Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306 אוטומט שנת 2000

rfldni
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני עדיין בחיפושים לקניית רכב, היום הציע לי פג'ו 306 שנת 2000 אוטומט מנוע 1600 4 דלתות (האוטו נראה שמור), קילומטרז' 190,000, והמחיר אני מאמין שהוא יתפשר איתי על 11,000.

מה אתם אומרים? שווה? האם האוטו בכלל אמין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו הייתה בעבר כזאת במשפחה שנת 2000 אוטומט מהשכרה לשעבר. האוטו היה יחסית אמין לא היה לו בעיות מיוחדות.

תבדוק את מצב הגיר והאם יש לרכב ספר טיפולים מסודר. גם לבדוק את מיכל המים אם יש מים ירוקים או מי ברז.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקילומטראז' לא מעודד במיוחד לטעמי והרכב לא אמין במיוחד. קרובי משפחה שלי מחזיקים בפז'ו 306 המפוארת עם מנוע 1.8 (הם יד ראשונה כמובן), לא נוסעים הרבה באוטו ומטפלים באוטו לפי הספר ואך ורק במוסך מורשה והאוטו סובל מבעיות. לדעתי לא מומלץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם הגיר של האוטו, אמרו לי שהוא קצת יותר טוב מפיג'ו 307.

דבר שני, אם אני נוסע על רכב, האם יש אפשרות לפי שמיעה לדעת פחות או יותר מה מצב הגיר?(באוטומט).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...