Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אתה ערס-או-what(הבנתם? כאילו ערסאוות רק בהתחכמות)

favorite 1
שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעקבות השרשור שנפתח ע"י האדון שביקש לדעת כיצד אפשר להיפטר מתדמית הערס של רכבו, החלטתי (לאחר מחקר מעמיק) לנסח שאלון אשר יתן מענה אחת ולתמיד לשאלה שהעסיקה את מיטב המוחות בפורום.

חיברתי שאלון סטייל בלייזר. מטרת התרגיל- העמקת החיבור עם הערס הפנימי שבתוכנו.

הדגש הוא על סממנים פסדו-ערסיים-מוטוריים, רוצה לומר:אין לי מושג באנתרופלוגיה/סוצלויוגיה אבל רוצה להשמע חכם ובר סמכא.

למי שלא מכיר את החוקים: לפניכם מס' שאלות, לכל שאלה מוצעות מס' תשובות, לכל תשובה נקוב ערך מספרי שיש לחברו או להחסירו לסך הניקוד הכללי המתקבל משקלול כל התשובות. השאלון מבוסס בחלקו על סטיגמות (או שלא:roll:).

מתחילים-

1) כיצד הגעתי לפורום:

1) לא זוכר. כשהתחלתי לגלוש פה, עמוס השרת עוד לא התחיל שרשרת חיול, איפה הוא ואיפה פטרולים. (-20)

2) חיפשתי בגוגל מידע על רכב שרציתי לרכוש, גוגל שידך בינינו. (+5 )

3) חיפשתי בגוגל מידע על רכב שרציתי "להביא", טעיתי באיות השם, מזל שגוגל יודע לתקן ערסים כמוני. (+256)

2) לטעמי, תהליך ההתפתחות המוטורית של חובב רכב רציני הינה כדלקמן:

1) 205-->106-->172 (-10)

2) אונו-->סיביק--> בא. אם. וה. (+90)

3) למישהו יש מחשבון בשביל לחשב את תשובה א'? (+120)

3) תת הפורום המועדף עלי מהאופציות המנויות מטה:

1) ייעוץ ברכישת רכב/רכב כללי (-12)

2) אודיו/ שיפורים (+15)

3) דיני תעבורה- מי יודע כמה וודקה רדבול מותר לשתות לפני שאני מכניס ל D בקאווליר החייתית שלי, אני וחבר התערבנו. ודרך אגב, התערבנו גם על: (+150)

4) כמה כ"ס מוסיף אגזוז לחץ-

1) 10% (+5)

2) דבר במספרים, לא יודע לחשב אחוזים. (+10)

3) אגזוז לחץ עובד יופי באופנוע מוטוקרוס דו פעימתי. לא בבית ספרנו. (-50)

5) אפרופו שיפורים, מתי לאחרונה פתחת טופיק בגין פילטר פתוח:

1) אף פעם. (-20)

2) לאחר כל רכב שאני משדרג (אבל עושה חיפוש קודם, אולי מישהו כבר שאל לגבי גולף ג'נריישן כמו שלי.) (+40)

3) שיפור? כאילו לדים וכאלה? (+200)

6) ואם כבר פתחת שירשור מטומטם, איזה מנהל נעל אותו?

1) יאשה. בטענה "שיפורי קוסמטיקה אינם שיפורים" (+25)

2) יאשה. בטענה "הנושא נטחן דק דק, בצע חיפוש" (+5)

3) יאשה. בטענה "ילד, עד שאבא שלך אשכרה ירכוש את הרכב המדובר, תפסיק לזיין ת'מוח על טורבו" (+ 400)

7) בהשכלתי אני:

1) סטודנט (-5)

2) למדעים כלשהם (-200)

3) באחד הסניפים של "אורט" (+900)

8) המותג היפני המסומל באות H ידוע בכינויו:

1) הונדה (0)

2) עונדא (+30)

3) זה עם הוי טק, וי טק יותר טוב מטורבו. (+120)

9) כאשר אני נוהג ב.... שלי, אני בדרך לבוש ב... (השלם את החסר):

1) IBIZA שעושה פסססס כשמעבירים הילוך. חולצה של בילאבונג. (+80)

2) MX 5 . צעיף לא משנה באיזה צבע כי בכל מקרה אני הומו. (-20)

3) BMW X5. נעליים כאלה, נו אלו עם התנין, שכל החבר'ה שלי מנתניה אוהבים. (-677) באמת, חבר הפורום י.ל1 לא איים עלי, נשבע! נעליים של לקוסט נוחות בטירוף! וגם X5 רכב בן זונה :beerchug:

10) גם אני רכשתי מתישהו אימפרזה GT וגיליתי כי:

1) לא נשאר לי כסף לסיגריות. (+140)

2) אני יד 12, איזה קטע היד השישית היה זה מהפיצוציה ממול, זה שפעם היה לי כסף לקנות אצלו סיגריות. (+140)

3) הרכב לא בולם וההגה מעט אנמי לטעמי. (-100)

4) פרייארים כולם, הרכבתי קיט "אימפרזה טורבו" על הגרנד ליאונה שלי. החברה הפרחה שלי אומרת שיצא פ33ה. (-20) היי, אני אמנם אני ערס וחברה שלי פח זבל, אבל לפחות נשאר לי כסף לסיגריות. :onfire:

11) בחתונה שלי, הרפטואר המוזיקלי יתבסס בעיקר על:

1) הדור החדש של זמרי ים תיכונינו. (+50)

2) נבחרת מעלימי המס המצטיינים מתחום המוזיקה לשנת 2010/2011. (+20)

3) גברברים מסוקסים, חלקי חזה ומחומצני שיער השרים מזמורים בעלי תוכן מעורר מחשבה ועתיר דימויים. נו לאונרד כהן כאלה, רק בדיוק הפוך. (+200)

4) תשובות 1 ו-2 נכונות, ותגידו: לאונרד כהן קשור ליזהר כהן? (+300)

12) ולחתונה שלי אני אגיע:

1) בעזרת ה BMW סדרה 5 של חבר של אח של בן דוד שלי.זה משאלה מס' 10, נו ההוא מהפיצוציה שפעם היה לו אימפרזה GT יד שישית. השתדרג חבל על הזמן מאז שהתחיל למכור חגיגת. (+200)

2) בעזרת מאזדה 6 שכורה. (-70)

3) בעזרת ה' ישתבח שמו. (+500)

עתה יש לחבר את הניקוד. ולהלן התוצאות:

מינוס 50 עד פלוס 100- מזל טוב אתה לא ערס. יופי פרנקוס, תמשיך ככה.

51 עד 251- אני כמו כולם לא? אז זהו שלא, מזל טוב אתה ערס בארון או "סמי ערס". תרגע, זה הזרם הכי חזק והכי נחשב היום.

251 ומעלה- אתה לא ממש יודע מיהו פרדיננד פייך לצורך העניין, וביננו זה לא ממש מעניין אותך כי הרי מאז המינוי של רוני לוי, הראש שלך עמוק עמוק במשחק מול מכבי חיפה במחזור הקרוב באיצטדיון טדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חישבתי נקודות אבל הראש שלי בטדי, ואני גר בבת ים, וגרתי בלוד, אני ערס???

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיני ערס הוא שילוב של:

בן אדם רע, לא תרבותי ובעל ידע כללי/עולמי מועט, כזה שכולו הנצחת העילגות והבורות. בדרך כלל מדובר גם (ואלו הן לא מעלות שליליות, אלא תכונות) באיש בעל בטחון עצמי נמוך ותדמית עצמית נמוכה ופחדן.

לא משנה מה הוא לובש, נועל, נוהג. מספיק שיפתח את פיו או יפגין היתנהגות ע"מ שתדע האם ערס לפניך (כמובן, כל זאת עפ"י הקריטריונים הנ"ל שלי).

ערסים תמיד היו (גם בשנות ה- 50!) ותמיד יהיו; הענין הוא מה מערכת החינוך, המדיה וההורים עושים ע"מ לשכך את התופעה (בעצם, בדיוק בסדר הפוך).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיני ערס הוא שילוב של:

בן אדם רע, לא תרבותי ובעל ידע כללי/עולמי מועט, כזה שכולו הנצחת העילגות והבורות. בדרך כלל מדובר גם (ואלו הן לא מעלות שליליות, אלא תכונות) באיש בעל בטחון עצמי נמוך ותדמית עצמית נמוכה ופחדן.

לא משנה מה הוא לובש, נועל, נוהג. מספיק שיפתח את פיו או יפגין היתנהגות ע"מ שתדע האם ערס לפניך (כמובן, כל זאת עפ"י הקריטריונים הנ"ל שלי).

ערסים תמיד היו (גם בשנות ה- 50!) ותמיד יהיו; הענין הוא מה מערכת החינוך, המדיה וההורים עושים ע"מ לשכך את התופעה (בעצם, בדיוק בסדר הפוך).

נו אל תתבייש, אף אחד לא יתעצבן אם תגיד : מזרחי

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא מכיר כמה וכמה ערסים אשכנזים.

גם רוסי יכול להיות ערס.

גם יפני יכול להיות ערס.

צ'יליאני יכול בהחלט להיות ערס.

ארגנטינאי... טוב, עזוב ארגנטינאים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...