Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דור, להציע למישהו רכב סטיישן כשעדיין אין לו ילד 1, זה מיותר לחלוטין. כי גם עם ילד 1-2 רוב המשפחתיות כיום יכולות להסתדר מצויין ומקבלים צריכת דלק טובה יותר(חשוב עם מחירי הדלק של היום)

שלא נדבר על הקושי במציאת מקום חניה לרכבים גדולים כאלה והפוזה של סבא אמריקאי.

האוריס כרגע עדיפה על 2 האופציות שהצעת.

אז i30 רגילה, עם מנוע טיפה יותר חלש והרבה יותר אבזור בטיחותי ופינוקים ובמחיר נמוך יותר מהאוריס, היא האופציה המשתלמת ביותר בתקציב. גם קיה סיד או פורטה תעשה עבודה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אז i30 רגילה, עם מנוע טיפה יותר חלש והרבה יותר אבזור בטיחותי ופינוקים ובמחיר נמוך יותר מהאוריס, היא האופציה המשתלמת ביותר בתקציב. גם קיה סיד או פורטה תעשה עבודה טובה.

דווקא אוריס, בניגוד לקורולה שמגיעה עם אבזור בטיחותי עלוב (4 כ"א), מאוד בטוחה ולא נופלת בסעיף הזה מגולף.

ו-I30 פחות בטיחותית, למרות שגם לה יש 5 כוכבים.

פורסם

מבחינת מנוע, אמינות, כוח סחיבה - הייתי הולך על האוריס.

מבחינת נוחות - הגולף.

המאזדה 3 היא אולי איזשהו מקום טוב ובטוח באמצע בין השניים.

גולף סה"כ רכב אמין אבל לאורך ההיסטוריה של הרכב הזה הבודי של ה1.6 ליטר קצת "כבד" בשביל המנוע ויתכנו בעיות גיר כתוצאה מכך.

המאזדה 3 חולקת את אותו בסיס גלגלים של הפורד פוקוס אבל יש לה מקדם סחף קצת יותר טוב והיא מכויילת להיות קצת יותר נוקשה - זה בא על חשבון נוחות... ישבתי בחדשה והכסאות הרגישו לי כמו בטון - אם לוקחים את דגם הספורט שעוד יש לו גלגלים עם חתך נמוך וג'אנט מוגדל - נוחות זה לא שם המשחק כאן.

אם היית יורדת מדגם הספורט לדגם הרגיל דווקא עם צמיגים פחות "מעניינים" דווקא הנוחות כאן היתה משתפרת והמאזדה תרגיש לך יותר לכוון הפוקוס.

האוריס תהיה פחות נוחה מהגולף אבל עדיין היפניות של היום התקדמו בתחום הזה כברת דרך ארוכה כולל רעשי הדרך ותנוחת הישיבה וסביבת הנהג עצמה לכן אני לא מאמין שהיא תיפול בהרבה מהגולף אבל תרגיש קלה ממנה והתחושה של רכב קל מידי גם כן - באה על חשבון נוחות.

לסיכום -

הייתי הולך על האוריס כי היא הפשרה הכי טובה בין נוחות לאמינות לפרקטיות ולחסכנות וזה בדיוק מה שפותחת השרשיר מחפשת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...