Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו משפחה בהתרחבות ויש לנו דילמה באיזה רכב לבחור.

הנהג הראשי בגודל 1.93 כך שצריך רכב מרוווח.

1.סקודה פביה -גיר רגיל ,שנתון 2009,נפח 1400

אוטו עם תא מטען גדול ,הרחב פנימי בינוני.

2.סוזוקי ליאנה 5 דלתות-אוטומטית שנתון 2006 ומעלה

קטן נפח תא המטען קצת יותר ,יותר מרווח במושבים האחוריים,שוק יד שניה טוב יותר.

נשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואנחנו לא מצליחים לקבל החלטה מאחר ואנחנו לא מכירים את הרכבים בשימוש יומיומי

תודה מראש

פורסם

כמה הערות:

1. ציינת שני דגמי רכב שונים למדי, כולל בעלותם. רצוי שתציין תקציב.

2. לאיזה צרכים ישמש הרכב? מהי "משפחה בהתרחבות" - תינוק ראשון או שלישי? אם יש ילדים - האם הם צעירים במושבי בטיחות או יותר בוגרים? מה הנסועה הצפויה ובאיזה תנאים? עדיף שתפרט מה צרכיך, יתכן מאוד שתקבל כאן הצעות נוספות שעשויות להיות רלווניטות עבורך.

3. אם כבר ליאנה - עדיפה גרסת הסדאן, עם תא מטען מרווח מאוד יחסית לקבוצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוששני ששתיהן עשויות להיות בעייתיות עבור נהג בגובה של 1.93 מטר.

הליאנה איננה סטיישן, היא 5 דלתות, תא המטען איננו גדול במיוחד, לטעמי סביבת הנהג די משעממת והרכב לא נוח במיוחד לנסיעה. יאמר לזכותו על פי מה ששמעתי, שהוא רכב אמין ועם צריכת דלק סבירה.

הפאביה עוד יותר קטנה ותהיה בעייתית עוד יותר.

ואכן, אני אשאל כמו המגיב מעליי - מה הכוונה למשפחה בהתרחבות? האם מדובר בילד ראשון? שני? שלישי?

אני אמליץ על רכב שאני לא אוהב במיוחד, אבל הוא יתאים לצרכים שלכם - רנו סניק. רכב מרווח מאוד, נוח מאוד, סביבת נהג סבירה מאוד, צריכת דלק לא מדהימה אמנם, אבל סבירה. מרווח עצום מאחורה, ולדעתי גם לנהג שגובהו 1.93 מטרים לא תהיה בעיה.

ממליץ לחפש דגם דיזל, שיהיה חסכוני יותר וייתכן גם בעל ביצועים טובים יותר. המנוע 1.6 הוא די עצל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

dorsht, אחד דברים שבהם הליאנה מצטיינת היא גובהה. בכל זאת אני מסכים אתך חלקית - כדאי לפותח השרשור לשבת בליאנה ולבדוק אם היא מתאימה לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
dorsht, אחד דברים שבהם הליאנה מצטיינת היא גובהה. בכל זאת אני מסכים אתך חלקית - כדאי לפותח השרשור לשבת בליאנה ולבדוק אם היא מתאימה לו.

צר לי, אך נסעתי (ונהגתי מעט) בליאנה, ולא התרשמתי מהגובה כלל וכלל. וכן, הרמתי את הכסא כראוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...