Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
WWW.POWERBULBS.COM

ממליץ גם על האתר, בזמנו המשלוח שלי לא הגיע, ובלי ויכוח שלחו חדש בדואר מהיר על חשבונם

קניתי את הXTREME 100+ של פיליפס. מצוינות למי שמחפש תאורה חזקה מהמקור בכבישים חשוכים

חוות דעת שלי על נורת EXTREME VISION +130% של פיליפס.

קניתי מ powerbulbs . אותה עוצמת תאורה כמו של הנורות הפשוטות הקודמות שהיו מותקנות אצלי במזדה 6 2007

התקנתי אותן כי התאורה ברכב חלשה מאוד , כצעד לפני בדיקה אצל חשמלאי .

מאוד מאכזב .

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי טויוטה קורולה החדשה (2016) לאחר מתיחת פנים

רציתי לדעת מה הסוג של הנורות שצריך להרכיב בנורות דרך ובנורות ערפל הקדמיות כמובן

ועל איזה נורות הלוגן אתם ממליצים שיהיו לבנות ולא יאבדו את החוזק של האור ?

ומה אתם אומרים לדוגמא על זה ?

Nokya Arctic White Pro Halogen Headlight/Foglight Bulbs 7000K 12v/55w

http://www.ebay.com/itm/Nokya-H1-Arctic-White-Pro-Halogen-Headlight-Foglight-Bulbs-7000K-12v-55w-NOK7417-/291055014451?hash=item43c43b1233:g:EuQAAOxyZzlTcXHJ&vxp=mtrNokya H1 Arctic White Pro Halogen Headlight/Foglight Bulbs 7000K 12v/55w

פורסם

יתכן והפנס אינו מכוון או שעכור או שינהם יחדיו. מנורות האלו מביאות טווח גדול יותר ואלומה חזקה יותר באופן מורגש כמו כן יותר בהירות(גוון פחות צהוב) ממנורה מקורית.

מצטרף להמלצה על POWERBULBS, נרכש משהם כבר 3 סטים של נורות, אחד מהסטים מת במסגרת האחריות וקיבלתי סט חדש לאחר שבוע וחצי

פורסם
שלום אני מעונין להרכיב קסנון לרכב.

יש ברשותי מיצובישי ספורטבק.

אשמח לקבל המלצות אני מתלבט בין ה 6000K ל 8000K

תחפש אתר בשם HID DIRECT תזמין משם קיט לפי חיפור הפנס שלך (H4/7/8/11 וכו')

אתר אמין וקיטים במחיר סביר למרות שהם לא מחברות בעלות תג שם מאוד מוכר.

לגביי גוון 8000K מושך תשומת לב כמו לא יודע(צבע כחול עם נטייה סגלגלה) תקח 6000K בלי יותר מידי פוזה, מעט כחלחל ועושה עבודה נחמדה, שים לב שהסט יהיה מותאם לסוג פנס(ריפלקטור/פרוג'קטור)

איך הקסנון הזה?

http://www.ebay.co.uk/itm/172028940017

לא מכיר לצערי, תוכל לחפש כמו שאמרתי לבחור באתר שהמלצתי, כמו כן קיים גם בPOWERBULBS אך מחירים גבוהים יותר כי הסטים הינם של MTEC(חברה בעלת שם עולמי)

פורסם
יש לי טויוטה קורולה החדשה (2016) לאחר מתיחת פנים

רציתי לדעת מה הסוג של הנורות שצריך להרכיב בנורות דרך ובנורות ערפל הקדמיות כמובן

ועל איזה נורות הלוגן אתם ממליצים שיהיו לבנות ולא יאבדו את החוזק של האור ?

ומה אתם אומרים לדוגמא על זה ?

Nokya Arctic White Pro Halogen Headlight/Foglight Bulbs 7000K 12v/55w

http://www.ebay.com/itm/Nokya-H1-Arctic-White-Pro-Halogen-Headlight-Foglight-Bulbs-7000K-12v-55w-NOK7417-/291055014451?hash=item43c43b1233:g:EuQAAOxyZzlTcXHJ&vxp=mtrNokya H1 Arctic White Pro Halogen Headlight/Foglight Bulbs 7000K 12v/55w

נורות ערפל הינן H16 אין כ"כ הרבה מבחר הינה משהו טוב שמצאתי

לגבי אור נמוך כפי שהבנתי יש תאורת לד לאור נמוך ואור גבוהה זה HB3-9005, עכשיו השאלה אם אתה רוצה אור לבן(יהיה חלש יותר) אור עם גוון קסנון(חלש ובדרך כלל לא חוקי) אור צהבהב חזק וחוקי

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מאזדה 3 שנת 2015 , המודל ללא תאורת קסנון (הדגם הפשוט)

אני רוצה להחליף את התאורה ברכב לתאורה לבנה בהירה מאוד , ידוע לי שה DIAMOND VISION נותן גוון כחול ולכן אסור על פי חוק .

קראתי לא מעט באינטרנט לגבי ערכות של HID ו טורבו לד שהמחירים שלהם לא שונים מנורות עם גוון 4200K של שלל חברות OSRAM , PHILIPS, וכדומה.

העניין הוא שאני לא סגור מה מתאים ומה כדאי לשים ברכב , לפי מיטב ידיעתי העדשה של המאזדה יכולה להיות מתאימה גם לערכות HID (תקנו אותי אם אני טועה)

ראיתי המון סרטונים על טורבו לד שנותנים בדיוק את התוצאה הסופית שאני רוצה אך אני לא בטוח לגבי החוקיות של זה.

אצל אישתי ברכב יש נורות OSRAM COOL BLUE INTENSE שנותנים אור לבן ויפה ועובר טסט וחוקי והכול בסדר אבל הייתי רוצה אפילו טיפה יותר בהיר מזה , וגם הנורות האלו מגיעו ל איזור 180 שקל , במחיר הזה עדיף נראה לי טורבו לד .

אשמח לחוות דעת והסבר יותר מעמיק לגבי טורבו לד , אם יש קישורים או חברות מומלצות אפילו עדיף .

תודה מראש

פורסם
שלום לכולם,

יש ברשותי מאזדה 3 שנת 2015 , המודל ללא תאורת קסנון (הדגם הפשוט)

אני רוצה להחליף את התאורה ברכב לתאורה לבנה בהירה מאוד , ידוע לי שה DIAMOND VISION נותן גוון כחול ולכן אסור על פי חוק .

קראתי לא מעט באינטרנט לגבי ערכות של HID ו טורבו לד שהמחירים שלהם לא שונים מנורות עם גוון 4200K של שלל חברות OSRAM , PHILIPS, וכדומה.

העניין הוא שאני לא סגור מה מתאים ומה כדאי לשים ברכב , לפי מיטב ידיעתי העדשה של המאזדה יכולה להיות מתאימה גם לערכות HID (תקנו אותי אם אני טועה)

ראיתי המון סרטונים על טורבו לד שנותנים בדיוק את התוצאה הסופית שאני רוצה אך אני לא בטוח לגבי החוקיות של זה.

אצל אישתי ברכב יש נורות OSRAM COOL BLUE INTENSE שנותנים אור לבן ויפה ועובר טסט וחוקי והכול בסדר אבל הייתי רוצה אפילו טיפה יותר בהיר מזה , וגם הנורות האלו מגיעו ל איזור 180 שקל , במחיר הזה עדיף נראה לי טורבו לד .

אשמח לחוות דעת והסבר יותר מעמיק לגבי טורבו לד , אם יש קישורים או חברות מומלצות אפילו עדיף .

תודה מראש

שמע מצטער אבל אתה קצת עצלן, אם היית מדפדף מעט אחורה היית היית רואה את התגובה שלי עם הסבר מפורט מאוד

^^קוסמוס בלו היינו לבן עם גוון מאוד מאוד עדין של סגול(לפחות זה מה שהוא מקבל בעדשה), יש לי זוג שהיה שבוע בשימוש בבית ללא שימוש(תרומה מחבר שקנה קסנון)

לעמית.

נורות ההלוגן שהמלצתי שני סעיפים מתוך ה3 חוקיים("מצב ביניים" יאיר לך בערך כמו המקורי פשוט יותר לבן, מצב צהבהב יאיר לך טוב יותר את הכביש בכל מובן)

מצב פוזה יאיר לך 75% במקרה הטוב ממה שאתה רגיל

עכשיו קסנון- הינה נורה מתקדמת יותר מהלוגן הותיק, עוצמת התאורה שלה אינה מושפעת מהצבע והאור שנפלט ממנה מקורו לא בחוט להט אלה מקשת חשמלית במתח גבוהה שעוברת בפולסים(המתח בנורות אלו היינו AC-חילופין, בדומה למתח שיש לבית אך עוצמת המתח הרבה הרבה יותר גבוהה, לכן בנורות אלו יש תוספת קופסא הנקראת בלאסט, שתפקידו להמיר את המתח מDC-ישר, שקיים ברכב לAC וכמו כן לעלות את עוצמתו,הקשת שאתה יכול להיות מכיר מריתוח) דרך גז הקסנון השהמנורה ממולאת בו,נורה זו יש גם זמן התחממות עד להגעה למצב הארה אופטימאלי.

טורבו לד- הינה הנורה הכי חדישה בשוק היום(מבחינת איכות יש המון זבל, הדברים האיכותיים לא יורדים בעוצמה מקסנון ויעילים פי כמה מבחינת נצילות) שם בעצם המנורה מבוססת על לדים(דיודה פולטת אור) אבל לא מסטריפים של הלדים והבודדים שאתה מכיר, אלה לדים יעודיים אשר חזקים משמעותית( הזבל בדרך כלל מבוסס על לדים זולים ודוחפים הם מתח מעל הנדרש). לנורות אלו גם קיים סוג של בלאסט אך קטן יותר.

החיסרון שלהן הוא פיזור עלומה לא אחיד,אין כיסוי של 360 מעלות כמו בנורה רגילה/קסנון, ברכב עם עדשה(פרוג'קטור) זה פחות מורגש,ברכב עם פנס ראי(ריפלקטור) ניתן לראות זאת בפיזור עלומה לא אחיד וגלייר

נורות אלו ללא זמן התחממות וישר מתחילות לעבוד בעוצמה האופטימלית שלהן.

לגבי חוקיות, מכוניות שמכיעות מהיצרן עם קסנון(גם עם לד אני משאר) יש להן מע' נוספות אשר מבטיחות בטיחות לסובבים אותך, משמע של דבר כמו מע' שמנקות את הפנס ושומרות על גובהה יציב של הנורה בהתאם לתנאי הדרך, רכב אשר אינו מצוייד המערכות אלו יכול לסנוור מאוד נהגים אחרים על הכביש וגרום לסכנות רבות בהתאם. על מנת למתן סכנה זו תצתרך לעשות כיוון פנסים מוקפד.

**נורות קסנון/טורבו לד אינם חוקיות בארץ ובמדינות רבות והן מקור לאש מיותר מלובשי בכחול, במקרה הטוב יגידו לך יפה להוריד אותן במקום במקרה הפחות משמח קנס בין 500 ל1000 שקל והורדה מהכביש עד תעיף אותן כמו לכן לדעתי אתה יכול לקבל גם ניקוד.**

פורסם
שמע מצטער אבל אתה קצת עצלן, אם היית מדפדף מעט אחורה היית היית רואה את התגובה שלי עם הסבר מפורט מאוד

תודה רבה על ההסבר ,

ממש לא עצלן דווקא עברתי על לא מעט עמודים גם בהתחלה וגם מהסוף ואפילו הרצתי חיפוש בכלל הפורום , תנסה בעצמך על תאורת טורבו לד .

התוצאות שהיו לא הגיעו לעמוד שלך אבל בסדר לפחות רשמת את מה שצריך תודה :)

פורסם

בוודאות הבעיה בפנס שלך.

חוות דעת שלי על נורת EXTREME VISION +130% של פיליפס.

קניתי מ powerbulbs . אותה עוצמת תאורה כמו של הנורות הפשוטות הקודמות שהיו מותקנות אצלי במזדה 6 2007

התקנתי אותן כי התאורה ברכב חלשה מאוד , כצעד לפני בדיקה אצל חשמלאי .

מאוד מאכזב .

פורסם

נראה יותר איכותי מסיני, אבל עוד פעם זה חסר יצרן

אם אני זוכר נכון אתה צריך H7 אז הינה משהו חמוד שמצאתי במחיר שפוי(לא יודע עד כמה מקורי)

והינה טורבו לד שגם אני הזמנתי(אמור לקבל אותו בע"ה בימים הקרובים ונעלה השוואה הנה)

פורסם (נערך)

טוב היום הגיעו הטורבו לדים של jdmastar מדור 8 חרטא כלשהו, קצת תמונות והשוואות.

כמובן דואר ישראל יודע להתייחס לחבילות טוב מאוד

20170111_160216.jpg

זה מה שהגיע לי בחבילה

df2cb0860a71a3a9521ab96360526dc0.jpg

6c6b69d18ab3487b5508166cc8edb87e.jpg

טוב מתקינים( הבלאסטים הודבקו לגוף הרכב עם דוץ 3M)

c870eee211036c7d2037eced7ff92044.jpg35e28dd5f820336af80a579f55c84eb0.jpg

טוב קצת השוואות ממרחק של 4-5 מטר

ימין אוסרם נייט בריקר

162aafc89f71eb18c55acf39b339900e.jpg

723c4ef4fb6d2aa26eddca6ae5a460eb.jpg

02a1a45be88a97149155b98ccaf8bca2.jpg

מימין mtec cosmos blue

9d5f35b1c93723a947b416ea816e6a45.jpg

3ae7a49e78fd2d8af6c0f6d1c58cd691.jpg

ככה נראה בסטאפ מלא

29ecca497cb784f5445110cfe8f5a183.jpg

d0c9b44394f3e60da0ab10a8b3bd6fc0.jpg

לסיכום לא נראה שיש שוני מבחינת פיזור של האלומה, הפרוג'קטור עושה אחלה עבודה, אני אכוון אורות כדי להיות בטוח שלא אסנוור את העולם, בונוס נחמד שישר שמתי לב אליו הוא שהשוליים עכשיו מוארים הרבה יותר טוב.

המשך ערב מהנה אנשים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

ראיתי הרבה. איזה מתאים בוודאות ולא ידליק תקלה? האם יהיה מקום לסגור את המכסה של הפנס? עובר טסט?

תודה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

רציתי לדעת איזה סוג נורות יש לטויוטה קורולה החדשה אחרי מתיחת פנים

הכוונה היא איזה סוג לאורות גבוהים,נמוכים,ערפל.

ורציתי לדעת אם אני קונה את הטורבו לד זה בדרך כלל מגיע אריזה וסוג של מתאם לאן מחברים את זה ? האם יש מדריך או משהו כזה ?

• תוכן חדש...