Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני חושב על קנייה של רכב שישמש רכב עיקרי ויחיד במשפחה

חשוב לציין שהרכב לא הולך לנסוע הרבה ויאכלס זוג ושני ילדים קטנים(שני כסאות בטיחות)

התקציב עומד על בין 10,000 ל-12,000 שקלים

חשבתי ללכת דווקא על איזו צרפתייה מרוווחת ונוחה

יש שני דגמים של סיטרואן ZX שממש מעניינים אותי הראשון זה הוולקן והשני TANTUSON בעל מנוע 1400 הזרקה רב נקודתית

רציתי לדעת עלייהם כמה דברים איך האמינות? כמה דלק צורך כול דגם? בעיות מיוחדות? עלויות אחזקה?

יש גם התלבטות בין 306 או קסארה

איזה דגם עדיף? איזה סוג או נפח מנוע עדיף? איך האמינות? מה עלויות האחזקה?

תודה מראש תומר.

פורסם

הכי פשוט ואמין-1400 ידני. גם זול. רכב כזה(306\ZX) שטופל בצורה מסודרת יהיה די אמין. להזהר מרכבים שטופלו בחפיפניקיות-ההודעה מעלי מתארת את המצב.

בקשר לקסארה אין לי נסיון, אבל זה נחמד, רכב מודרני יחסית בשקל תשעים..:wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
הכי פשוט ואמין-1400 ידני. גם זול. רכב כזה(306\ZX) שטופל בצורה מסודרת יהיה די אמין. להזהר מרכבים שטופלו בחפיפניקיות-ההודעה מעלי מתארת את המצב.

בקשר לקסארה אין לי נסיון, אבל זה נחמד, רכב מודרני יחסית בשקל תשעים..:wink:

הבעיה, שהסיכוי שלו למצוא רכבים שלא טופלו בחפיפניקיות שואף לאפס, בדיוק בגלל השורה האחרונה בהודעה שלך.

בנאדם שמשקיע ומטפל ברכבים מהסוג הזה יודע שהוא יקבל עליו שקל תשעים במידה והוא ירצה למכור אותו, אז הוא כבר מעדיף לנסוע עליו עד שהוא ימות(הרכב כן? :))

פורסם

יש מספיק רכבים מטופלים היטב, כולל בשנתונים ישנים.

אני רואה גם פיאט פונטו 96 שמטופלת במוסך המורשה בעכו ויצא לי גם לראות פיאט אונו. אז בטח ובטח שאפשר למצוא גם קסארה.

לגבי ה-ZX אני באמת בספק, מדובר באוטו מאוד ישן ובהחלט המטרה ברכבים כאלה היא "לגמור" אותם - צריך להיזהר.

אם תחפש משהו מטופל, ולא תגביל את עצמך בזמן החיפוש ובאיזור הגיאוגרפי שלו - אני מניח שתמצא משהו מטופל וטוב. אם לא, עדיף לך לא להיכנס לזה. לאו דווקא בגלל שזה קסארה (כי זה אוטו מעולה), אלא בגלל שהתקציב שלך נמוך ולא מאפשר מקום ל"הימורים" בנושא הזה. אתה יכול בקלות למצוא את עצמך מוציא סכום דומה לסכום הרכישה בתוך שנה וחצי של אחזקה.

פורסם

תודה לכול החברים שהגיבו

אבל לא קיבלתי את התשובה שרציתי

אני מבקש לדעת יותר פרטים על הרכבים הנ"ל

ולא תגובות בסיגנון "אל תקנה"

בבקשה נתונים כלליים על הדגמים שציינתי

תודה מראש תומר.

פורסם

שלום

אני בעל 306 שנת99 1.4 במשך השנתיים+ האחרונות (נסוע של 50K ק"מ) צריכת דלק מצויינת נוחות טובה + אחזקה לא זולה כ"כ

ישור קו ראשון 2000 ש"ח ובשנה האחרונה עוד 7000 ש"ח תיקונים - אבל אני מתקן הכל לא דוחה שום דבר "לטיפול הבא".

עלות רכב דומה הינה 10K ש"ח +/- (בהתאם למצב הרכב - שלי למכירה (-:) חפש רכב שמור מבחינה מכנית.

האם לנטיס משנת 97 תתן אמינות גבוהה יותר יכול להיות אבל הקניה והטיפולים לא הרבה יותר זולים.

אז הרבה סבלנות, בקנית רכב לא ממהרים.

ובהצלחה

• תוכן חדש...