Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

לפני כיומיים נסעתי למוסך לעשות שיפוץ גיר , אתמול מתקשר אלייה המוסכניק ואומר שהשיפוץ של הגיר הצליח אבל הוא טוען שההילוכים נעולים עדיין זאת אומרת שבין הילוך 2 ל3 יש מין עצירה כזו כאשר ההילוך עובר , (וזה מה שהיה לי בעבר גם , לפני השיפוץ .)

הוא טוען שהגיר היה "גריל" זאת אומרת שרוף והילוך 4 לא היה לי בכלל .

בכל מיקרה , הוא לא משחרר לי את הרכב מהמוסך עד שהוא ימצא את התקלה (כי הוא פוחד שהגיר שלו יהרס בגלל העצירות האלה) , הוא אומר שזה תקלה חשמלית ולא תקלה בגיר שלו .

האם לאמין לו? ומה זה יכול להיות לדעתכם?

הרכב הוא אודי A3 שנת 98 , 1600 נפח מנוע , 4 הילוכים גיר אוטומט .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אני לא מכיר את הבעיות של הגיר, אבל מה שבטוח שגיר שנכנס לשיפוץ צריך לצאת תקין ואותך לא אמורה לעניין איפה הבעיה. זו בעיה של מי שאבחן מלכתחילה את הבעיה, לקח על עצמו את השיפוץ וביצע אותו.

פורסם

שאלת השאלות היא, כמה הוא יצטרך לשלם עכשיו.

וסליחה על השאלה הקודרת.

הרבה פעמים אנשים נכנסים ומוסך, מאבחנים בעיה, "מתקנים" ואז מגלים שזה לא זה, ואז מתקנים משהו אחר לגמרי

והבעיה - בתקווה - נפתרת. אבל אז אומרים ללקוח, שיפוץ גיר עלה X והמצערת (אם זה זה) עלה Y וביחד זה עולה...

כמו שיפוץ חדר אמבטיה.

ואז מה עושים? אמרים לבעל המוסך, סליחה, אתה אמרת לי שזה גיר, אז השאר עליך ?

זה נורא מרגיז הדברים האלה.

זה הבעיה כשכל אחד מומחה לבורג אחר ואין מישהו מלמעלה שיודע לחבר את התמונה.

פורסם

לא נראה לי שזה קשור למצערת אבל המתן לתשובתו המוסמכת של מוסך רון.

כך או כך אתה שילמת כדי שהבעיה תיפתר. אם אותה בעיה בדיוק נשארה ועכשיו הוא מאשים את המצערת אז יכול להיות שמלכתחילה היה צריך להחליף רק את המצערת... לא נשמע הגיוני נכון?!

לדעתי אתה צריך לעשות כזה דבר-

לגשת לבעל המוסך ולהגיד לו שאתה לא מרוצה ממה שנעשה ושאתה מרגיש ששילמת סתם כסף, הבעיה לא נפתרה ועכשיו רוצים עוד כסף ושאתה מרגיש שלא יהיה לזה סוף.

אתה צריך לסכם איתו שאם לדעתו זו המצערת שיחליף אותה. אם נפתרה הבעיה מה טוב, אם לא הוא כמובן יחזיר את המצערת שלך, לא יחייב אותך על המצערת ויתחייב לפתור את הבעיה.

לחילופין אתה תיקח את הרכב למוסך שמכיר את הרכב הזה טוב, שהוא יפתור את הבעיה והמוסך הראשון יצטרך לשאת בהוצאות.

אני מניח שהוא לא יאהב את זה, אבל זה עדיף לו מלקבל תביעה.

כמובן תעשה את הכל ברוח טובה, בלי עצבים ותסביר לו שאתה לא מוכן לשלם על נסיונות להחליף חצי רכב.

• ספונסר פורום
פורסם

מההתחלה המלצתי לך כאן לא ללכת על שיפוץ של התיבה הזאת כי השיפוץ

כאן יהיה במקרה הטוב בינוני ,עוד לא ראיתי שיפוץ של תיבה כזאת מטיפוס 01M

שמחזיר את הפעולה של התיבה כמו לחדש .

בכל מקרה מצערת מנוע יכולה להשפיע על איכות ההחלפות ותמיד כדאי לבצע כיוון בסיסי

לתיבה ולמצערת כדי לוודא התאמה בין השניים .

יתכן שהמצערת אצלך תקולה ולא ניתן לבצע בה כיוון בסיסי ולכן אומר לך המוסך שהיא תקולה

האמת אני קצת בספק בעיניין הזה כי המצערות האלו לא נוטות להיתקלקל .

תבקש לקחת את הרכב לחוות דעת במוסך אחר ותראה איפה אתה עומד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אהלן רון , לא הייתה לי ברירה אלה לשפץ את הגיר , כיי הרכב היה משובת שובעיים ולא היה זמן להתחיל לחפש גירים .

הבנאדם שעשייתי אצלו את השיפוץ הבטיח לי שהגיר יחזור להיות כמו שהיה , מה זאת אומרת בינוני ?

הבעיה בגיר הייתה בכניסה להילוך 3 בעיקר , שהרכב בא לשלב להילוך 3 הוא נתן "בלימה" קשה כיאלו שאני נותן ברקס , זה ששיפץ לי את הגיר אומר שהוא החליף כמה מוחות בגיר וזה לא הבעיה בגיר , בכל מיקרה , מחר הרכב נכנס לבדיקה חשמלית , וניראה מה יהיה משם .. מסכרן אותי מאוד מה הבעיה שם.

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

כניראה שהלך המחשב גיר ברכב וכתוצאה מכך הוא שורף לי את הגיר , אני מחפש מחשב מפירוק אבל אין לי את המקט של המחשב אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין המקט זה יעזור ליי המון ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תוכן חדש...