Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ולאשתי שלושה ילדים קטנים ,

אשתי אמורה ללדת ילד רביעי

העניין הוא כזה ,

ברשותי רכב וולוו 850 שהיא מאוד מאוד רחבה מבפנים ,

האם אני יוכל להסיע 4 נוסעים מאחור , כמובן שכולם יהיו ישובים כמו שצריך - מי שחייב בבוסטר יישב בבוסטר ,

אם אסור 4 נוסעים - מה ההשלכות של קנס -בית משפט ?

והאם אני יכול לצרף חגורה רביעית ובכך לפתור את הבעיה .

אציין שברשיון הרכב לא רשום כמה נוסעים ניתן להסיע .

תודה לכולם

פורסם

אתה אמיתי? איך כסא תינוק+בוסטר+עוד משהו אמורים להכנס במושב אחורי?

לפניך 2 אופציות: לשדרג לרכב בעל 6 מקומות לפחות, או לקנות רכב נוסף.

מצד שני, יכול להיות שאתה אחד מאותם אנשים שמאמינים שהכל זה מלמעלה ואם מגיע לילדים שלך להיהרג כי לא חגרת אותם מהסיבה שהקנס לא גבוה, כי הרי אתה נהג זהיר מאד, נוסע לאט לאט, ברכב תקין 100% בכביש הכי חדש בארץ ואין אפילו רכב אחד לידך וגם לא גמלים, ו"לך זה לא יקרה", כמו שזה קורה למאות אנשים כל יום כי להם אלוהים רוצה שזה יקרה.

ראית פעם תינוק מעופף? אם אתה לא רוצה לראות את זה מקרוב אני מציע לך לחשוב פעמיים.

עשית ילד רביעי? מזל טוב!! עכשיו תקנה רכב מתאים, שלא תשאר עם שלושה בטעות.

עריכה: כן אני נורא נוקב ותקיף, אבל באמת שנמאס לי לראות ילדים מטיילים על המושב האחורי של הרכב כשהחגורה מסתכלת עליהם ובוכה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חל איסור להרכיב חגורה נוספת.

מותר להסיע נוסע נוסף, היושב היטב, גם אם אינו חגור(לא מומלץ בהחלט!!!).

כפי ש"שלייקס" רשם - שדרג לרכב מתאים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תגידו ? מה נסגר אתכם ?

לא שאלתי מה דעתכם בנושא אלא את החוק הקיים בישראל

אולי יש אנשים שלא יודעים את החוק אבל חייבים להגיב כי הם משועממים, שיגיבו בטוקבקים בוואלה !

פה זה פורום לאנשים מבינים ולא ביקשתי דעה מה אתה חושב באופן אישי !

אחריי זה אני אחליט אם לנסוע לפי החוק - 4 נוסעים מאחור ולסכן את הנוסעים לפי החוק !!! ד"א אני גם חי בקריית ארבע אז גם בגלל זה אני מסכן את בני משפחתי ?

קומפי - אתה ענית בבטחה לשאלתי ? ז"א שע"פ החוק אכן מותר 4 נוסעים ?

לענייננו - האם אני יכול להסיע 4 נוסעים מאחור - אשתי ושלושה ילדים שחגורים ע"פ החוק , מקדימה יהיה סלקל התינוק .

תודה רבה לעונים.

פורסם
קבלת תשובה מהמגיב מעליך.

ד"א - אתה בפורום. מין הסתם אנשים יכתבו גם מה דעתם.

זה מה נסגר איתנו.

חוגלי ידידי , אם היית נכנס גוף השאלה שלי היית מבין שאני לאאסע עם 4 נוסעים שאינם חגורים - שאלתי האם אפשר ו/או מותר להוסיף חגורה , נענתי בשלילי ,

אך רצוני גם לדעת מהו החוק ,

אז ישר לבוא ולהתנפל בלי שידעו את כוונותי - זוהי אטימות .

תודה

פורסם

WTF???

האם אתה אומר שמותר להסיע נוסע נוסף שאינו חגור??? אז איך המשטרה נותנת דוחות על חגורות מאחור אם יש קטע כזה? האם זה בגלל שלא רשום אצלו ברשיון מ"ס מקומות מותר או שזה לא קשור?

לפותח השרשור, אפשרות מעניינת, תעיף את הוולוו, תחפש שברולט אימפלה שנת 2000 עם 6 מקומות, היא לא יקרה מידי (סביב ה 22-24K) ותיתן לך פיתרון למקום הנוסף שאתה צריך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
WTF???

האם אתה אומר שמותר להסיע נוסע נוסף שאינו חגור??? אז איך המשטרה נותנת דוחות על חגורות מאחור אם יש קטע כזה? האם זה בגלל שלא רשום אצלו ברשיון מ"ס מקומות מותר או שזה לא קשור?

לפותח השרשור, אפשרות מעניינת, תעיף את הוולוו, תחפש שברולט אימפלה שנת 2000 עם 6 מקומות, היא לא יקרה מידי (סביב ה 22-24K) ותיתן לך פיתרון למקום הנוסף שאתה צריך.

אימפלה אוטו מפנק אין ספק אבל נפח 3400 כמה זה שותה 1:5 ?

פורסם
WTF???

פרדוקס מעניין - בתור אחד שעמד במצב הזה לפני אי אלו שנים (ובסוף נשברתי ורכשתי מולטיפלה) בתאוריה עם 3 חגורים בכל החגורות אז הרביעי ישאר לא חגור (וזה אמור להיות בסדר מבחינת המשטרה) הדוח ניתן כאשר לא כל החגורות בשימוש ומישהו יושב לא חגור (למען הסר ספק אני לא שוטר ולא מייעץ סתם מביע דעה).

לפי החוק היבש זה תחום אפור (עצרה אותי משטרה פעמיים ולא קיבלתי דו"ח (שניים חגרו באותה חגורה) אבל אני מסכים עם קודמיי

בתכתובת תחשוב על הבטיחות.

אבל יהודי תמיד יסיים בשאלה מה עדייף פוקוס 2009 עם 5 כוכבים +ESP וכו' או מולטיפלה 03 עם 3 כוכבים בקושי ו2 כריות?

פורסם
חל איסור להרכיב חגורה נוספת.

כפי ש"שלייקס" רשם - שדרג לרכב מתאים.

אפשר הסבר? והאם המשטרה מודעת לזה?

:beerchug:

:ok:

פורסם
אתה אמיתי? איך כסא תינוק+בוסטר+עוד משהו אמורים להכנס במושב אחורי?

לפניך 2 אופציות: לשדרג לרכב בעל 6 מקומות לפחות, או לקנות רכב נוסף.

מצד שני, יכול להיות שאתה אחד מאותם אנשים שמאמינים שהכל זה מלמעלה ואם מגיע לילדים שלך להיהרג כי לא חגרת אותם מהסיבה שהקנס לא גבוה, כי הרי אתה נהג זהיר מאד, נוסע לאט לאט, ברכב תקין 100% בכביש הכי חדש בארץ ואין אפילו רכב אחד לידך וגם לא גמלים, ו"לך זה לא יקרה", כמו שזה קורה למאות אנשים כל יום כי להם אלוהים רוצה שזה יקרה.

ראית פעם תינוק מעופף? אם אתה לא רוצה לראות את זה מקרוב אני מציע לך לחשוב פעמיים.

עשית ילד רביעי? מזל טוב!! עכשיו תקנה רכב מתאים, שלא תשאר עם שלושה בטעות.

עריכה: כן אני נורא נוקב ותקיף, אבל באמת שנמאס לי לראות ילדים מטיילים על המושב האחורי של הרכב כשהחגורה מסתכלת עליהם ובוכה!

איתך בכל מילה!

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם
תגידו ? מה נסגר אתכם ?

לא שאלתי מה דעתכם בנושא אלא את החוק הקיים בישראל

אולי יש אנשים שלא יודעים את החוק אבל חייבים להגיב כי הם משועממים, שיגיבו בטוקבקים בוואלה !

פה זה פורום לאנשים מבינים ולא ביקשתי דעה מה אתה חושב באופן אישי !

אחריי זה אני אחליט אם לנסוע לפי החוק - 4 נוסעים מאחור ולסכן את הנוסעים לפי החוק !!! ד"א אני גם חי בקריית ארבע אז גם בגלל זה אני מסכן את בני משפחתי ?

קומפי - אתה ענית בבטחה לשאלתי ? ז"א שע"פ החוק אכן מותר 4 נוסעים ?

לענייננו - האם אני יכול להסיע 4 נוסעים מאחור - אשתי ושלושה ילדים שחגורים ע"פ החוק , מקדימה יהיה סלקל התינוק .

תודה רבה לעונים.

איתך, גם אם לא בכל מילה.

אדם שאל שאלה אינפורמטיבית, אפשר לענות בנימוס, כמו קומפי, וזה לא מקום להוציא עצבים.

מזל טוב, אגב.

פורסם
אימפלה אוטו מפנק אין ספק אבל נפח 3400 כמה זה שותה 1:5 ?

1/6.5 בעיר (אצלי, הסברים למטה)

1/12 מחוץ לעיר - חזרה מאילת עם אוטו עמוס טוטאלית (אני אשתי ו 4 ילדים 3 מזוודות ענקיות ועגלת תינוק מאחורה) כל הדרך על 110 קבוע וקיק-דאון בלי חשבון כשצריך לעקוף.

2 המקרים מדודים על הליטר והק"מ (אני מחזיק קובץ אקסל בשביל זה...)

בקשר לצריכה עירונית אני לא נוסע הרבה ורוב הזמן נסיעות קצרות של 4-5 ק"מ עצירה וחזרה ככה שחלק לא קטן מהנסיעה הוא על מנוע קר יחסית ופה בב"ש איפה שאני נוהג אין הרבה מקום לשיוט, העיר יחסית צפופה כל שנייה רמזור או כיכר. אני מכיר המון אנשים שעושים עם האוטו הזה 1/7.5 בעיר ואפילו 1/8... חוץ מזה לא יודע אם אתה מודד אבל אני בטוח שהוולו שלך לא עושה הרבה יותר טוב :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אפשר הסבר? והאם המשטרה מודעת לזה?

בתאוריה עם 3 חגורים בכל החגורות אז הרביעי ישאר לא חגור (וזה אמור להיות בסדר מבחינת המשטרה)

זו התשובה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...