Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, רציתי לדעת עד כמה שווה להזמין מחו"ל סאב.

הרי סאב זה דבר ששוקל הרבה וכמעט בוודאות יתקע במכס ובמצב כזה המשלוח בד"כ גבוהה והמכס ישחוט (או שתחדשו לי ותגידו לי שאין מכס על רכיבי אודיו)...

מדובר בסאב הבא:

P2D212 Rockford

שבארץ עולה 1,000 ש"ח ויש אפשרות להביא מחו"ל לא כולל משלוח (צריך לברר משלוח) 400 ש"ח.

מה אתם אומרים, ריאלי ושווה?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

משלוח יעלה ה-מ-ו-ן והמכס יעצור אותך בטוח והופ, ממש לא שווה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הסאב עצמו, ללא תיבה, עולה בארץ הרבה פחות, וגם עם תיבה רגילה (לא מקורית) הוא עולה פחות מזה.

קח בחשבון מיסים של 32.9% ומשלוח של עשרות דולרים.

סימולציה פשוטה:

400 שקל מחיר הסאב

+

200 שקל משלוח

+

200 שקל מיסים

800 שקל בערך, כפי שאמרתי, זה בערך מחיר הסאב בארץ עם תיבה לא מקורית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אפשר,אני ועוד הרבה חברי פורום עשינו את זה.

אבל!המשלוחה מאוד יקר ויש את המכס.

למשל,הסאב שלי עלה 88 דולר,כולל משלוחה ומכס (ואגרת מחשב בסך 1.5 ש''ח:evil: )יצא 900 שקל.

בשיפוצים...

פורסם

הסאב עולה 600 ש"ח לפי מיטב ידיעתי וסדרות כאלה לא מצריכות ייבוא מחול.

אני הבאתי מארה"באת ה רוקפורד T1 ואת T2 ב15 אינץ שאוטופרט מוכר ב 4800 ש"ח וכאן אחרי יבוא 2600 ש"ח כאן זה כבר משתלם

פורסם

ואז שאתה צריך אחריות/שרות? מה אז?

אם זה מצדיק לשלם ליבואן פי 2 אני לא אומר. תשמע אל תחשוב ששם מרויחים את מה שאתה חושב אני יכול להביא לך מוצרים בחצי מחיר שהם לאחר "שיפוץ" או גנובים או "עודפים" [עלק] או שהוחזרו ליצרן להחלפת ממברנות או סלילים וכו'. בקיצור יש הרבה קומבינות שלך אולי לא אכפת אבל אתה לא קנית מוצר שאוטופרט קנה.

אני מדבר כאחד שהיה שם ולא כאחד שמוציא פנינים לאויר

פורסם

אוקי חברים קיבלתי את תשובתי, תודה רבה!

אגב, ART - איפה 600 שקל? כל חנות שבדקתי הוא עולה אלפייה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
ואז שאתה צריך אחריות/שרות? מה אז?

אם זה מצדיק לשלם ליבואן פי 2 אני לא אומר. תשמע אל תחשוב ששם מרויחים את מה שאתה חושב אני יכול להביא לך מוצרים בחצי מחיר שהם לאחר "שיפוץ" או גנובים או "עודפים" [עלק] או שהוחזרו ליצרן להחלפת ממברנות או סלילים וכו'. בקיצור יש הרבה קומבינות שלך אולי לא אכפת אבל אתה לא קנית מוצר שאוטופרט קנה.

אני מדבר כאחד שהיה שם ולא כאחד שמוציא פנינים לאויר

למה הוא צריך אחריות. נגיד ונשרף לו הסאב שייבא מחו"ל הוא יכול להביא עוד אחד נוסף משם בסה"כ 2 סאבים באותו מחיר שסאב אחד היה עולה פה בארץ. לעומת זאת במחירים נמוכים יחסית כמו של ה-P2 לאחר משלוח ומכס יצא לו אולי יותר יקר מבארץ.

תמיד עדיף לייבא מוצרים שעולים בחו"ל כמחצית ממחירם בארץ או אפילו פחות מזה, כך הרווח בטוח משתלם אפילו לאחר משלוח ומכס.

פורסם

אין שום בעייה עם ייבוא סאבים מחו"ל, השאלה כמה זה משתלם. להביא רוקפורד מסדרת הפאנצ' זה לא משתלם, הם נמכרים בארץ במחירים נמוכים יחסית. להביא פירלס XXLS ב 1,200 שקל כולל משלוח ומיסים זה משתלם מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי זה סתם מיותר ליבא P2 לארץ עצמאי!

זה לא שאין בארץ סאבים כאלה תחפש יש ביד שניה P2 שמורים!

לדעתי תחפש מי היבואן של רוקפורד ותדבר איתו ותראה מה תוכל לעשות!

שבוע טוב!

my car - colt 1.6 150 HP

• תוכן חדש...