Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw סדרה 3 הישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר שאף אחד לא הזכיר את מחירי הביטוח,

בכל אופן לחתזק רכב "מיוחס" אודי ב.מ.וו בארצינו זה לא דבר פשוט,מאחר ואין שוק מספיק רחב ואין מספיק דוגמאות על הכביש,דבר זה משפיע על מחיר הקנייה לדוגמא שמורה,ועל עצת החלפים המשומשים בזמן תיקון,

עצתי בתור רכב ראשון,נסה משהו פשוט יותר :)

Porsche 944 turbo

פורסם
מבחינת כסף ישלי 15 אלף לאוטו הביטוח זה אבא שלי משלם עכשיו 13 אלף על האוטו ישאר לי אלפיים שקל

יספיק לתחזר תרכב עם 2000 שקל ? זאת אומרת אמורים להיות בעיות וכו

האם בדקת כמה עולה הטסט? ומה אם לא תעבור טסט ותאלץ לבצע תיקונים יקרים, כמו למשל החלפת ממיר קטליטי? אתה באמת חושב שב-2,000 ש"ח אתה תסגור את כל הסיפור? ומה אם תגלה שרכשת רכב עם בולמי זעזועים גמורים או צמיגים שאפילו אינם ראויים לשמש בהפגנה? מהיכן תביא את הכסף?

ההצעה שלי: אם יש לך 15, קנה רכב ב-10. את ההפרש חסוך לתקלות אפשריות ולשיעורי עברית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מוזר שאף אחד לא הזכיר את מחירי הביטוח,

בכל אופן לחתזק רכב "מיוחס" אודי ב.מ.וו בארצינו זה לא דבר פשוט,מאחר ואין שוק מספיק רחב ואין מספיק דוגמאות על הכביש,דבר זה משפיע על מחיר הקנייה לדוגמא שמורה,ועל עצת החלפים המשומשים בזמן תיקון,

עצתי בתור רכב ראשון,נסה משהו פשוט יותר :)

לב.מ.וו שנת 94 עושים חובה וצד ג' - ואז ההפרשים בין רכבים שונים הם די מינורים.

• תוכן חדש...