Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו S70

lesles
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר בוולבו S70 שנתון 97 GLE, דפדפתי בסקטור משומשות באתר וראיתי שמדובר בעצם בדגם הבסיסי והאמין.

הוולבו שאני מעונין בה נמכרת משמעותית נמוך ממחירון יד 2, ונמצאת אצל אדם שנראה לי שהוא סוחר, אבל פשוט נדלקתי עליה.

הרשיונות שלה מוקפאים, איך הולכת הפרוצדורה של הפשרה והעברת בעלות?

אטם ראש זקוק להחלפה, האם זה אומר שהמנוע בצרה?

עוד לא בדקתי אותה, הבעיות הנ"ל נאמרו רק בשיחת הטלפון עם הבעלים.

אנא אימרו לי למה לשים לב במיוחד, ומה לבדוק בשמונה עיניים?

תודה.

פורסם

אתה מחובר לרכב, סבבה לך עם זה.

סוחר, רכב עם רישיונות מוקפאים וצ'יפס סלט זה מריח כמו תקלה כואבת, המלצתי המשך הלאה לרכב חי עם ניירות בתוקף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

על המגרש ממול

:-D

תיקח את הרכב לבדיקה במכון - בשום פנים ואופן לא אחד שמוצע ע"י הסוחר עצמו!

במידה ולא תצליח בכלל להגיע למכון - תביט על המגרש ממול :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא במגרש, זה אצל אדם.

בדקתי את האוטו, בראש של המנוע יש נזילה, יש שם מן חור כזה שנראה לי אמור לשמש משהו שחסר.

האוטו עמד שנתיים, כלומר שנצטרך לעשות לו טיפול די גדול.

לא בדקתי אותו בנסיעה כי המצבר שלו גמור ובגלל הנזילת שמן.

לכאורה זה נראה כמו אוטו מקומבן קלאסי של סוחר, אבל המחיר מאוד מאוד מפתה, מה הייתם עושים?

כמובן שאם הוא יצור איתי קשר אחרי תיקונים קטנים נעשה בדיקה, אבל שוב המחיר מאוד מאוד מאוד מפתה, ואני לא מגזים.

פורסם

תתרחק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה כבר המחיר יכול להיות מפתה?

מה שווי הרכב על פי מחירון? 28 25? 30?

אלא אם כן הרכב מוצא לך במחיר של 5 אלף ש"ח,באמת שזה לא שווה את המאמץ

יש מספיק S70 אשר מוצאות למכירה,ואם הדרך היחידה שלך לרכוש אחת היא בהנחה גדולה,אז הדגם גדול עליך בכל הקשור לתחזוקה שוטפת....

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...