קומיקאי ואז זמר ומארח בתוכנית אירוח ודוגמן תחתונים או אלוהים יודע מה ,

אז אני יודע שמדובר במשהו שחולה על פרסום ורוצה להיות סלבריקה ולא מתעניין באומנות או תחום העיסוק העיקרי שלו.

ושלא תחשוב שלא חסרים פלצנים כאלה גם בחו"ל אבל אני לא נהנה מכל אחד שנופח ואומר שזה ניחוח.

אגב אומנות הוגדרה כמשהו שמעביר רגשות וגורם לך להזדהות עם מה שהאומן התכוון להעביר, לדוגמא פיקאסו בציור הידוע שלו של הדוגמנית שצד אחד כחול וצד שני אדום , אז אתה מבין איזה רגש הוא ניסה להביע ואיך האישה גרמה לו להרגיש,

בניגוד שוב לכל אחד שזורק צבע על בד ואומר זאת....[אתה כבר מבין את ההמשך].

אם תרצה לדון איתי על התפתחות האומנות בשלהי המאה העשרים\קוביזם \ועוד תרגיש חופשי לשאול אבל אל תטעה שכל מה שמשהו מתייג כאומנות אכן הוא אומנות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תראה לאילו פינות את נכנס במקום לפרגן במקרה הטוב ולא להגיד דבר במקרה הרע.

אם אני מבין את מה שאתה אומר אז אני יכול לסכם זאת ב: אם אתה חושב את עצמך אמן - אתה צריך לחדש ולהיות יצירתי. נכון?

ובהשוואה לפרויקט STI: ברור שמי שעושה דבר כזה לא רק שהוא נהנה מהפרויקט עצמו ונהנה גם בסופו שהרי יש לו רכב משופר. המוזיקאי (ולא משנה כרגע מה דעתך עליו - לדעתי פיקאסו היה לא יותר מחולה נפש), לטענתך, לא נהנה תוך כדי העשייה ובראותו את המוצר המוגמר? נראה לי מאוד מוזר.

אגב אומנות - לא יודע מאיפה אתה שואב את ההגדרות, אבל אני יודע שאומנים בכבודם ובעצמם לא מסוגלים להגדיר מה זו אומנות.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תראה אני יודע להנות ולתת קרדיט, לצערי המוצר המוגמר מרגיש כחיקוי,

לא כל אומן צריך לחדש אבל הוא כן [וזאת לדעתי הצנועה] חייב להביע את הרגש שלו או להעביר את הרגשתו אבל.

עזוב אתה לא מנסה לשכנע אותי ואני לא אותך וזה בסדר .

המשך יום טוב ידידי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
או בקיצור:

http://www.ismashphone.com/2010/10/great-music-videos-made-with-iphone-and-ipad-musicians.html

כמו שאמרתי מקוריים הם לא.

נחמד, אבל לפי מיטב הבנתי הישראלים יצרו קטע חדש, שהוא לא רק סימפול / DJ. ובכל מקרה, הקליפ שלהם פי 100 יותר מושקע ממה שהבאת.

בקיצור - אני מפרגן. קטע לא רע בכלל, קליפ לא רע בכלל. ועוד ממכשירים ניידים. שאפו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...