Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דטרויט 2003 - חדשות אאודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתערוכה זו, הנערכת בצפון ארה"ב, דטרויט, אאודי מציגה רכב קונספט חדש (5 לינואר 2003).

השם הוא Pikes Peak

Audi Pikes Peak

על שמו של הר, מעל קולוראדו, השייך לרכס הרי הרוקי, שנערך עליו מירוץ ראלי מדי יוני בשנה, הכולל 160 רכבים. אורכו של המסלול ארך קצת פחות מ-21 קילומטרים. אאודי זכתה שלוש פעמים במקום הראשון במירוץ, פעם ב-1985 ע"י אישה, שנה לאחר מכן ע"י בובי אנסר (Unser), וב-1987 ע"י הקוואטרו S1 האגדתית של אאודי.

הרכב ממשיך את מרכב ה"קרוס אובר" הכולל 4+2 מושבים, שאותו התחילה בתור חלוצה - VW עם המגלאן, רק שעכשיו אאודי, חטיבת היוקרה של הקונצרן, "מלבישה" אותו בחליפה יוקרתית יותר.

נקצר במילים, ונעבור לנתונים (מהתפל לעיקר):

המנוע במקור הושתל בגרסת הספורט-סאלון של ה-A6, ה-RS6.

מנוע בנפח 4200 סמ"ק, בעל 8 צילינדרים בצורת V, עם הזרקת FSI, המשמשת את אאודי במירוצי הלה-מאנס עם ה-R8.

הספק של 500 כ"ס , מאיץ למאה קמ"ש ב-5 שניות, וסוגר על 250 קמ"ש.

עוד פרטים תוכלו לקבל ב:

Ynet

AudiWorld

אז יאללה, תבלו :wink:

pp001.jpg

pp003.jpg

pp002.jpg

pp007.jpg

הידיות המוארות...

pp009.jpg

דומה לסקיצה...

pp010.jpg

תודה לכם :D

מידע זה נרכש בשיעור תנ"ך, נא להתחשב בטעויות.

172

פורסם

ועוד גירסא לנארדו-קאיין.

האמת ניראת יותר טוב משתייהן.

אבל לא מיצתייר לי לשטח...

רק חסר לי שאלפא יתחילו בת'רד של הג'יפים...

(אני יודע, הייה קונספט)

פורסם

מתי שאלפא תהיה ברמה של אאודי, אני אתחיל להביא חדשות גם עליה.

וד"א, שכחתי לציים שהפייקס פיק מצויידת ברביעיית ג'אנטים מפלצתיים בגודל של 20 אינץ'!

172

פורסם

וד"א, שכחתי לציים שהפייקס פיק מצויידת ברביעיית ג'אנטים מפלצתיים בגודל של 20 אינץ'!

סבבה, ואני אביא חדשות על אודי מתי שהיא תגיע לרמה של אלפא :p

וברצינות - זה נראה כמו אולרואד מלוקק שהלבישו עליו מנוע מטורף.

לא נראה לי שהדבר הזה יכול לטפס את הפייקס פיק יותר מהר מ-405T16 או סופרה עם 1000 כ"ס...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק... צודק...

מתי שאלפא תוציא SUV מנופח לאמריקקים יהיה שווה לתת לך לכתוב עליה...

מתערב איתך שרכב דומה יוצג למכירה עם מנוע פחות קיצוני, לטובת אמהות אמריקקיות שצריכות להסיע את ילדי הפרברים שלהם לחוג.

בקיצור - רכב תצוגה סטנדרטי להפליא, נועד לבדוק את השטח לקראת הסתערות על פלח שוק רווחי בארה"ב. לא בדיוק נעשתה פה היסטוריה, אבל בהחלט תודה על העדכון.

.

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מטורף במנוע שהשתילו בפייקס פיק...

בפורשה קאיין המנוע לא מטורף?! לכל ג'יפ טוב צריך מנוע גדול וחזק...

שנית, באאודי חושבים טוב. הם מציגים את הרכב בארה"ב, ולכן ניסו להתאים אותו לצרכים של האמריקאים...(אמריקקים בשבילכם :wink: ).

יש לי קשרים עם דוד של חבר שלי שגר בדטרויט, מיליונר, הוא מספר שהרבה התלהבו מהאאודי החדשה. עוד הוא אומר, למה אנשים באים עם מצלמות, ולא עם פנקס צ'קים, כמוהו...

:roll:

172

• תוכן חדש...