Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעת הרכב - סיריון 2008

Metalingus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש ברשותי רכב דיהטסו סיריאן מודל 2008.

אם אני לא נוסע עם הרכב יותר משבוע וחצי - שבועיים, הוא מסרב להניע (אבל כן הצלחתי להניע בעזרת כבלים).

האם הגיוני שהמצבר כבר הלך?

האם יש בדיקות או טיפולים שאני יכול לעשות בעצמי לפני שאני פונה למוסך?

האם אפשר להימנע מפניה למוסך, אם אני למשל כל שבוע אבצע נסיעה קצרה עם הרכב? (ואם כן, אז של כמה זמן)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהמצבר הלך אבל לא בהכרח, רוב הסיכויים שהוא לא הלך אבל לאחר זמן ממושך של עמידה אם יש זליגה של זרם מאחד או יותר מהצרכנים, זה מרוקן את המצבר עד לטעינה מחדש שמתרחשת כאשר הרכב מונע.

אגב, זה באמת לא בריא למצבר ועלול לקצר את משך חייו.

גם אם אין לך צורך ברכב במשך שבועיים מוטב לך להניע אותו כל 2 3 ימים למשך 10 דקות ללא אורות ומזגן.

אם אין באפשרותך להניע (חו"ל וכד'), למשך זמן של שבועיים שווה לטרוך ולנתק את המצבר.

מאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, אני אנסה להטעין אותו אם ככה בעמידה (יש טעם להעלות את הטורים?)

ושאלה נוספת - האם יש סיכוי שההתרוקנות המהירה של המצבר קשורה לבעיה שיש לי ברמקולים של הרכב? הם משום מה התחילו לעשות רעשים ותקתוקים, ולא מסוגלים לעלות לעוצמות גבוהות כמו פעם. יש סיכוי שיש איזו תקלה חשמלית שמרוקנת לי את המצבר?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, אני אנסה להטעין אותו אם ככה בעמידה (יש טעם להעלות את הטורים?)

ושאלה נוספת - האם יש סיכוי שההתרוקנות המהירה של המצבר קשורה לבעיה שיש לי ברמקולים של הרכב? הם משום מה התחילו לעשות רעשים ותקתוקים, ולא מסוגלים לעלות לעוצמות גבוהות כמו פעם. יש סיכוי שיש איזו תקלה חשמלית שמרוקנת לי את המצבר?

תודה

יש סבירות שהמצבר גם לא נטען כמו שצריך גש לחשמלאי רכב שיבדוק טעינה ומצבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...