Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה "אירוע חירום" בשתיית קפה בקונדיטורה.

לרכבי ההצלה ככלל יש נוהג להשאיר את הווסטים על הכיסאות, מעניין אם זה באמת:

1. נותן להם חסינות?

2. אם הם יודעים שבחלק מהרכבים (ולא בדקתי אך זה נראה לי רכב חדיש ומאובזר) יש כריות אוויר בצידי המושבים?

עריכה:

לגבי סעיף 2, יש ווסט על כיסא הנהג.

פורסם
^^

תחשוב על דרך יצירתית לנקום,מעיכה קטנה ממכת יד,לפרק לו את הוישרים...אם האוטו מלוכלך לצייר לו איזה *** עם עיניים או לכתוב "חונה כמו שמוק"

תוך הקפדה שהילדים שלך רואים מה אתה עושה כמובן.

אם זאת התנהגות ראויה (ברור שכן) אז אין שום בעיה שהילדים שלך יראו אותה נכון?

פורסם

נציגנו באנגליה - הכוונה לכתיבה באצבע באבק על החלון. לא לנזק קבוע. כפי שראיתי לפני הרבה שנים על איזה רכב שנראה כאילו חזר מדרום סיני: "Clean Me".

אני הנחתי מספר פעמים "צב חניה" (הציור היומי לילד עם הסבר על חריגה מהסימון) על הוישרים של שכנים שלי שלא יודעים לחנות במשבצת. לא הבינו את הרמז וממשיכים לעבור את הגבול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוצע שם בין היתר גם גרימת נזק לרכב.

סביר להניח שהבחור נצמד אליו בחניון מתוך טמטום ולא בכוונה להזיק. אם אתה מזיק לרכב שלו בגלל זה, יוצא שאתה יותר גרוע ממנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מדבקה של איחוד הצלה ווסט של חובש, אולי היה אירוע חירום?

ענית לעצמך בציון 'וסט של חובש'. אם היה אירוע הוסט לא היה שם.

פורסם

לא תמכתי בזה למעשה, אבל הוא גם לא החנה בצורה לא טובה, כנראה סתם סגירת חשבון על משהו שקרה כבר.. מאוד מטופש. נראה כאילו שפכן עליו את הפח מהמכולת ליד.

פורסם

נראית כמו חניה לגיטימית סה"כ, בשביל מה יש צמתים ובמיוחד מעברי חצייה אם לא בשביל חנייה?

הא ויבגני, אחלה הנצחה למילר (שעכשיו כבר לא יצטרך לעבור סירוס או כל דבר אחר אי פעם כדי לא להסכים עם דעות)...

פורסם
כי... ככה.

da6d4f3d42e14b6ca40e0e1ac4784784.jpg

תופעה מקוממת ומרגיזה

אנשים חושבים שהאי תנועה הזה הוא ליופי.

זה נועד להוצאת כסאות נכים ולהרבה מאוד אנשים זה מעניין את התחת. לא אכפת להם שייתכן ועכשיו נכה לא יוכל להיכנס לרכב שלו כי הדוש הזה חנה כמו זחרא

פורסם

מה שמפתיע הוא זהות הרכב: טויוטה פורצ'נר של הצלב האדום!

לצערי אני רואה מדי פעם רכבים עם לוחיות דיפ' וכדומה שלמדו את דרכי המקומיים יותר מדי טוב, יען כי "באסיה התנהג כמו אזיאת".

חזיר דיזל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...