Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורבט והיגואר עוצרות נשימה למרות כמויות האבק ...מדהים!

תענוג לדעת שיש כאלו אוצרות שמסתתרים במקומות מסויימים כאן בארץ ...

תמונת הקורבט האדומה הזכירה לי שאבא שלי סיפר לי שהוא נפגש השבוע עם לקוח שלו שהראה לו קורבט 63 במצב תצוגה חונה לה בנחת אצלו בבית - לדבריו היא כאן הרבה שנים { ואני לא מדבר על הרכב הכחול ששופץ לאחרונה }

תודה על השיתוף!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תגובות 2.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואוווווווו איזה מדהים

ואיזו התמדה

כל הכבוד לכם.

וכמה אבקקקק ואוו

את הפג'ו אני מכירה. קרובת משפחה שלי גרה בטל אל והייתי כמה פעמים בירכה. כל פעם אני מתמוגגת מחדש.

תודה רבה רבה על הכל

שתהיה אחלה של שבת

עידית בן הרוש

פורסם

אין לכם מעצורים הא :-) בכל מזג אוויר .

כל הכבוד , נהנה תמיד מהשיתוף ושמח לראות רכבים שאינני מכיר

כמו היגואר והקורבט .

הפתעות טובות .

עלו והתמידו .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אם יש סיבה לפרגון, זו דוגמא טובה לכך. הרצון, הזמן, ההתמדה והסבלנות להעלות את התמונות לכאן. כל הכבוד לכם.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אין מצב אולי, לאחד הטנדרים? חלום שלי להביא אחד כזה.

לא חבל סתם ימותו לאט.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אחלה טיול אתם עושים, בקיצור כיף. בפעם הבא שאתם באיזור ירכא והצפון ננסה למצוא לכם עוד דברים מענינים אתה יכול ליצור קשר בהודעה פרטית.

טל

פורסם

בהתחלה התלהבתי מהשרשור הזה, הוא מעניין, מסקרן ומושך לדעת אילו רכבי אספנות נדירים צצים בארצנו בכל מיני פינות נידחות.

אבל לפעמים אני גם מתבאס, שהיא אפשר לקבל מידע על חלק מהם, ואני לא מדבר על אילו שבשימוש ולא למכירה.

הרי אתם טוענים שאתם מצלמים רק אחרי שקיבלתם את אישור בעל הרכב, לא? אתם שואלים לפעמים אם הם מעוניינים למכור או שהם שומרים לשיפוץ?

אולי זה דווקא יכול לעזור ולגרום לבעל הרכב למכור אם תציינו ,שאם מישהו יהיה מעוניין תוכלו לקשר ביניהם,במקום שהרכב סתם יירקב, חבל.:cry:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

שוב תודה על התמונות. חבל שלא ביזבזתם זמן אצל החברים כאן היו מראים לכם עוד כמה דברים.

האם זה אבק על הקורבט והיגאור או קמח?

שלמה דן גדרון

פורסם
ממשיכים הלאה , ברכב נעים וחמים ,כשעוצרים ויורדים ,רועדים מקור , אבל מראה הרכבים מחמם את הלב.

ריכזתי בפינה האהובה עלינו -- פינת הטנדר , מספר רכבי שברולט אפאש ,ולוא דוקא לפי סדר המפגשים עמם.

כל הכבוד על ההתמדה!

איפה הטנדר החלוד נמצא? הוא למכירה?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מחכים לכם היום!!!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
מחכים לכם היום!!!

טוב תמיד לדעת שמישהו מחכה לך , אז,,, נגיע.

מעבר למסע היומי ואיסוף החומר,יש לאחר מכן המון עבודה כמו , הקטנת התמונות כדי שאפשר יהיה להעלותם לפורום,

מחיקת סימני זיהוי ומיקום של הרכבים , ועריכה.

זה כעת הזמן שאנחנו עוסקים במלאכה , באהבה רבה.

ומאוחר יותר נעלה את החומר בתשוקה.

להשתמע מאוחר יותר עם התוצרת השבועית.

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...