Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם אני מחפש טלוויזה LCD 42 אינץ לסלון

התקציב שלי הוא 2700 שח ולא יותר.

קיבלתי המלצה על LCD של חברת היסיינס .

מה אתם אומרים?

תודה וינמק מבורך לכולם!

imprza new age

פורסם

לא שאני מחשיב את עצמי למבין בנושא הזה, אבל קשה לי להאמין שמסך 42" במחיר כזה יהיה איכותי.

הבוס שלי במקום עבודתי הקודם היה פריק של מכשירי חשמל. המבחן שלו היה מבחן חמש השנים: אם הוא תכנן למוצר שאותו הוא התכוון לרכוש תוחלת חיים הנמוכה מחמש שנים, הוא קנה את הזול ביותר שהוא מצא. מצד שני, אם למוצר תוכננה תוחלת חיים הגבוהה מחמש שנים, הוא הלך על היקר ביותר, בגבולות היכולת הפיננסית שלו (והוא לא אדם מסכן).

המבחן הזה נשמע לי הגיוני מאוד. בלי קשר, הייסנס הוא מותג סיני עם שם בעל ניחוח גרמני. בצע חיפוש כאן בפורום, דנו בו בעבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדיף לך לקנות קצת יותר קטן ויותר איכותי מאשר בגודל הזה (42) ובמחיר שציינת. ל42 צריך להשקיע לפחות 3500שח.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

ממליץ על סמסונג C530 "40 מיבוא מקביל ב 2900 ש"ח או פלזמה 42" של LG, גם כן מיבוא מקביל, במחיר טוב עוד יותר.

LCD או פלזמה - בהתאם לצרכים שלך. ליבואן רשמי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח.

לא ממליץ על יצרנים סינים או מותגי מדבקה.

פורסם

המחיר הכי זול בזאפ ל42" 2900, אבל אם כבר אז תעלה בעוד 200 שקל לLG.

או לחלופין אתה יכול לקנות פלזמה במחיר שציינתה LG/SAMSUNG.

אודי A4

דימה.

פורסם

אתם טועים ומטעים.

אתה יכול להוציא את הפנסוניק 42 אינץ מהדגם שיש באתר וואלה ב2700 שקל.אחלה טלויזיה חמש שנים אחריות .(4+1).

בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לי יש בסלון LCD 37 של הייסנס ולהורי 42 של אותה חברה.

בגדול אין תלונות,הצפיה חלקה גם בשידורי טלויזיה וגם בשידור דרך המחשב.אם אתה לא מאלה עם עין ביונית שיכולים להבדיל באיכות פיקסלים בעין בלתי מזויינת,זאת אופציה לא רעה ,אם אני לא טועה יש גם 5 שנים אחריות בניגוד לרוב המותגים שנותנים 3 שנים.

פורסם

אוקיי חברים קודם כל תודה על התשובות.

הזמנתי את ההיסיינס 42 אינץ מקווה שלא אתאכזב.

שאלה נוספת:האים ניתן לחבר לה פלייסשטיין 2 ?

תודה שוב לכולם!

imprza new age

• תוכן חדש...