Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום! ליפני כחודש צבעתי את הרכב, והטעות שעשיתי זה ששטפתי במכונה, עכשיו כל הרכב נהיה שריטות וסימנים של המכונה. מה עושים בנידון? איך מטפלים ברכב להבא, האם כל פעם אני יצטרך לעשות שטיפה ידנית?

פורסם

אומרים שאסור לשטוף במכונה תקופה מסוימת לאחר צבע, הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה פוליש על כל הרכב.

ובאופן כללי, זה רק יכול לסמן לך מה שוות המכונות האלו. הכי טוב שטיפה ידנית.

פורסם

אם אתה באמת פדאנט ומפריע לך השריטות בין זה עניין של 500-800 שקל לפי ידיעתי שאתה מכניס למישהו את האוטו ליום שלם והוא מוציא לך אותו כמו מראה.

פורסם

אם מדובר בשריטות סווירלס אז אפשר להעלים עם פוליש

כנס קלין קאר הם יעשו לך פינוק לרכב אם זה פנים חוץ מנוע ראיתי תמונות

פה בפורום נראים מקצועיים. או שתמצא מקום אחר שמומלץ על ידי מישהו אחר.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אם אתה מדבר על שריטות רציניות (לא יודע עד כמה המכונה כבר יכולה להשאיר) תעשה לרכב פוליש מאוד עדין וציפוי בווקס שישמור לך עליו קצת יותר.

אבל אם אלו ''סתם'' שריטות שאתה רואה שאתה מסתכל על הרכב בשמש לדוגמא,

זה דבר שתמיד יהיה ...

כי כמובן שרכב יוצא מצביעה הוא מבריק לגמרי ואין עליו שריטה אחת,

אבל המזג אוויר וכל שאר התנאים עושים את שלהם.

גם רכב חדש שאתה קונה ותסתכל טוב בשמש תראה מין ''שריטות'' כאלה עליו.

אם אתה יכול תעלה תמונה זה יעזור :arrow:

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

זה לא סריטות ממש חזקות אבל זה שריטות שרואים בשמש, אבל זה ממש על כל האוטו וזה מאוד מרגיז. ולהשקיע עכשיו עוד 500 על פוליש זה כבד עלי, השאלה אם אני יעשה עם ווקס ידני זה יעזור? ובקשר לתמונות לא ניראה לי שיהיה אפשר ליראות בתמונה את השריטות

• תוכן חדש...