Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים לא מטומטמים ישה .

יש ציבור רחב שרואה באיסוף גרטאות פח חלודות והשקעה בהם טימטום הרבה יותר גדול .

הראייה , הציבור הרחב אינו מצטער ולוקח ללב חדשות לבקרים על גריסת רכבי ממן ,כפי שחלק ממשתתפי הפורום עושים.

המדינה טובה .

האנשים חושבים .

והאספנים בוכים .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הציבור הרחב להגדרתך- לא עושה עוד הרבה דברים! שאני אתחיל? בין היתר הציבור הרחב אינו מבין כלל איך מישהו יכול בכלל לאהוב את האוטו שלו, להשקיע בו (לעיטים אף הרבה מעבר למה שהוא "שווה"!)- הרי זה כולה "רכב", סוג של כסא שמביא אותך ממקום למקום! ואם אתה משייך את עצמך גם ל"ציבור" הזה- תסלח לי- מה אתה עושה כאן? מה להגדרתך "לרוק לבאר שממנה שותים"?! שאני אומר את דעתי על המעשה המטומטם של מישהו? סליחה? אסור לי להגיד שאני חושב שאיזה פקיד ממשלתי חסר כל הערכה להיסטוריה? באמת? -לא ידעתי! :x:roll:

מדינה טובה? אנשים טובים? מתי בפעם האחרונה הורדת את המשקפיים הוורודות, והסתכלת מסביב?! מחירי הדלק שעולים ועולים- טוב לך? המסים החדשים שכל פעם מנסים לתקוע לנו- טוב לך? אני מבין שאין בעיות במדינה, כולםן טובים, כולם אוהבים אחד את השני- איפה מזמינים כאלה משקפיים/חומרים- אולי אני גם אשיג, ואז אולי אפסיק להיות "אספן-בכיין", ואחיה "כמו כולם"?

ותקרא בבקשה טוב בפעם הבאה את מה שכתוב, ולשם שינוי תנסה גם להבין: אף אחד לא אומר שאין טמטום גם במקומות האחרים, יש כאלה שיש הרבה יותר, אף אחד לא אמר שהמדינה מטומטמת, אך יש בה הרבה דברים שלא ניתן לתת להם הגדרה אחרת- זה אומר שאני אמור לאהוב את זה יותר? השקפה מעניינת, הייתי אומר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני כמה שניה היתה במגרש הזה שברולט בל אייר

משנת 63 64 הדגם עם השמשה החצויה

זה היה של איזה תייר שעזב את הרכב במכס

גם אז פניתי למשרדי הממשלה

והתשובה היתה עם אתה קונה אז הרכב ליצוא ותקבל אותו בנמל אחרי שאתה משלם על כל הגרירות

והובלה לחול או השמדה

ולצערי נעלמה לה מכונית 2 דלתות פתוחה בצבע אדום עם גג לבן

היא לא יצא מגבולות המדינה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

פשוט פשע מוטורי מה שנעשה.

היו במגרש הזה עשרות כלי רכב נדירים מאד .

בין היתר 3 פיאט פיורינו שנת 83. שרבים חוץ ממני היו שמחים להציל .

נדמה לי שבצד השני בעבר לפחות הייתה גם 127 דור ראשון.

פשוט הזוי לגמרי .

צר לי שחברת ממ"ן בעלת המגרש עשתה את המעשה הנורא הזה (לדעתי האישית לפחות).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

איך אני אוהב את האנשים שבאים לבית של מישהו- ומתחילים להסביר לו עד כמה הוא מטומטם שעושה ככה ולא ככה! תתפלא לשמוע- רוב אלה שכותבים כאן חושבים שמה שנעשה שם- אם לא "פשע"- אז ביזיון גדול למי שקיבל את ההחלטות, וטמטום! לא מתאים לך - אל תהיה כאן, אף אחד לא אומר לך מה לאהוב ומה לא! רק דבר אחד אני לא מבין: יש לך פורד סיירה, נכון? איך זה שאתה מחזיק "גרוטאה" כ"כ ישנה, כאשר רוב הציבור ה"שפוי" כהגדרתך- מסתכל עליה ואומר: מה, בן אדם דפוק -הרי כבר מזמן יכל ליקנות איזו יונדאי משנות ה-2000 במקום!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

GLUK

אהבתך לנסיכות המתכת אינה מקנה לך זכות להתבטא בגסות כלפי מדינה ותושביה .

גם לי יש זיקה לרכבים ישנים ,אבל איני מוכן להפוך אחרים למטומטמים בגלל האהבות שלי .

ושוב , העם כולו מעדיף לראות את יצירותיך ואוספיך רק בתנאי שאתה המשקיע והמשלם .

רוב הציבור ,רובו המוחץ , אינו מוכן להשקיע שקל בתחביב שלך ,זו עובדה מספרית מוחצת .

מכאן ועד לשליפות ,מחמאות ,חלוקת ציונים , לעם ותושביו ופקידיו וכינויים כמטומטמים המרחק גדול .

אתה רוצה לאהוב גרוטאות מתכת משוקמות , אהוב אותם ,איש לא מפריע לך , אבל אל תקניט .

פורסם

ואיפה תזכיר לי מישהו אמר שלא מוכן לשלם? הבנת הנקרא? -כזכור לי כולם פה רצו ליקנות את הרכבים שהיו שם! ליקנות- מילה הזאת אומרת לך משהו? אם לא- אפרש: לתת כסף עבור גרוטאות למדינה!!! לא לקחת אותן חינם, לא שיממנו לנו את השיפוץ- לא: אנחנו רצינו לשלם, ואפילו לא מעט- בעבור זכותינו לשפץ אותן! יש לך בעיה עם זה?:evil:

אה, ועוד דבר- תזכיר לי בבקשה איפה בדיוק אני אמרתי (או מישהו כאן!) שה"מדינה מטומטמת", או ה"תושביה מטומטמים"?!?!?! אני מבקש לא לייחס לאנשים דברים שלא נאמרו אפילו במרומז! להזכירך- גם אני וגם החברים שלי כאן במיקרה לגמרי משתייכים ל"מדינה המטומטמת" הזו, וגם ל"תושיביה המטומטמים", אז בבקשה!!!:evil::evil::evil:

ושוב אחזור ואגיד, שאם אני רואה טמטום או חוסר הבנה או חוסר יחס מדרג מסויים או פקיד מסויים- זכותי המלאה להגיד את זה ברבים, ולא ללכת במשקפיים הוורודות ולהגיד "הכל מצויין במדינה שלנו"!!!!

פורסם

לי אין בעייה , לך יש בעייה .

אתה שוכח בגלל התלהבותך שיש בישראל חוקים ותקנות .

האספנים הצליחו להעביר רכב אספנות ללא תקינה ? בבקשה ,תשנה את התקנות לגבי רכבי ממן .

כל עוד התקנות מעוגנות אין לך זכות להאשימם בטמטום , אל תשכח ,גם אלו שמתנגדים להעברת רכב אספנות ללא תקינת טכניון לכביש ,אינם באים לכאן וצועקים שיש טמטום , ההחלטה וההשג התקבלו , מכאן והלאה זה מוסדר בתקנון .

האספנים העבירו רק פעם בשנה טסט לאספנות ,יופי , איש לא בא וטוען שיש כאן טמטום של המערכת , המערכת הסכימה .

לכן גם אתה איש נכבד קבל את התקנות כפי שהן והפסק להתבטא בגסות כלפי המערכת , רוצה ? לך תשנה את התקנות .

למרות התנגדותי העקרונית להטבות שמקבלים האספנים אני מקבל את מרות ההחלטה ואיני מכנה את המסכימים להטבות מטומטמים .

תלמד , אתה לא חי כאן לבדך כשכל עולמך סובב סביב גרטאות משוקמות ,יש כאן אחרים סביבך והם לא מטומטמים כהגדרתך .

פורסם
לי אין בעייה , לך יש בעייה .

אתה שוכח בגלל התלהבותך שיש בישראל חוקים ותקנות .

האספנים הצליחו להעביר רכב אספנות ללא תקינה ? בבקשה ,תשנה את התקנות לגבי רכבי ממן .

כל עוד התקנות מעוגנות אין לך זכות להאשימם בטמטום , אל תשכח ,גם אלו שמתנגדים להעברת רכב אספנות ללא תקינת טכניון לכביש ,אינם באים לכאן וצועקים שיש טמטום , ההחלטה וההשג התקבלו , מכאן והלאה זה מוסדר בתקנון .

האספנים העבירו רק פעם בשנה טסט לאספנות ,יופי , איש לא בא וטוען שיש כאן טמטום של המערכת , המערכת הסכימה .

לכן גם אתה איש נכבד קבל את התקנות כפי שהן והפסק להתבטא בגסות כלפי המערכת , רוצה ? לך תשנה את התקנות .

למרות התנגדותי העקרונית להטבות שמקבלים האספנים אני מקבל את מרות ההחלטה ואיני מכנה את המסכימים להטבות מטומטמים .

תלמד , אתה לא חי כאן לבדך כשכל עולמך סובב סביב גרטאות משוקמות ,יש כאן אחרים סביבך והם לא מטומטמים כהגדרתך .

אדון לשם!

מדוע אתה מתנגח עם כולם?

כאן זה פורום אספנות ולא פורום הקנטות או חינוך (כמו שאתה קורא לזה) אז עשה טובה לכולנו ותחסוך מאיתנו את ההערות הקטנוניות וההתנצחויות שלך שלא מעניינות פה אף אחד!

תודה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

המדינה טובה .

האנשים חושבים .

והאספנים בוכים .

סליחה? הרצל מתהפך בקברו.

המדינה בשפל המדרגה כרגע והעתיד לא נראה טוב יותר

פורסם

אפשר כבר להפסיק בבקשה? נגמר לי האדויל בארון התרופות מרוב קדיחות!

BB7600-001.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=F5B5107058D53DF51A6CE407A95D3FD72628BB3193B6AF8DA27A502F6800A782E30A760B0D811297

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולמה אסף חושב כך ?

כי פעם לא היתה פתיחות ותקשורת ?

כי ב35 שנותיה הראשונות למדינה לא היו ערוצי התבטאות ?

הצעה פשוטה

למד את העבר לפי סדר אחורה , אתה תפגש בפרשות הרבה גרועות יותר שלא קיבלו ביטוי , וכאן לא המקום להעלותם .

היום הישראלים חיים מצויין , צריך להיות עיור בכדי להתעלם מכך .

סגנון החיים היום מורגש היטב גם בתחום המוטורי על שלל גווניו .

אספנים רבים יותר ומגווונים .

אופנועי שטח מעולים .

ג'יפי שטח מעולים .

מוסכי שרות משוכללים ויוקרתיים .

מכוניות מאוד מתקדמות ויוקרתיות .

קטנועים מציפים כל חלקה טובה בחנייה בלילה על מדרכות תל אביב וערים נוספות .

אופנועי כביש מפוארים ויוקרתיים .

הרבה יותר מוסכי שרות לכל הדגמים .

אלפי ספקים של חלקים במחירים זולים מאירופה .

אופניים חשמליות בהמונים.

שפע מידע והמון טיפים ממומחים כמו צביקה , קומפי , ובני ל .

מועדונים רבים ומגווונים של יצרנים שונים .

כלים ימיים רבים ומגוונים על שלל הגוונים שיש בעולם .

טרקטורונים בשפע אדיר ועליהם רוכבים צעירים.

סוסי רכיבה יוקרתיים בהמון מושבים .

מערכת כבישים בהשקעות ענק .

תנועה אדירה של כלי רכב בכבישים מכל מקום לכל מקום .

שפע מכוניות גרר .

רווחים אדירים לחברות המבטחות .

ולקינוח ,פורום קארס פורום , אז מה רע כאן ?

תלמד , מתלוננים תמיד היו , אבל השיירה המשיכה והיגיעה עד הלום בכבוד רב.

פורסם

עם כל הכבוד לתחביב המוטורי שלנו, הוא לא חזות הכל. יש עוד נושאים שמביאים אותי לומר שהמדינה בשפל המדרגה. אל תלמד אותי על העבר, אני לא זקוק להרצאותיך המלומדות כדי לדעת איך היה פעם ואיך היום. זכותו של גלוק או כל אחד אחר לבוא בטענות על טמטום כזה או אחר בלי להזדקק לאישורך.

אם טוב לך המצב הנוכחי, אשריך.

פורסם

אסף

התחביב המוטורי של כולנו הוא פסיק קטן בכל המתרחש מסביב ,ישראל במצב מעולה ,יש לזה סיבה וגורמים ,כולל מנהיגות ודרך נכונה , כאן לא המקום לדון בזה , לכן איני יכול להמשיך וללמד אותך .

אני שמח שאתה מעורה היטב בעבר , זה רק עושה לי טוב .

מבכי לא תבוא תקומה , רק מעשייה והגשמה של חלום גדול .

עלה והצלח ידידי אסף בכל אשר תבחר ושמח אותנו בכל איסופיך המרשימים .

• תוכן חדש...