Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ,

להלן עיקרי תוצאות בדיקת רכב שביצעתי אתמול ל דייטסו שרייד 99 סדאן , ידני , 1500 סמק , 134000 ק"מ .

נתוני הפתיחה היו מבטיחים למדי בעיני , לצערי לאחר תוצאות הבדיקה אני לא משוכנע שזהו הרכב המתאים ביתר עבורי .

הליקויים העיקריים כפי שהוסברו ע"י הבוחן :

-החלפת בולמי זעזועים + כיוון פרונט

-נזילת שמן במנוע ( מחזיר שמן) וייתכן שגם בגיר .

-הספק מנוע נמוך משמעותית: 63 כ"ס לעומת 90 כ"ס . ( האם יתאים לעליה יום יומית לירושלים ?)

-קורוזיה ,אבנית וסתימות במערכת הקירור ( "קרה שהאשה השתמשה במים רגילים")

-קורוזיה באטם ראש מנוע "

-רעידות בברקסים

מחיר מחירון לרכב 16,300 , מחיר מוסכם במקרה של קניה 15,000 . הצעת מחיר קומפיוטסט לאחר ירידת של 28% 11,700

ברור לי שברכב בן 12 יהיה בלאי , ואין מצב לצאת מבדיקה כשהכל תקין . ירידה מסויימת בהספק צפוייה להיות , אבל קטנה יותר וגם לא שאר הסימנים להזנחה ...

הבוחן הסביר שהמנוע בשרייד הוא מנוע די טוב ובאותה נשימה גם מנוע מאוד רגיש .

האם הייתי צריך להתפשר ולקחת את הרכב או שצדקתי שלא קניתי במידית ?

התקציב שלי הוא עד 15,000 ש"ח , אני יכול לגרד עוד 1000 במידה ולא יהיה צורך ביישור קו .

האם זו רמת הרכבים שאני אמור לצפות לה בתקציב שלי או שאפשר למצוא יותר טוב ?

הדרשות שלי לרכב הן :

-אמין - אני נוסע לעבודה מידי יום כ 90 ק"מ כולל עליות בית שמש וירושלים

-חסכוני בדלק ( יחסית)

-חזק - ( ראה ערך נסיעה על 90 קמ מידי יום כולל עליות ירושלים )

-אם אפש שיהיה נוח ובטיחותי זה + , אבל בתקציב שלי אני לא משלה את עצמי

תודה

----------------------------------

ושאלה נוספת :

האם חלק מהליקויים הייתי יכול לראות לבד ללא בדיקה ? ( היו מים ירוקים ברדיאטור , אבל כנראה הוסיף לפני הבדיקה )

דייטסו -גרף.jpg

דייטסו - מנוע.jpg

דייטסו - סיכום.jpg

פורסם

"קורה שהאשה השתמשה במים רגילים " :shock:

סיבה מספיק טובה לברוח מהרכב הזה יש בהחלט מאחר ושימוש במי ברז הורס את בלוק המנוע,העשוי מסגסוגת אלומיניום.

במחיר הזה ,הרכב לא מציאה גדולה ואם נקח בחשבון אפשרות להחלפת מנוע (בד"כ אי אפשר לשפץ ראש כי הבלוק עצמו אכול) בעלות של 6000 ואולי מעט יותר אז אם הוא יוריד 4000 מהמחירון אולי שווה ואם לא,לעבור לרכב הבא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...