Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין דבר אחד

בכביש הכיכרות יש 2 נתיבים לכל אורכו (גם בכיכר עצמה).

למה לא נתת לו פשוט לעקוף?

אני יכול לומר לך שהסיבוב בקצה מהנה לנהיגה, הרבה פשוט רוצים לקחת אותו על 60 (וזה מותר שם).

היית צריך לזוז לימין ולתת לו לנסוע. זה נותן את ההרגשה שפשוט אתה לא אוהב אנשים שעוקפים אותך. הבחור עשה עם האורות שתזוז. אז פשוט, תזוז.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה,אני יכול להטיף לך מוסר כמו כל הצדיקים והחכמים,שבינם לבין עצמם יודעים שגם הם היו בנקודה הזו לפחות פעם אחת,אבל בוא נסתכל על זה בצורה קצת אחרת.

בארה"ב לנושא שהעלית יש שם,והוא אפילו מוגדר כסוג של מחלה. היא נקראת "זעם דרכים" או באנגלית "road rage".

זה שאתה מודע למצב כבר הופך את הטיפול בה להרבה יותר קל.

בגלל שאתה כבר מודע למצב,בפעם הבאה שאתה עומד במצב כזה,פשוט תבלע רוק,תחשוב פעמיים אם זה שווה את זה,ומה יכולות להיות ההשלכות לכך. לי למשל תמיד עולה תמונה של רכב שראיתי לפני שנתיים עף במהירות 160 קמ"ש מולי ועושה כמה וכמה ברגים באוויר לפני שנחת על הגג.תאמין לי שהרגל אוטומטית תרד מהגז,אתה תחייך חיוך קטן בינך לבין עצמך ותיתן לאיש הקטן שהתגרה בך להמשיך לטפח את קצת האגו שנשאר לו עד שהוא יגיע הבייתה לאישתו הממורמרת לא פחות.

נכון שעכשיו אתה כבר לא כועס עליו? כל מה שצריך זה לעבור את השניה הזאת שהדם עולה לראש ואתה נכנס למוד שיגעון.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
אני לא מבין דבר אחד

בכביש הכיכרות יש 2 נתיבים לכל אורכו (גם בכיכר עצמה).

למה לא נתת לו פשוט לעקוף?

אני יכול לומר לך שהסיבוב בקצה מהנה לנהיגה, הרבה פשוט רוצים לקחת אותו על 60 (וזה מותר שם).

היית צריך לזוז לימין ולתת לו לנסוע. זה נותן את ההרגשה שפשוט אתה לא אוהב אנשים שעוקפים אותך. הבחור עשה עם האורות שתזוז. אז פשוט, תזוז.

ממש אין לי בעיה עם אנשים שעוקפים אותי,

מה שכן יש לי בעיה עם מתלהבי-יתר שחושבים שהם הכי טובים.

לאחרונה בסוף הכביש יש עבודות שיפוצים ולפני העיקול הכיפי

יש רק נתיב אחד שכרגע הוא עם בורות ואבנים. לא היה לי לאן לזוז.

נכון שעכשיו אתה כבר לא כועס עליו?

כל מה שצריך זה לעבור את השניה הזאת שהדם עולה לראש ואתה נכנס למוד שיגעון.

לגמרי. ברגע שעוברים את הדקה/שנייה הזאת, הכל נכנס לפרופורציות.

פורסם

בגלל שכבר הייתי מחומם עליו נתתי לו להאיץ וניסיתי להשאר מקביל אליו באמצעות גז עדין,

ואחרי כמה עשרות מטרים שנסענו במקביל וגרמתי לו לחשוב שהנה הוא עוקף אותי,

הורדתי הילוך וברחתי לו עד שהוא הפך לנקודה קטנה במראה שלי.

ואם חברה שלי לא היתה נלחצת, הייתי ממשיך עוד ועוד.

טוב שיש לך טורבו. :mm_yeah:

אבל חבל על העצבים שלך. אנשים כאלה לא שווים את זה.

היה לי קטע מצחיק לפני יומיים. היה תור פנייה ימינה והמכוניות כמובן עומדות בטור ומתקדמות לאט. מגיע חכמצ'יק על Q7 דנדשה לבנה ורוצה לחתוך. הוא לאט לאט מנסה לתפוס לי את הנתיב, אני נוסע לי רגיל (שומר קצת מרווח ביטחון מקדימה, הרכב שלי הרי לא בולם כמו פרייבט), אז הוא בורח חזרה. עוד פעם מנסה ושוב בורח. :lol::lol::lol: אז הוא התקדם קצת קדימה וראה רכב פרטי קטן, עשה לו את אותו התרגיל והצליח. משום מה לא היה לו חשק לחתוך אותי. מעניין למה? :-P:twisted: Q7 אומנם גבוה, אבל יוקון מוגבה עוד יותר גבוה, כניראה הוא חשש שיוקון שלי ייכנס לו באיזור שהרכב לא מתוכנן לספוג את המכה (חלק העליון של כנף, חלון צד).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דדי-קול (מהשיר?) נתן טיפ מעולה: תביט עליו - ותחייך. סיכוי טוב גמרת אותו בתגובה כזו וכעת שינסה להבין מה רצית.

בעצם, תביט על מי שיושבת לידך וחייך אליה. (ומייד תחזיר מבט לכביש) היום של שניכם יהיה נחמד יותר!

הכי טוב להתעלם. אני לדוגמה, מודה מייד שאני לא מבין עברית, לא מבין סימנים, לא רואה טוב, ובכלל לא יודע לנהוג.

הרי עוד חצי דקה לא תראה אותו, לא תכיר אותו וכנראה אף פעם לא תזכר אותו.

אז בשביל מה להראות פוזה שעלולה להסתיים רע?

ורק אם מתאפשר בתנאי הדרך ואנו קרובים לסיבוב טוב או קשת של מחלף, זה הזמן להראות לו את לוחית המספר האחורית שלך. ולחייך שוב. הפעם לעצמי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שמע קודם כל אני חייב לספר שבעבר (הלא כזה רחוק 5-6 שנים אחורה) גם לי היה את הקטע הזה של "להראות מה זה" למישהו אחר, (למרות שהייתי נוהג על, אל תצחקו... לנטרה 94 אבל אין קשר מי שרוצה לנסוע מהר יכול גם עם רכב עממי...), במיוחד אם זה מישהו מעצבן שמהבהב עם האורות, צופר ובקיצור מישהו שחושב שהוא מלך העולם רק בגלל שהוא נוהג באקורד החדשה של אבא.

הסיפור הזה נגמר פשוט ביום אחד כעשיתי מין מיני-מירוץ כזה ברמזור כשאשתי הייתה לידי, היא מכירה אותי מגיל צעיר (17 ליתר דיוק, ועברנו סה"כ עד היום 15 שנה יחד וגם 4 ילדים, ועדיין הצלחתי להרגיז אותה אז לפני כמה שנים:lol:) וידעה שיש לי את הקטע הזה לפעמים אבל באותה פעם זה יצא קצת מפגר כי נכנס איזה רכב מנתיב אחר ונתתי ברקס חזק מאוד כדי לא להכנס בו... בקיצור היא התעצבנה ולא דיברה איתי משהו כמו יומיים בגלל זה.

אפשר להגיד שמאותה הפעם זה דיי נגמר... חשבתי על זה עם עצמי ודיי שיניתי את הרגלי הנהיגה שלי לגמריי, גם כשאני נוהג לבד. היום במבט לאחור זה סתם טמטום.

דרך אגב לקטע הזה של ה "דאווין" של אנשים לפתוח מהר ברמזור אין גיל, זה קשור הרבה פעמים למי נוהג ברכב, באיזו שעה מדובר כמה ולמה, למשל בן אדם בן 50 עם מאזדה 6 חדשה יכול לנהוג בבוקר מאוד רגוע, לעומת זאת אם תתפוס אותו ברמזור בדרך חזרה מאיזה אירוע עם 2 בחורות צעירות באוטו (תפסו איתו טרמפ נניח), יש סיכוי גדול יותר שהוא ירצה להראות שיש לו יותר גדול משלך...

היום אני לפעמים ממש לפעמים נוהג מהר בשביל הכיף, כשהכביש פתוח ויש מקום לשייט ומוזיקה שאני אוהב ברקע (אני אוהב רוק עדין מהתקופה שהייתי ילד ועוד מלפני זה... שנות ה 70 וכאלה...), זה לחלוטין לא רכב מירוץ או טורבו אבל עדיין לחיצה קלה על הדוושה של הבהמה ומ 40-50 היא עפה דיי מהר ל 90-100 אבל זה לחלוטין לא תלוי במי נמצא לידי.

פעם מזמן מזמן ראיתי אצל מישהו שלט צהוב (אלה סטייל נהג חדש שהיו שמים פעם בשביל הבדיחה) על הרכב עם הודעה בשביל כל אותם אדיוטים "גבר תהיה במיטה לא בכביש" - לדעתי אחלה שלט שדיי מסכם את כל העניין הזה. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היה לי קטע מצחיק לפני יומיים. היה תור פנייה ימינה והמכוניות כמובן עומדות בטור ומתקדמות לאט. מגיע חכמצ'יק על Q7 דנדשה לבנה ורוצה לחתוך. הוא לאט לאט מנסה לתפוס לי את הנתיב, אני נוסע לי רגיל (שומר קצת מרווח ביטחון מקדימה, הרכב שלי הרי לא בולם כמו פרייבט), אז הוא בורח חזרה. עוד פעם מנסה ושוב בורח. :lol::lol::lol: אז הוא התקדם קצת קדימה וראה רכב פרטי קטן, עשה לו את אותו התרגיל והצליח. משום מה לא היה לו חשק לחתוך אותי. מעניין למה? :-P:twisted: Q7 אומנם גבוה, אבל יוקון מוגבה עוד יותר גבוה, כניראה הוא חשש שיוקון שלי ייכנס לו באיזור שהרכב לא מתוכנן לספוג את המכה (חלק העליון של כנף, חלון צד).

נו באמת. אם ראית שהוא רוצה לעבור נתיב למה לא פשוט נתת לו? אולי ככה מישהו יכיר לך טובה בפעם הבאה שאתה תרצה לעבור נתיב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

התעלמות, זו גם דרך להגיב.

פשוט ממשיכים בנהיגה כאילו האדם לא קיים, ברגע שמתאפשר לך לחזור לנתיב ימין ולתת לו לעבור.

אין צורך להתעצבן על כל נהג על הכביש, אחרת חוזרים הביתה עם כעסים מיותרים, לא טוב לבריאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דדי-קול (מהשיר?) נתן טיפ מעולה: תביט עליו - ותחייך. סיכוי טוב גמרת אותו בתגובה כזו וכעת שינסה להבין מה רצית.

ענק! :)

אני חייב לנסות את זה מתישהו...

"גבר תהיה במיטה לא בכביש" - לדעתי אחלה שלט שדיי מסכם את כל העניין הזה. :)

כל כך נכון.

ובגלל שאני כל כך מאמין בזה ומנסה לחיות את זה,

ממש מעצבנים אותי אחרים שלא עושים את זה ועוד על חשבוני.

פורסם
התעלמות, זו גם דרך להגיב.

פשוט ממשיכים בנהיגה כאילו האדם לא קיים, ברגע שמתאפשר לך לחזור לנתיב ימין ולתת לו לעבור.

אין צורך להתעצבן על כל נהג על הכביש, אחרת חוזרים הביתה עם כעסים מיותרים, לא טוב לבריאות.

בטח נו לך קל מאוד לומר את זה, את... בחורה :lol:

למרות שיצא לי כבר לראות גם כמה פסיכיות שקל מאוד לצרף להן סעיף "נהיגת זעם" חחח

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני לא אשקר ואכחיש שגם אני מתעצבנת לעיתים, אבל במקרים קיצוניים בהם מסכנים אותי או או את הסביבה, אבל אין לי יותר מידי מה לעשות, משלימים עם העובדה שיש ביננו אנשים שזו דרך חייהם והתנהגות של בריונים וחוליגנים תמיד יהיו בסביבתנו.

זה שננהג מהר יותר על ידם או שנצמד אליהם לרכב מאחור, לא ממש ילמדו אותם את הלקח, ולא לפעול כך גם בעתיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני לא אשקר ואכחיש שגם אני מתעצבנת לעיתים, אבל במקרים קיצוניים בהם מסכנים אותי או או את הסביבה, אבל אין לי יותר מידי מה לעשות, משלימים עם העובדה שיש ביננו אנשים שזו דרך חייהם והתנהגות של בריונים וחוליגנים תמיד יהיו בסביבתנו.

זה שננהג מהר יותר על ידם או שנצמד אליהם לרכב מאחור, לא ממש ילמדו אותם את הלקח, ולא לפעול כך גם בעתיד.

פעם "ללמד את ההוא לקח" היה מין חצי תירוץ כזה לעצמי כשהייתי עושה שטויות ונכנס למשחקים מפגרים... לאט לאט הבנתי שאין דבר כזה באמת... פסיכים תמיד היו ותמיד יהיו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

אני בדיוק כמוך. מבין אותך לגמרי.

לא רואה בזה שום דבר פסול. כמובן שאם אני עושה משהו זה בהתאם לתנאי הדרך.

אני בחיים לא יזגזג בן מכוניות כמו משוגע , בחיים.

תהנה מהאוטו כל עוד הוא אצלך :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...