Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנונמוביל מהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתם את שתי אלה:

Mazda_Demio.jpg

suzuki_ignis_hatchback_service.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דמיו ואיגניס זה מכוניות של זקנות, לא של חננות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
החנון הצעיר ובעל האמצעים ינהג דווקא ברכב מיני חדש ב60K כי זה מה שאבא ואימא החליטו שהוא יקנה- רכב זול חסכוני ובטיחותי עם שקט נפשי.

החנון הצעיר והממוצע ינהג ביאריס/סיריון/אקסנט/גטס שנקנתה מחברת ליסינג בעידוד ההורים.

החנון הצעיר והעני ינהג במאזדה 121 אוטומטית כי אמא שלו חושבת שזה רכב חמוד.

החנון המבוגר עם עבודה מסודרת ינהג ברנו פלואנס, כי זה הרכב הכי גדול שהליסינג בעבודה מציע. (תראו את עובדי רפא"ל:lol: )

החנון המבוגר שאין לו ליסינג מהעבודה ינהג גם ברנו פלואנס, כי השכן החנון בחר כזאת בליסינג, כנראה הוא מבין.

החנון בגמלאות בדרך כלל ינהג בקורולה אוטומטית שהבן שלו עזר לו לקנות (בהנחה מהליסינג).

החנון בגמלאות העשיר ינהג באונסיס חדשה.

ט-ו-ו-ו-א-א-א-א-ו-ו-ו-ב!!!! :lol: :lol:

אני הייתי מוסיף-החנון של "המחאה החברתית" ינהג במאזדה 323 של ההורים.

החנון שהולך לעשות אקזיט ינהג ב I25 accent.

החנון הסטודנט מתחלק ל2 חלקים:

1) ההורים קנו לו רכב חדש, ובד"כ ינהג על סוזוקי ספלאש/אלטו/יונדאי I10/I20.

2) דייהטסו שרייד/דייהו לנוס/סובארו לגאסי שנת 91.

פורסם

כל רכב שלא ניתן בו נהג של ערס מוביל / שחור גדול ללא משקפיים בעל רצועת חנק זהובה ונעלי לקוסט לבנות

אל יש להבדיל את רכבי הכוסייות, אי אפשר לאמור על רכב של כוסיות כחנונמוביל

לכן פנדה, 500, ספלאש, סיריון ודומיהם אינם מתאימים לחנונמוביל

פריוס מאוד מתאים לעומת זאת לתיאור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
ט-ו-ו-ו-א-א-א-א-ו-ו-ו-ב!!!! :lol: :lol:

אני הייתי מוסיף-החנון של "המחאה החברתית" ינהג במאזדה 323 של ההורים.

החנון שהולך לעשות אקזיט ינהג ב I25 accent.

החנון הסטודנט מתחלק ל2 חלקים:

1) ההורים קנו לו רכב חדש, ובד"כ ינהג על סוזוקי ספלאש/אלטו/יונדאי I10/I20.

2) דייהטסו שרייד/דייהו לנוס/סובארו לגאסי שנת 91.

גם הונדה ג'אז יכולה להתאים בקטגוריית החנון הסטודנט עם האבא העשיר.

החנון המפנטז ירצה לנהוג על מאזדה 3 חדשה אוטומטית כי הוא קרא באינטרנט שיש לה "התנהגות ספורטיבית":-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר, יש את הקטגוריה "גיק על אוטו ספורטיבי".

אחד כזה בוחר אוטו לפי המלצות בפורומים וקריטריונים שרוב האנשים לא מודעים על קיומם, בפועל לא מנצל אפילו 10 אחוז מהיכולות של הרכב (למרות הידע התיאורטי הנרחב).

מזמין באיביי חומרים לטיפוח הרכב (ומחרבן קוביות כשרואה לשלשת ציפורים על הרכב), ובמקרים קיצוניים - חלקים לשיפור מכני (שכמעט תמיד מעוכבים במכס).

אוהב להגיד "מכוניות מתחלקות לשני סוגים - %user's car%, והשאר".

משום מה משוכנע שחייב להיות בארץ ייבוא סדיר של מזראטי, למבורגיני, פרארי, אסטון מרטין, וכו', אפילו שמודע לזה שבחיים לא יהיה לו כסף לקנות ג'אנט של אחת מהן.

מדי פעם מעלה תמונות בסגנון "אוטו בחור בצפון" וסרטונים נוסח "אני נסחב אחרי משאית בכביש עוקף נווה חרציצים".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם כבר, יש את הקטגוריה "גיק על אוטו ספורטיבי".

אחד כזה בוחר אוטו לפי המלצות בפורומים וקריטריונים שרוב האנשים לא מודעים על קיומם, בפועל לא מנצל אפילו 10 אחוז מהיכולות של הרכב (למרות הידע התיאורטי הנרחב).

מזמין באיביי חומרים לטיפוח הרכב (ומחרבן קוביות כשרואה לשלשת ציפורים על הרכב), ובמקרים קיצוניים - חלקים לשיפור מכני (שכמעט תמיד מעוכבים במכס).

אוהב להגיד "מכוניות מתחלקות לשני סוגים - %user's car%, והשאר".

משום מה משוכנע שחייב להיות בארץ ייבוא סדיר של מזראטי, למבורגיני, פרארי, אסטון מרטין, וכו', אפילו שמודע לזה שבחיים לא יהיה לו כסף לקנות ג'אנט של אחת מהן.

נראה לי שזה עתה תיארת כ-90% מאוכלוסיית הפורום.....

:wink:

אבל אתה יודע מה ?

זה עדיף על פני ה -racing driver wanna be, אותם נערים שמשתוללים על המשפחתית של ההורים וכאשר הרכב שלהם זורק תחת (בגלל הצמיגים הסיניים, הבולמים הגמורים והאחיזה הנמוכה של הרכב ממילא) הם באים לפה לספר איך הם עשו דריפט...

לך תסביר להם שלסקייטבורד ממוצע על משטח קרח יש אחיזה יותר טובה מלקורולה של ההורים שלהם..

אני גם חושב שהפריוס לוקחת את התחרות בקלות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חנונמוביל מוגדר ע"י החנון שיושב בתוכו

אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בתוכו.

ערסמוביל מוגדר כאל תסתכל על הקנקן אלה על המחיר שלו.

את הרכב הבא שאני אמכור תכננתי לפרסם בסגנון כ"למכירה ממהנדס מחשבים חננה - קורבט ZR1, חנתה כל היום בחניונים תת קרקעיים ולא ראתה אור יום מעולם" :p

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

+1 לפריוס.

פריוס זה רכב לחנונים בגילאי 30 ומעלה , עם מצפון סביבתי ושמרנות מוטורית (טויוטה).

בדרך כלל תמצא אותם אוחזים את ההגה חזק ב2 ידיים (בתנוחה שגויה) , נוסעים 65 קמ"ש בנתיב השמאלי באיילון.

ללא ספק גם סוזוקי ליאנה / SX4 הם רכבים שמוכיחים שאתה לא מבין ברכבים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...