Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פשוט מדהים לראות את חוק מרפי חי ובועט!

הזמנתי היום סט נורות של דיאמונד מאבי חלפים,

הרגע אני מגלה שהגיע לקיוסק הקרוב אליי דבר הדואר מחו"ל שזו הנורה שאני מחכה לה כבר יותר מחודש.

דואר ישראל... אוי דואר ישראל!

לפחות עכשיו יהיו לי שלוש מנורות למקרה חירום גם אם שילמתי יותר ממה שצריך... גם ככה יש לי בעיה במגעים בפנסים.:roll:

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, מותר ע"פ חוק להחליף את הנורות חניה הקדמיים לנורות לבנות - לדים?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

באיזה רכב מדובר? בכל אופן אם נורות החניה צהובות(הלוגן רגיל) אתה יכול לשים לבנות ולא ידברו איתך אפילו אם יש להן גוון קסנון(לבן עם מעטפת תכלת קלה) לא אמורה להיות בעיה

פורסם

יונדאי סונטה שנת 2000

תודה

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם

לא תהיה בעיה עם אורות חניה,הנורות ברכב הן T10

שניים הראשונות יש אצלי כבר קרוב לשנה וכמה חודשים אצל חבר עובדות מעולה אין תלונות,העוצמה אצלהם תהיה הרבה יותר חזקה אצלך בפנס מאשר אצלי כי הנורה נמצאת על הריפלקטור הראשי(את הגוון שלהם אתה יכול לראות אצלי בתמונה) השלישית דומה באותו גוון רק מעט חלשה יותר

1.

2.

3.

פורסם

תודה רבה

פורסם

מישהו יודע איפה ניתן להשיג את ה PHILIPS LED X treme Ultinon בחיבור H7?

לפי הבדיקה בסרטון הזה הם יותר ממעולים (H4)

(הסרטון ברוסית אבל יש מספרים ויש תמונות של אזורי הארה

פורסם

^^לפי האתר של פיליפס אין להם H7 אתה יכול לקנות טורבו לד של JDMASTAR שגם מעולים(אומנם אחריות מופחתחת לאומת הפיליפס) אבל תוצאה שאיאפשר להתבייש בה, כמו כן דור 7&8 של JDM יש אפשרות לעשות כיוון אלומה מה שלא נראה לי שהפיליפס מאפשר, המחיר של הפיליפס מתקרב למחיר של XENON איכותי (סביבות ה180$) המחיר של הלדים מJDM נע בין 60 ל100 דולר.

פורסם

האם אפשר להחליף נורות ביונדאי i30 2013 לנורות לד ומה ההבדל בין הלד לטורבו לד והאם אין בעייה מבחינה חוקית?

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

מרבית הנורות האלוגן יש תחליף לד, טורבו לד אינו חוקי ולא תמיד מתאים לכל פנס, גם תצתרך לכוון פנסים כדי לא לסנוור את הסובבים אותך

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

שלום אני מעונין להרכיב קסנון לרכב.

יש ברשותי מיצובישי ספורטבק.

אשמח לקבל המלצות אני מתלבט בין ה 6000K ל 8000K

• תוכן חדש...