Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סהר קצת לא נשמע לי הגיוני מה שנאמר לגבי עוצמת הארה... אני אחפש לך טורבולד מחר על הבוקר, השאלה אם אתה רוצה לשלם סביבות ה300-400 לקיט איכותי

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות להיות שהתרגלתי כבר לתאורה הלבנה יותר וזה מאיר הרבה יוצא ברור את הכביש בעיניי, ולכן המעבר ללייזר עם האור הצהוב מרגיש לי חלש יותר.

קיט ב300-400 אם הוא באמת איכותי וטוב זה מעולה

פורסם (נערך)

נראה לי מוזר, באמת יכול להיות שהתרגלת, נכון שבתכלס אור לבן מספק לך בהירות כביש גבוהה יותר בטווח הקרוב, אבל לטווח הרחוק(מבחינת מרחק) הוא חלש יותר(מנסיון של עם כמה מנורות אור לבן) הרגשה כאילו עם אור לבן אתה על 480P ועם אוסרום אני עם 1080P..

בכל אופן, קיט ראשון קיט שני, שים לב שלקיט הראשון יש אופציה לתוסף שמונע בלינקינג/שגיאה והקיטים אינם קנבאס.

גוון לטענתם הינו 6500K שזה צבע קסנון בפועל הוא יותר לבן מאשר כחלחל(לפחות ככה נראה בביקורות וככה טוען הבחור מהפורום שרכש קיט דומה לפני כשנה)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

לא לבן אלא יותר לבן קרח/קסנון, אבל לפי הבחור שהזמין בריפלקטורים האור נראה כלבן נקי, אני גם שלחתי להם הודעה לפני מספר ימים כדי לברר אם יש להם קיט עם 5500-5000K

פורסם

חדשות טובות לגבי POWERBULBS והאוסרם NBU, שלחתי להם תמונה של המצב, ביקשו שאני אשלח להם את המנורה על חשבוני אצלם להם את הקבלה של החיוב משלוח(כמובן שאני מקבל זיכוי על המשלוח חזרה לחשבון PAYPAL שלי) שלחתי להם את התמונה של הקבלה והיום הם שלחו לי מנורה חדשה, שאלתי אותם למה כל התהליך הזה, תשובה: על מנת לשפר את המוצר הבא ולאתר את הפגם למוצרים עתידיים.

סהר לגבי JDMSTAR החזירו לי תשובה, כל הקיטים שלהם בגוון 6000-6500K לטענתם הגוון לבן עם מעט מעטפת תכלת בדומה לפנסים של הבימרים החדשים (ICE WHITE) הצבע מאוד יפה לדעתי אך יש כאן סיכון לא קטן שיבוא שוטר ויפול לנו על החיים(כמו הורדה מהכביש וכו' מה שלא כ"כ כיף).

הפיתרון היחיד שאני רואה כרגע זה לעשות אולי השחמה מאוד עדינה לפנס,מבחינת יכול הארה תהיה מינורית אך זה יסווה מעט את המעטפת תכלת.

פורסם

טוב אני גם מחפש נורות לבנות הלוגן לרכב.

השרשור פה עשה לי קצת סדר.

לעוד מי שמתלבט, יש ביוטיוב בחור שהשוואה כמה נורות של פילפס באותם תנאים.

לסיכום, xtreme +130 היא עם העוצמה החזקה ביותר, אבל צהבהבה גם.

white vision, הם עם המראה הלבן ביותר, אך פחות חזקה במקצה מ xtreme.

אז למי שחשוב לו העוצמה פחות המראה הלבן, שיילך על ה xtreme.

מי שחשוב לו בעיקר המראה הלבן, שיילך על ה white vision.

יש פה גם השוואה ל osram

השוואה טובה הבן אדם עשה.

פורסם

יש לי שאלה,

יש לי מאזדה 3 ספיריט 2006, נורות H7 55W

אז אני מחפש להחליף את הנורות, וכנראה אלך על על הפיליפס xtreme+130 או whites vision. אני מניח שניהם 55W בערך.

נתקלתי באיזה מוכר בחנות פרטית, שמוכר גם נורות לבנות של חברה לא מוכרת, 65 שקל עם 100W.

אומר לי שזה יותר חזק ולבן, ואין לו בעיה להתקין לי את זה ברכב, ואם אני לא מרוצה אני מחזיר.

100w במקום 55w ייתן לי אפקט יותר טוב?

שווה לנסות את העיניין? הקטע שאין לי עם מה להשוות אם אני מנסה את זה, אין לי את הפיליפס להשוואה.

פורסם

תתקין נורות סיניות עלומות שם עם הספק מוצהר של 100W(או שאפילו יותר בפועל), נעזוב את זה שסביר להניח הן ימותו תוך חדשיים שלוש, אחרי שימוש ממושך בהם במקרה הטוב תחליף את כל החיווט שהיה מחובר אליהן, במקרה הרע עם חיווט גם תחליף פנס כי הן ימיסו לך את הפלסטיק וישרפו אותו(צרכנות גבוהה מהמתוכנן מחממת וממיסה את הבידוד וגורמת לקצרים כמו כן חום גבוהה מהמתוכנן בבית הנורה מקצר מאוד את אורך החיים של הפנס כך שהפלקטיק נמס/נעכר מבפנים/נשרף)

אין פה יותר מידי משחק בין אור לבן(באמת לבן) לבין עוצמת הארה טובה. זה או שאתה בוחר במשהו אחד או שמתחיל משחקי אדרנלין עם השוטרים ובוחני רכב(ואם לא אכפת לך מהסביבה אז גם עם הנהגים בכביש)

פורסם
תתקין נורות סיניות עלומות שם עם הספק מוצהר של 100W(או שאפילו יותר בפועל), נעזוב את זה שסביר להניח הן ימותו תוך חדשיים שלוש, אחרי שימוש ממושך בהם במקרה הטוב תחליף את כל החיווט שהיה מחובר אליהן, במקרה הרע עם חיווט גם תחליף פנס כי הן ימיסו לך את הפלסטיק וישרפו אותו(צרכנות גבוהה מהמתוכנן מחממת וממיסה את הבידוד וגורמת לקצרים כמו כן חום גבוהה מהמתוכנן בבית הנורה מקצר מאוד את אורך החיים של הפנס כך שהפלקטיק נמס/נעכר מבפנים/נשרף)

אין פה יותר מידי משחק בין אור לבן(באמת לבן) לבין עוצמת הארה טובה. זה או שאתה בוחר במשהו אחד או שמתחיל משחקי אדרנלין עם השוטרים ובוחני רכב(ואם לא אכפת לך מהסביבה אז גם עם הנהגים בכביש)

אוקיי

תודה על התשובה המהירה.

צודק, לא לעקוף נתוני יצרן.

פורסם

יש לפיליפס תשובה לNBL:

http://www.powerbulbs.com/store/category/philips-racingvision

עושה רושם טוב, גם באתר שלהם הנורות של פיליפס מהסדרה החדשה גם האקסטרים הקודמות ושל אוסרם NBL, מקבלים MAXIMUM PERFORMANCE, בעוד שכל שאר הלבנות למיניהם זוכות ל"STYLE" מה שאומר פוזה...

אתם לא מעדיפים נורות יותר "נכונות" שמאירות טוב יותר ולמרחק גדול יותר? (נעזוב את מה שהם רושמים בסוגריים, אבל עדיין)

פורסם

אם מדברים על פנקציונליות את נורות ביצועים עדיפות אך תוכל החיים שלהם קצרה יותר מנורות '' רגילות'' אם הולכים על סטיילינג עדיף כבר לצאת מחוץ לחוק כי תשאר עיוור על הכביש( מנסיון עם דיאמונד וקוסמוס בלו), עכשיו אני חושב אולי להביא איזה קיט לד איכותי( כמובן לכוון שלא יהרוג את הסביבה), נראה מתי יתפנה קצת כספות להשקע שאולי לא תשתלם

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...