Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק 117 אלף שקלים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שקראתי, זו הגירסה הפשוטה והזולה ביותר, שאפילו אין בה מערכת בקרת אקלים אלקטרונית.

המחיר, לפי דעתי, הוא סביר +.

החברה הזמינה 50 יחידות. כנראה שהם מאמינים בעצמם :).

פורסם

הוא בא עם 4X4 במחיר הזה? אם כן, נשמע כדאי.

ואם כבר ג'יפונים זולים, למה קראסו לא מביאים לכאן את Renault Duster? בתמחור נכון הוא יכול להיות כאן להיט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא בא עם 4X4 במחיר הזה? אם כן, נשמע כדאי.

ואם כבר ג'יפונים זולים, למה קראסו לא מביאים לכאן את Renault Duster? בתמחור נכון הוא יכול להיות כאן להיט.

ה-4*4 מגיעה רק בגרסת הטורבו,בלי קשר הגוק נראה מעולה וטוב שמביאים גיר ידני! נקווה שיביאו את גרסת הטורבו בגיר ידני.

:fadein:
פורסם
לפי מה שקראתי, זו הגירסה הפשוטה והזולה ביותר, שאפילו אין בה מערכת בקרת אקלים אלקטרונית.

אחת התוספות שאני מוכן לקבל זיכוי של מאה שקל, ולוותר עליה.

אני מסתדר יופי עם שלוש חוגות אנלוגיות, לכל בעיות האקלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בגלל זה אני רואה אותם בכמויות של מאזדה 3 כימעט:| .

קרוב משפחה הזמין לפני שבוע, את הדגם האוטומטי. קבלת הרכב היא לקראת מאי...:shock:

יש ביקוש גדול לרכב, ד"א, גם בגלל זה העלו את המחיר בכמה אלפים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אחת התוספות שאני מוכן לקבל זיכוי של מאה שקל, ולוותר עליה.

אני מסתדר יופי עם שלוש חוגות אנלוגיות, לכל בעיות האקלים.

גם אני מסתדר אבל בקרת אקלים זה דבר מאוד נוח במיוחד בשעות הערב. אני מכוון את הטמפ' ל 20 מעלות ולא צריך לנגוע בה לא בבוקר, לא בערב ולא בצהריים כי הרכב יודע לבד להחליש או להגביר את עוצמת המיזוג (או אפילו להפעיל את החימום במקרה הצורך).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחיר אטרקטיבי, אני מאמין שימכרו 50 בלי בעיה. הרי בנות הצפון החדש יקבלו אותו בגיל 17, כשהטסט עוד זכרון טרי והן זוכרות כיצד להחליף הילוכים ;-)

אגב, בת"א באמת רואים הרבה ממנו (יחסית).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוטו מקסים, ומחיר מצויין לגירסה הידנית, רק שיוהאן סבסטיאן ג'יפ מתהפך בקבר כשהוא קורא שאתם מכנים את המוטאציה המתוקה הזו בשם "ג'יפ".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בכלל, טריק לא רע מצאו היבואנים: לגבות מחיר עם שוליים "רחבים", ואז להציע אותו ב"זול" יחסית עם גיר ידני...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במחיר הזה אני מאמין שכל ה-50 ייחטפו,אני ביררתי לגבי גרסת הטורבו ואין להם בכלל צפי בגלל שהיצרן לא משחרר כלים לארץ בגלל הביקוש הגדול באירופה ובארה"ב.

Nissan-Juke-Tune-1.jpg

:fadein:

• תוכן חדש...