Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עם כרטיס YOU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי דווקא יש כרטיס YOU "שטראוס"....שם מקבלים כ40 אגורות הנחה לליטר :)

ההנחה היא 41 אגורות לליטר.

ולמי שמתלונן שבא עם כרטיס YOU לתחנה של דור-אלון, ולא כיבדו אותו, אם מדובר בכרטיס הזמני (זה שעשוי מקרטון), פשוט אי אפשר להעביר אותו במערכת של התדלוק.רק כרטיס מגנטי עובר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצורך העניין הנחה על 98 אין בכל תחנת דלק.

בנתניה יש את התחנה החדשה ליד עיר ימים, רק שם מקבלים 98 ב7.8 ש"ח בעזרת הכרטיס.

היתרון הוא שיש תחלופה גבוה של 98 ואישית ראיתי את הצוות מבצע כמה פעמים ריקון אוויר ממשאבות הדלק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ההנחה היא 41 אגורות לליטר.

ולמי שמתלונן שבא עם כרטיס YOU לתחנה של דור-אלון, ולא כיבדו אותו, אם מדובר בכרטיס הזמני (זה שעשוי מקרטון), פשוט אי אפשר להעביר אותו במערכת של התדלוק.רק כרטיס מגנטי עובר.

יש לי כרטיס מגנטי ולא מכבדים אותו.

אם אני מכניס אותו לחריץ של הכרטיס האשראי יכול להיות שהמערכת תעדכן את המחיר אוטומטי ויהיה אפשר לשלם מזומן ?

פורסם

המערכת תעדכן את המחיר מס' שניות לפני שהדלק יתחיל לרוץ (קרי,אחרי שהכנסת את הכרטיס הנחה בהתחלה,ואחרי שהקשת ת.ז ומס' רכב,אז לפני התדלוק עצמו תראה את המחיר מתחלף)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בחזרה לכיוון דרום לאשדוד מכביש שש תדלקתי בתחנת דלק דור אלון סולר. ומה שיצא לי אחרי הנחת סולר זה בדיוק אותו הסכום שכולם מקבלים.

הם בכוונה מנפחים את מחיר המחירון, וכך יוצא שאתה בעצם לפחות בסולר משלם אותו הדבר בדיוק!

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם
מישהו יודע כמה הנחה נותן כרטיס האשראי של "שופרסל" מהתדלוק העצמי בתחנות "פז"?

תודה.

בתחנות המשתתפות בהנחה, הוא נותן 22 אגורות הנחה מתדלוק עצמי, ו-35 אגורות מהמחיר בשירות מלא.

פורסם
יש לי כרטיס מגנטי ולא מכבדים אותו.

אם אני מכניס אותו לחריץ של הכרטיס האשראי יכול להיות שהמערכת תעדכן את המחיר אוטומטי ויהיה אפשר לשלם מזומן ?

אם אתה מבצע תידלוק עצמי - הכנס קודם את כרטיס you. כעבור שניות אחדות יופיע על הצג - "כרטיס הנחה התקבל"

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם יש פה אנשי קבע בצה"ל, לא כולם יודעים וחבל:

1) בתדלוק בכרטיס של "חבר" בתחנות פז תקבלו 35 אג' הנחה לליטר בנזין, 5 ש"ח הנחה לליטר סולר ממחיר המחירון, וגם 7% הנחה בחנויות "yellow".

2) בתדלוק בכרטיס של "חבר" בתחנות דור-אלון תקבלו 3.5% הנחה על עיסקת התדלוק, ו-7% הנחה בחנויות "אלונית".

אני עם ההנחה בתחנות פז חוסך 30 ש"ח בממוצע, מדי חודש.

מומלץ.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
אם אתה מבצע תידלוק עצמי - הכנס קודם את כרטיס you. כעבור שניות אחדות יופיע על הצג - "כרטיס הנחה התקבל"

.

תודה רבה אנסה את זה בפעם הבאה :) .

פורסם

bnsagi,

תמיד אמרתי שהמבצעים של "חבר" הם בדיחה.

אני אעריך את משרתי הקבע והגמלאים המאוגדים בחבר במעל 50,000 חברים. אולי 100,000 הוא מספר מציאותי יותר.

זה אחד האירגונים הבודדים ואולי היחיד עם היקף חברים שכזה - לא חברת חשמל, לא תעשיה אוירית, לא מכבי שירותי בריאות, לא בנק וכד'.

אולי אם תאגד את כל עובדי המדינה תחת גג אחד, תגיע לאירגון גדול יותר. אולי אם תאגד את כל עובדי הרשויות המקומיות יחדיו, תגיע לאירגון דומה.

מישהו יכול לשער כמה עובדים יש ל"מכבי" בכל הארץ ? לא יודע, אבל הרבה פחות מ"חבר" - אז איך זה שמכבי השיגו לאורך העשור האחרון פעם אחר פעם מבצעים טובים יותר מ"חבר" בחברות הסלולריות ?

לפני כחצי שנה, יצא מבצע של פלאפון לעובדי רשויות מקומיות - גם הוא היה טוב יותר ממבצע "חבר".

גם מבצע שקיבלו עובדי הבנק הבינלאומי, היה טוב יותר ממבצע "חבר".

עכשיו נחזור לדלק:

בתידלוק עצמי, ליטר בנזין עולה 7.26 ש"ח.

3.5 אחוז מתוכו = הם 25.4 א"ג. (0.254 ש"ח).

עדיין אתה חושב שחבר קיבלו הנחה טובה יותר ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר,

אולי זה לא הובן מהודעתי הקודמת - אבל אני לא מצדד ב"חבר" ואין לי שום אינטרס לייחצן אותה.

כאיש קבע בצה"ל, אני נהנה מההנחה שניתנת בתחנות הדלק של פז - שגיליתי לצערי רק לאחרונה, ולכן פרסמתי את הודעתי הקודמת.

אכן, לחבר משרתי הקבע והגמלאים יש כוח צרכני שמוערך בכ-100,000 איש.

מה הם עושים או לא עושים עם זה אין לי מושג, אתה מוזמן לפנות אליהם...

שבוע טוב.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

bnsagi,

אם לא הבנת - לא צריך להיות איש קבע כדי לקבל הנחה דומה או טובה יותר.

כל אחד יכול להשיג כרטיס הנחה כלשהו. ההנחות הגדולות דווקא לא מגיעות לציבור.

אני לא אתפלא אם יתברר לי שעובדי חברת חשמל מתדלקים את רכבי העבודה וליסינטומתיות ושחברת חשמל משלמת 6.6 ש"ח או אולי 6.5 ש"ח.

.

פורסם

הבנתי, ולא באתי להתווכח עם העובדה הזו.

באתי להציע לקהל יעד מסויים אפשרות נוספת שקיימת מתוקף השתייכותם לאוכלוסית משרתי הקבע והגמלאים. זה הכול.

אם ניכנס להשוואות בין טיב וגודל ההנחה בכל אחד מהכרטיסים/האפשרויות השונות - לא נצא מזה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

• תוכן חדש...