Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרדוקס מעניין - בתור אחד שעמד במצב הזה לפני אי אלו שנים (ובסוף נשברתי ורכשתי מולטיפלה) בתאוריה עם 3 חגורים בכל החגורות אז הרביעי ישאר לא חגור (וזה אמור להיות בסדר מבחינת המשטרה) הדוח ניתן כאשר לא כל החגורות בשימוש ומישהו יושב לא חגור (למען הסר ספק אני לא שוטר ולא מייעץ סתם מביע דעה).

לפי החוק היבש זה תחום אפור (עצרה אותי משטרה פעמיים ולא קיבלתי דו"ח (שניים חגרו באותה חגורה) אבל אני מסכים עם קודמיי

בתכתובת תחשוב על הבטיחות.

אבל יהודי תמיד יסיים בשאלה מה עדייף פוקוס 2009 עם 5 כוכבים +ESP וכו' או מולטיפלה 03 עם 3 כוכבים בקושי ו2 כריות?

קטע ממש מדהים כל הענין הזה של מותר להסיע עוד מישהו בתנאי שכל 3 החגורות מאחור כבר בשימוש... משקיעים כל-כך הרבה על קמפיינים של בטיחות ובסוף עוד החוק נותן גיבוי לבן אדם לא חגור?? לא שזה אכפת לי (אצלי כולם חגורים תמיד) אבל זה סוג של חכמת חלם... יכול להיות סתם קטע בחוק שלא שמו לב אליו אז הוא לא שונה אף פעם...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא חסרות פרצות בחוק. הנה עוד דוגמה: השמועה מספרת שאדם שעבר רמזור באור אדום בארה"ב זכה בדין לאחר שהוכיח שהחל לחצות את הצומת לאחר שעצר, והחוק אינו אוסר לעבור באדום אלא לעצור באור כזה - הוא קיים את החוק. מאז, וזו עובדה, יש בכל הרמזורים שלט האומר: המתן לאות ירוק ברמזור. אולי במקביל גם שינו את החוק בינתיים.

פורסם

קודם כל שיהיה במזל!

מה זה משנה מה אומר החוק? החלטת להביא עוד ילד לעולם, זו תוספת למשפחה שמתבטאת בהרבה מאוד מישורים. אחד מהם הוא דאגה לרכב מתאים. לא חשבת על כך לפני שהחלטת להביא עוד ילד לעולם?

כמו שאני מאוד מקווה שתוכל כלכלית לספק לילדך אוכל וחינוך ראוי, אני מאוד מקווה שתוכל גם לספק לו תחבורה בטוחה ונכונה, ולא תסתפק בפרצה בחוק. אם חו"ח משהו יקרה, זה לא יהיה החוק שיפגע. זה כנראה גם לא תהיה אתה (הנהג החגור). קח אחריות!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
קודם כל שיהיה במזל!

...

קח אחריות!

:mm_yeah::mm_yeah:

מצטער על העיכוב בתגובה.

חביבי, אני לא מוציא עלייך עצבים, אני תקיף בכוונה והכוונה היא שתבין מה אתה עושה במידה ואתה לא חוגר את הילד, בנוסף - ציינתי לפנייך עוד דבר שבחרת להתעלם ממנו: איך אתה מצפה להכניס כסא תינוק+בוסטר+2 ילדים במושב אחורי של וולוו? זה לא יכנס! איפה תשים את הילד? מקדימה? ראית פעם מה קורה במפגש של כרית אוויר ותינוק? מי אתה חושב יצא מזה כשידו על העליונה?

זה שכתבתי שנמאס לי לראות ילדים משחקים תופסת על המושב האחורי כי את ההורים שלהם לא לימדו לחגור מאחורה מפריע לך? לך זה לא מפריע כשאתה רואה את זה?

נ.ב.

עצם זה שאתה גר בקריית ארבע אומר שאתה נוסע הרבה, בכבישים סוג ד' בלי הפרדה ביניהם ומוקף בבני דודים (שלמיטב ידיעתי לא נוהגים כמו סבתות). אני תומך לחלוטין בבחירה שלך לגור שם אבל זה לא פותר אותך מלחגור את הילדים, שנה שעברה נהרגו 370 אנשים על הכביש - כמה אזרחים נפגעו מפעולות איבה? לכן אין קשר בין הדברים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...