Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לרוץ קצת חוץ מהחדר כושר ורציתי לקבל המלצה לנעל ריצה טובה כדי לא לדפוק את הברכיים. אני רץ בסך הכל פעמיים בשבוע כ2 קילומטר כל פעם, אומנם בקטנה אבל עדיין רוצה נעליים טובות. העדיפות היא לנעל עד 500-600 שקל, לא יותר. תודה.

פורסם

כמובן שאסיקס

ברוקס ומיצונו גם בסדר.

לנייקי וניו באלנס יש דגמים גם ברמה הזאת, אבל הם עוברים אלפיה.

פורסם

מחזק לגבי saucony ,אישתי החליפה כבר 3 זוגות שלהם.

אם תלך לחנות היבואן מול קניון איילון, הם עושים התמאה של הנעל לרגל ע"י ריצה על הליכון וצילום הרגל מזוית נמוכה, ככה שרואים אם יש קריסה בזמו הריצה וכך יודעים איזה נעל להתאים לך.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בתור אחד שרץ הרבה, אני יכול להעיד שהאסיקס כמעט ולא מתבגרות ונשחקות..

נעל יקרה, אבל מאוד איכותית ומחזיקה לזמן ארוך.

אני כרגע רץ עם קאייאנו 17 שפשוט מדהימות מבחינת הנוחות והאיכות.

אגב,

גם ביום יום אני נועל אסיקס (אוניטצוקה טייגר) ואין יותר טוב מזה :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יש אולי חנות בחיפה שמוכרת את הנעליים האלה? והאם ריצה על הליכון יותר בריאה לברכיים מריצה ברחוב?

***עריכה-ראיתי שיש במגה בחוצות המפרץ. בכל מקרה תודה אני אסע לשם יותר מאוחר:-P .

פורסם

חשוב שיהיו מותאמות אישית לרגליים שלך בחנות מקצועית.

יש חנויות עם משטחי עמידה שמראים את התפרסות המשקל שלך עליהם ואז לפי זה בוחרים סוליה.

מוכר מקצועי ובעל ניסיון יכול להגיד לך אם יש לך קריסת רגל פנימה או החוצה ואת סוג היציבה שלך ע"פ מבט בלבד.

יש בחנויות מקצועיות מסלול ריצה ומצלמת וידאו שאתה שמנתחת בעזרת תוכנת מחשב את הריצה שלך ומה יש לשפר ואילו נעליים כדאיות.

לא כדאי לחסוך בזה אם אתה רץ מקצועי. 4 ק"מ בשבוע זה לא רציני כ"כ, ולכן ניתן להתפשר אבל עדיין צריך להתאים את הנעל ספציפית לרגל שלך.

בהצלחה!

Mazda 2 2013

פורסם

אלה הם Vibram Five Fingers או VFF. הן מייצגות אסכולה שונה לחלוטין של ריצה שגורסת שריצה צריכה להיות כמה שיותר קרובה להרגשה של יחף. לא ראה לא שזה יתאים לך.

פורסם

נסה את Montrail / Columbia.

אולי תוכל למצוא ב'סקי גלבוע ' יש כאן הסבר איך להגיע.

באותו אתר תוכל למצוא 2 דגמים מאד מומלצים , הראשון

Columbia Ravenous , ואם במידה ואתה סובל מקריסה פנימה נסה את Columbia Ravenous Stability.

עוד נעל מאד מאד מומלצת Montrail Mountain Masochist .

שני הדגמים מאד מומלצים וזכו באין סוף פרסים במגזינים נחשבים בעולם בנושא ריצה/ריצת שטח.

8)
פורסם

לי יש סקוני ואני ממש מבסוט, נעל מאוד נוחה, זה התחיל מזוג לריצה שהפך להיות זוג לריצה וליום יום.

haters will hate

פורסם

לכל אחד מתאים נעל אחרת. זה לא שנולדנו כולם עם אותו מבנה כפות רגליים וגוף.

אני כרגע נועל סאקוני (קצת פחות מחצי שנה) ואני יכול לומר שלפני כחמש שנים היו לי נעליים נוחות יותר וקלות יותר של נייק, אחד מדגמי ה RUNNING שלהם. ובניגוד לסאקוני שהעמדתי על משטח העמידה ורצתי על המכשיר ובדקתי מיליון זוגות בחנות היבואן, ללא הגבלה כספית, עדיין אינן נוחות לי מספיק. בדיעבד, חבל שננעלתי על סאקוני ולא בדקתי גם דגמים אחרים של נעליים.

לך תבדוק כל נעל אפשרית, שייקח גם מספר שעות לא קטן, אם יש משהו שאסור לחסוך עליו - זה נעליים. כל הגוף שלך נמצא עליהם. בשאר הביגוד תתפשר.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ההמלצה שלי היא הנייקי פגאסוס , נעל מדהימה , לא פחות , לריצה.

כמובן שאני מצטרף לכל מי שהמליץ על האסיקס, אבל בכל מקרה חושב שעליך למדוד מספר זוגות.

הנייקי יקרות למדי כי זה דגם הדגל שלהם לריצה, אבל יש לך אאוטלט של נייקי בזכרון יעקוב ושווה לקפוץ לשם - החיסכון במחיר יהיה ממש גדול.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...