Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נס פך השמן ואו מחירי רכב חדש בישראל.

CX25GTI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לצערי , יבואני הרכב בישראל ממשיכים לעשוק את הציבור ובגדול, למה?

בדקתי את שערי הדולר \ אירו בתאריך 4.1.2010:

דולר ארה"ב - 3.76 ש"ח

אירו - 5.42 ש"ח

בדקתי מחיר ב 4.1.2011:

דולר ארה"ב - 3.528 ש"ח

אירו - 4.72 ש"ח

כלומר הדולר איבד כ 6.5% , והאירו ביצע צלילה של כ 14.8%

האם מחירי הרכב המיובאים מארה"ב ירדו ב 6.5% , ואילו מאירופה ב 14.8% ?

עובדים עלינו בעינים יבואני הרכב, אותם יבואנים אשר מייצרים מחירים זהים בטווח של אלפי שקלים בודדים ובעצם מייצרים מונופול כמעט בלתי חסין אשר לא מאפשר התמקחות על מחירי הרכב החדש.

אני מקווה שיבוא הרכב המישני יתפוס תאוצה כעט , במיוחד מאירופה, שחיקה של 15% באירו אומר קניה רכב במחיר שיקלי נמוך הרבה יותר = כדאיות יבוא גבוהה הרבה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היבוא המשני לא יפתור את הבעיה כי לא נראה שלצרכן הישראלי יש בעיה להוציא את הסכומים האלה על רכב חדש. ברגע שאנשים יפסיקו לנהור לאולמות תצוגה המחירים ירדו, כמו שקרה בשיא המשבר. המחירים לא ירדו אחרת.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק היית צריך לחלק את האחוזים לשניים,כי בערך חצי ממחיר הרכב זה מסים!

מה הקשר ?

אתה טועה ובגדול , המס הוא שיעור קבוע אשר מוטל על הרכב על פי מקורו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המטבע היחיד שמתחזק בשנתיים האחרונות זה היין היפני.

לכן כל יבואני היפניות העלו אחרים.

אבל בגלל שהמשפחתיות היפניות....אוי אברוך גם מחירי האירופאיות עלו.

עוד זכור לי שרצו להוריד שנה שעברה את קבוצה 2 ל-105K אבל אז היתה התנגדות של הייבואנים והעלאה ל-114K, עכשיו זה כבר 120K...ואין מי שיעזור את החמדנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.nonewcar.co.il/ ?

רק אני קונה רכבים בני 5 ב30-40% משווים כחדשים? (כמובן מדובר על צרפתיות, איטלקיות וספרדיות לא אמינות וטמאות).

אתה לא היחידי אבאל'ה, תהנה ותשתוק לפני שזה יגמר :lol:;-)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני ואבי מעולם לא רכשנו רכב חדש בארץ, לצערי בארץ צריך להרוויח הרבה מעל הממוצע כדי שתוכל לקנות רכב חדש.

באסה, אני דווקא חם על האופל אינסיגניה (איך לעזעזל מבטאים את זה?!).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לובינסקי הוריד מחירים, צ"מפיון לא נגעו ב VW וAUDI (למרות שהיו פה ושם הנחות על פולו ו GTI) אבל בסקודה ובעיקר סיאט הם הורידו 20K.

זה כמובן לא מדוייק, משום שמחיר ה- GTI כיום זול בכ- 10% ממה שהיה בדגם הקודם, ורק עכשיו VW הוזילו מחירים. באאודי המחיר לא רלבנטי לכלום. לך תתמקח ויורידו לך 10% לפני "מנהל", שיוריד לך עוד קצת, יוסיף שנת אחריות ואבזור ומה לא.

אבל, בגדול, CX צודק. אנחנו פרה חולבת. לייבא רכב מאירופה כדאי רק אם מדובר ברכבי פאר, לצערי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל קיימת מגמה הפוכה ברכבי המיני כמו I10, פנדה וכולי שמוזלות בעקבות ההצלחה של האלטו. מה שמוכיח שאם היבואנים רוצים הם יכולים להרוויח קצת פחות לכל יחידה ולמכור קצת יותר יחידות. השאלה היא באיזה מחיר יהיה האיזון? כל עוד חברות הליסינג קונות במחיר האיזון מי שקונה רכב חדש במחיר המחירון או קרוב אליו הוא במילה אחת חמור ובשתי מילים חמור גרם.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לובינסקי הוריד מחירים, צ"מפיון לא נגעו ב VW וAUDI (למרות שהיו פה ושם הנחות על פולו ו GTI) אבל בסקודה ובעיקר סיאט הם הורידו 20K.

זה לא מדויק, המחירון הרשמי של צ'מפיון נשאר גבוה, אולם כשניהלתי משא ומתן על רכב חדש אחד הטיעונים שלי היה ירידת היורו, לבסוף קיבלתי הנחה יפה.

אגב, טענת הסוכן מכירות לגבי המחירון הרשמי נשאר גבוה על מנת להגן על לקוחות החברה שמחזיקים ברכבים משומשים ולא רוצים שערכם יתרסק.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...