Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב יד שניה לזוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר לנסיעות קצרות

שיהיה חסכוני ואמין

בסביבות 15K

מצאתי את זו ביד 2 איך היא?

פורד

דגם: פיאסטה - GLX ידני 1.3

נפח: 1,300

שנה: 2002

יד: 3

ת. הילוכים: ידנית

סוג מנוע: בנזין

טסט עד: 03-2011

ק"מ: 135,000

צבע הרכב: כסוף

מזגן: יש

בעלות קודמת: פרטית

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא

פורסם

כדי לשקול גם ספייס,היא הרבה פעמים מומלצת פה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יתרונות הספייס על הפיאסטה:

1. בטיחות- לספייס 4 כוכבים במבחן הריסוק 2 כ"א וabs כסטנדרט. (לדעתי ה יתרון)

2. מרחב פנימי ותא מטען גדולים יותר ובכלל הספייס מרגישה יותר "אוטו".

3. מעט יותר זריזה למרות ששתיהן 60 כ"ס. כמו כן אתה יכול למצוא ספייס 80 כ"ס 16 שסטומים מרגישה זריזה ועם מספיק כוח ובמקרה זה, לדעתי, אין בכל מה להשוות לפיאסטה יחד עם מרכיב הבטיחות שצויון קודם.

4. מעט יותר "חכמה" עם מחשב רכב די מפורט כבר בשנים האלו.

זה מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע כמו כן לדעתי וזה לא על סמך סטאטיסטיקה שיש לי או מבחן מסויים, לספייס שוק יותר טוב.

אני מעריך שעליות ההחזקה די זהות.

בעניין ההגה, לרוב הרכבים בשלב הזה עברו את התיקון המדובר, כמו כן התקלה הייתה בשנים הראשונות של הספייס (01-02) שאלו כנראה השנים הרלוונטיות לך, אז בהחלט הייתי בודק היסטורייה ובודק בעניין רב את ההגה.

שים לב: הספייס רגישה לטיפולים "מזלזלים", ז"א היא אוהבת רק את המיים שלה (או תחליף איכותי זהה), שמנים ופילטרים יעודיים, ובכלל טיפול יותר מסור, ולא תחזוקת שבר.

אתה מוזמן לדפדף בפורום זה, ישנם שירשורים רבים על הפונטו ספייס מכל כיוון שתרצה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מצאתי בWINWIN פורד פיאסטה החדשה 2004

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האוטו?

האם שווה לגרד עוד קצת בשבילה

פורסם

"פיאסטה החדשה" נמכרה כאן למספר מצומצם מאוד של שנים ולא זכתה להצלחה רבה, כנראה בגלל העדר של תיבה אוטומטית ותמחור גבוה יחסית. אני הייתי מוותר עליה בתור משומשת, במיוחד כשעושה רושם שהדגש העיקרי שלך הוא על עלויות האחזקה.

הספייס היא מכונית טובה יותר מהפיאסטה "הישנה", אבל כנראה שהיא גם תיהיה יקרה יותר לאחזקה ו"תראה יותר מוסך". אם מה שחשוב לך זה רק המוסך, המוסך ורק המוסך - לך על הפיאסטה. או אולי עדיף שתלך על כרכרה אחרת, שתיהיה עוד יותר פשוטה וקלה לאחזקה. אם אתה מחפש רכב שיתן לך קצת יותר נוחות, בטיחות, ביצועים ואבזור, אתה יודע, רכב שקצת יותר כיף לנסוע בו, אז הספייס עדיפה. גם אם בממוצע היא תעלה עוד כמה מאות שקלים בשנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

195 זה קצת הרבה, אבל בוא נגיד את זה ככה - עדיף לרכוש רכב מטופל כמו שצריך שעבר 195 אלף קילומטרים מאשר לרכוש רכב מוזנח שעבר רק 95 אלף קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפיאסטה ( 2000-2003 ) רכב מאוד אמין

די חסכוני ( 1-12 בממוצע )

עדיף להשתמש בחלקים מקוריים, לא תמיד הם יקרים יותר.

בקיצור לי יש שנת 2000 כבר תיכף 9 שנים, 310000 ק"מ והיד עוד נטויה.

אמין, הגה מעולה, מזגן מצויין.

אבל כבר די מיושנת

לנסיעות קצרות יכול להיות טוב

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...