Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

במהלך החודשים האחרונים לאחר שחרורי מצה"ל התחלתי בעבודה מועדפת בתחנת דלק סמוך לבית שלי.

עד עכשיו הכל הלך טוב ויפה ולא הייתה לי שום "פאשלה" בשום צורה שהיא. השקעתי ממיטב כוחי ואף סייעתי ללקוחות רבים במעט הידע הטכני שיש לי ברכבים דבר שהביא לתוצאה שהמון לקוחות יוצאים מהתחנה עם חיוך לאחר שקיבלו שירות ממני. (בלי להתבייש אני אומר שבזכותי ישנם לא מעט אנשים שהפסיקו לחשוב שבכל תחנות הדלק עובדים עליהם ומחפשים איפה לגנוב אותם - מה שנכון בהמון מקרים אגב!!!)

 

לעניינינו!

היום, בסביבות השעה 6:40 הגיע אליי לקוח, נוהג בניסן שכחתי את הדגם ובידו ג'ריקן שקוף שתכולתו 4 ליטר. נעמד על יד פתח התדלוק שלו שהוא פתח בעצמו (בשירות מלא) וביקש ממני במילים הללו: "שים לי ב150 מזומן, תמלא את הג'ריקן ומה שנשאר שים באוטו!"

אני שלא ראיתי את פתח המילוי הגבלתי לסכום 150 שקלים הוצאתי את הפיה של ה95 ושמתי ושמתי ברכב (כל הזמן הוא עומד ליידי ומביט במעשיי) הוא ביקש שאמלא קודם את הג'ריקן אז עניתי לו שהכנסתי את הפיה לרכב ע"מ לפנות את הידיים שלי שאוכל להעביר את כרטיס המוכרן שלי. העברתי את הכרטיס הוצאתי את הפיה מהרכב מילאתי את הג'ריקן שסיימתי הוא סגר את הפקק ואני הכנסתי את הפיה לרכב (שוב בלי להבחין) ולחצתי על המשאבה. הנהג שלף מהארנק שטר של 200 כיוון שלא היה לי עודף לתת לו הלכתי למשרד שם היה מנהל התחנה שפרט לי את הכסף. שחזרתי נתתי לנהג 50 שקלים עודף והוא אומר לי "רגע, שמת לי 95?!" באותו רגע חשכו עיניי! אני מביט אל מכסה התדלוק ורואה מדבקה ברורה באדום DISEL!!! למזלנו הרכב לא היה מונע, גררנו אותו אל התעלה הסמוכה, פתחנו את פקק הניקוז במיכל הדלק שפכנו את כל תכולתו ומילאנו סולר בסכום של 300 שקלים (הנהג טען שהיה לו מעט מתחת לקו החצי ברכה ומנהל התחנה שלי לא רצה לבדוק)

לאחר כל הסיפור הנהג נסע לשלום ואני נותרתי עם חור בכיס של 300 שקלים ע"ס 150 בנזין שנשפכו לתעלה ועוד 150 סולר שכביכול ערבבתי עם בנזין.

מנהל התחנה שלי לא הוציא שום דוח נזק מאחר שלא היו ללקוח שום תלונות לאחר ריקון שטיפה ומילוי מחדש של מיכל הדלק שלו

השאלה היא כזאת, האם תחנת הדלק צריכה להתנער מהשתתפות (אפילו חלקית)בהוצאות הנזק שגרמתי או שזאת אשמתי ועליי לשאת בתוצאות להשלים 300 שקלים ולסגור סיפור?

אני את הלקח שלי למדתי זה בטוח, מנהל התחנה הרגיע אותי שבמקרים אחרים יכלתי לצאת בנזק של אלפיי שקלים באם הרכב היה מונע בעת התדלוק על הוצאות גרר וכו'- בבקשה אל תטיפו לי מוסר אני מספיק מדוכא מכל העניין. מה שבטוח מעכשיו גם שאמא שלי תבוא לתדלק אני אוודא איזה דלק לשים לה.

תודה לכם והמשך יום נעים

דודי

  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור לא נעים גם אני האיתי מתדלק לזמן קצר .. תראה לפי מה שאני יודע כל נזק שתגרום לרכב יהיה אשמה שלך בלבד והתחנה לא אמורה להשתתף כלל . מזל שלא נגרם נזק אחר פעם הבאה תהיה ערני בעבודתך .

פורסם

למעסיק אסור לנכות משכרך את הנזק שגרמת. הוא יכול למנוע ממך בונוסים והטבות מעבר למה שהוסכם בינכם, אך הוא אינו רשאי לגעת בשכרך. הוא זה שנושא באחריות, ולא אף אחד אחר.

יחסית, נזק של כמה מאות שקלים הוא לא נזק גדול עבור עסק. אני יכול לספר לך על טעויות שבנקאים עשו, שהבנק היה מת לסגור את הסיפור בנזק של 3 ספרות :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה אומר החוק אינני יודע, אבל ההגיון שלי אומר שאם אתה עובד בחברה (תחנת דלק או כל חברה אחרת) - אז כל רווח שאתה מביא הולך לחברה, וגם כל נזק שאתה גורם - החברה משלמת.

 

אם גרמת נזק בכוונה זה משהו אחר, אבל זה לא הענין כאן.

 

אני חושב שאין שום סיבה שתשלם ולו אגורה אחת.

 

דני

פורסם

על התחנה נופלת האחריות והיא זאת שמשלמת .

 

מקסימום מה שהוא יכול לעשות זה לפטר אותך אך לא יכול לקזז את זה מהמשכורת המגיע לך.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

 

אני יודע בוודאות שאם נגרם נזק מעבר למתן דלק שגוי לדוגמא אם הלך מנוע למשל אז ההוצאות הם ע"ח תחנת הדלק אבל את הדלק עצמו ע"ס 150 שקל 99 אחוז שזאת אחריותי ולא כמו שנדב טען שכל נזק שיגרם לרכב אחריותי המלאה לכסות.

אגב הסכום לא מקוזז מהשכר שלי. אלא בסוף היום השארתי מינוס 300 שקל על כרטיס העובד שלי.

כמו במקרה ואם חסר לעובד כסף בסוף משמרת. עליו להשלים את החוסר למנהל התחנה

 

אם יש למישהו נסיון עם תחנות דלק בפרט זה יועיל לי מאוד

פורסם

שזיהום הסביבה יהיה הדבר האחרון שידאיג אותך במקרה הזה!!

התעלה הסמוכה שייכת לתחנת הדלק

לא ביוב חלילה

פורסם

יש מספר חוקי עבודה במדינת ישראל שאפילו תחנות הדלק נכללות בהן,

 

אחד מהם הוא שאסור לנכות לך שכר על "פאשלה" שלך. (אם המעביד חושב שביצעת נזק בזדון, הוא יכול לתבוע אותך על הנזק ולגרום לך לשלם עליו)

המעביד רוצה הוא יכול לפטר אותך, לא לתת לך בונוסים , אבל בשכר הבסיס אסור לגעת.

 

כמו כן אסור לזהם קרקע , ואני מקווה שניקזתם את הדלק לתעלה שהניקוז שלה עובר למיכל ולא סתם שיספג באדמה. זה מזהם את מי התהום , את הקרקע וגורם נזק סביבתי גדול.

 

דרך אגב אם במקרה לאחר פעולה כזאת תתבצע ביקורת של המשרד לאיכות הסביבה , יכולים לסגור את התחנה באופן מנהלי לתקופה מסויימת על זיהום קרקע מוגבר.

 

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ירון תודה על התגובה ולגביי ניקוז הדלק אתה צודק ב100 אחוז הוא מגיע למיכל שנשאב כל כמה חודשים, לאן הוא הולך משם? לא יודע...

לאחר שיטוט קצר באינטרנט הופתעתי לגלות שבתחנות הדלק למרות החוק שאסור לנכות משכר עובד בגין תקלה

הם בכל זאת עושים כך ואין שום דבר שאפשר לעשות נגד זה.

אם יקום פה מישהו שיודע דבר או שניים על הנוהל בתחנות דלק מנסיון זה יעזור לי מאוד

פורסם

כפי שאמרתי , אין כאן נוהל מיוחד,

תחנות הדלק הן לא באקס-טריטוריה , חל עליהן החוק של מדינת ישראל והן ונמצאות תחת רשות השיפוט של מדינת ישראל.

 

במידה ואכן מנכים לך את השכר, אתה יכול להודיע למעביד שזה לא מקובל עליך ושזה בניגוד לחוק ,

במידה והוא עדיין לא מסכים , הדרך להגשת תביעה בבית הדין לעבודה פתוחה בפניך. אם הקיזוז הזה רשום לך בתלוש השכר , אתה תקבל את זה בצירוף דמי הלנת שכר.

 

מה יקרה לך במקום העבודה אח"כ , לא יודע. כי המעביד יחפש כל אמתלה לפטר אותך. אז היות שהעבודה זמנית, הייתי מחכה עם זה לסוף התקופה, שומר את כל המסמכים ואז בסוף דורש את המגיע לי.

 

כדאי לברר עם עו"ד את התנאים המדויקים או לחלופין לנסות בהסתדרות העובדים הכללית לנסות ולשאול. כמו כן יש בכל עיר בד"כ גם שירות של יעוץ של עו"ד בחינם, אפשר להתייעץ איתם מה דרך הפעולה המומלצת.

 

** הכתוב כאן אינו יעוץ משפטי ואינו בא להחליף יעוץ כזה, הוא נכתב על בסיס ידע כללי שלי בלבד **

 

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אפשר לדעת לאיזו "תעלה סמוכה" שפכתם את הדלק ?

בכל תחנה יש תעלות ניקוז אשר מנקזות אליהם נוזלים אשר עלולים לזהם את הסביבה, הנוזלים מתנקזים לבור נוזלים מבודד.

 

לפותח השרשור, להבא גם אם אתה בטוח ב 100% בסוג הדלק, שואלים לפני שמכניסים את הפיה ומפעילים את המשאבה, "מונולוג המלאן".

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בכל תחנה יש תעלות ניקוז אשר מנקזות אליהם נוזלים אשר עלולים לזהם את הסביבה, הנוזלים מתנקזים לבור נוזלים מבודד.

 

לפותח השרשור, להבא גם אם אתה בטוח ב 100% בסוג הדלק, שואלים לפני שמכניסים את הפיה ומפעילים את המשאבה, "מונולוג המלאן".

 

 

 

 

 

ל'

 

 

צודקת לגמריי. בתמימותי הרבה חשבתי שאם הנהג עומד על ידי ועוקב אחריי מעשיי שהם אך ורק התעסקות עם המשאבה של ה95 מן הסתם שאולי יזרוק הערה, אולי רמז קטן "היי בחור, אני צריך סולר גם בג'ריקן וגם ברכב"

זה לא קרה

פורסם

תראה, המעבידים רואים בחיילים מטרה קלה וסביר להניח ש99.9% מכל עובדי תחנות הדלק לא מכירים את החוק שאומר בפירוש שאסור לנכות לך מהשכר על נזקים כאלו ואחרים (אותה דוגמא של של הבחור למעלה - רווח הולך לתחנה. למה שהפסד תשלם אתה? ההפך התחנה תעשה רווח כפול בזה שגם תמלא על חשבונך מיכל חדש בלי שום הנחה. ביזיון!!)

 

הייתי במעמבד שלך כמה פעמים בעבר. בפעם הראשונה הסכמתי לשלם מהכיס. זה היה טוסטוס עם מיכל של שלושה ליטרים שמילאתי בטעות 96 במקום 95 (הבחור ביקש ספציפית 96 ואחרי זה התווכח איתי.. לא ראיתי לנכון להמשיך איתו וויכוח מפגר על 20 שקל אז פשוט תידלקתי לו מחדש עליי).

אך פעמים שהסכום הגיע למאות השקלים לא הסכמתי לשלם אפילו שקל מהכיס. ככה בפירוש אמרתי למנהל התחנה "כשתתחיל לשלם לי אחוזי מכירות אני אשא בנזקים. נכון להרגע אני יושב פה על 20 שקלים לשעה. תרגיש חופשי לשלם על הנזק אתה. תודה" וזהו. ראיתי במשכורת שלי בדיוק את השעות שעבדתי ולא שקל אחד פחות. היה חסר לו שהיה מוריד לי משהו בלי הסכמתי.

 

מתדלקים חדשים באותה תחנה, הרבה פעמים שילמו מהכיס בגלל שלא רצו לריב עם המנהל.

לי אין אלוהים:evil:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לאחר כל הסיפור הנהג נסע לשלום ואני נותרתי עם חור בכיס של 300 שקלים ע"ס 150 בנזין שנשפכו לתעלה ועוד 150 סולר שכביכול ערבבתי עם בנזין.

דודי

 

החוק לא מתייחס לסכומים, תחשוב מה היה קורה אם זה היה רכב בשווי של 4 מיליון שקל, ולאחר תדלוק בדלק לא נכון הוא הונע והלך המנוע, גם הייתה משלם את הנזק ?


×
×
  • תוכן חדש...