Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני אשמע כמו בן 17 מתלהב.. כנראה שאני באמת כזה. :twisted:

אז נגמר המלווה, ורציתי לדעת אם אפשרי לבצע ברכב משפחתי גדול (פיאט מולטיפלה במקרה שלי) כל מיני דריפטים ושטויות עם בלם היד (ולהשאר בחיים כמובן)

חשבתי על לנסות כאלה דברים:

השאלה אם זה מסוכן, ואם אני יכול להתהפך.. (אני לא מדבר על הבלאי הברור של בלם היד והצמיגים.. והשאלה עד כמה הבלאי גדול גם כאן :oops: )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן זה מסוכן. אפשר לעשות הרבה דברים, אבל בשביל מה? ההתלהבות תעבור לך מהר אחרי ...

אם תדפוק את הרכב מה תגיד להורים?

אם תאבד שליטה ותחליק במהירות לתוך שפה של מדרכה אתה יכול להתהפך, להיפגע ואפילו להרוג מישהו.

כשאני הייתי נהג חדש עשיתי שטויות ברכב של ההורים בסגנון הזה, נהנתי וחשבתי שאני איזה מומחה עד שפעם אחת הכביש היה טיפה רטוב ולמזלי זה נגמר רק בנזק כספי. :oops:

נכון זה כיף ויש בזה ריגוש אבל מסוכן לך ולסביבה ולא מומלץ בכלל למי שחדש בנהיגה.

בסרטון הוא נוהג בתוך מסלול סגור והוא מכיר טוב את הרכב מכדי לעשות טעויות.

יש קורסים של נהיגה מתקדמת שלומדים בהם לשלוט ברכב טוב יותר, אולי זה יעניין אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב של המשפחה? או ליסינג מהעבודה?

בכנות ובינינו אם זה של המשפחה פשוט חבל ,כל דבר כזה זה נזק לרכב ואם לא מיידי אז בעתיד הקרוב ,צמיגימם ,בלמים וכו... הם עסק יקר.

רכב ליסינג? אל תעשה שטויות ,תעשה קורס נהיגה מתקדמת תלמד איך לשלוט ברכב אחר אם תרצה תן איזה החלקה 2 במגרש חנייה סגור ותראה שאחרי חצי דקה זה נמאס לך ,למרות שאם תחזיר אותי היוםכמה שנים אחורה לא הייתי עושה חצי מהדברים שעשיתי אז.

לא ממליץ לך להתעסק בח*א הזה בכלל ,יש לך יותר מדי אדרנלין? לך תלמד איגרוף תאילנדי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא משנה איזה רכב או של מי , כל משהו שאתה רוצה לעשות, ויש בו סיכון ידוע מראש והוא ידוע ודיי גדול, למה ?

לחיים, ותזכור את זה שתשב עם שני חברים באוטו שיבקשו ממך לעשות את זה : אל תכנע ללחץ חברתי!

פורסם

לא הייתי מנסה את זה עם פיאט מולטיפלה. יש לרכב מרכז כובד גבוה וזה יכול לגרום להתהפכות.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
אולי אני אשמע כמו בן 17 מתלהב.. כנראה שאני באמת כזה. :twisted:

ברבעון השלישי של 2011 אנחנו נכריז על פתיחת הופ-קארזפורום, שם יהיה מקום לשרשורים מהסוג הנ"ל.

עד אז, תצטרך להשמיד את המולטיפלה של ההורים באופן ספונטני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...