Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובשנייה שהוא אמר את זה (אני לא ציני) הדבר הראשון קפץ לי לראש היה:

"גם אם ג'רמי יגיד שהחל מהקטע הבא ועד סוף הפרק ישודרו פרסומות של חיתולים - אף אחד אפילו לא יחשוב על לסגור את הקובץ או להעביר ערוץ."

:-D

Bimmer

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למתלוננים על ה"תינוק" - צריך להתמצא בנצרות כדי לצחוק מהבדיחה.

גם אצל הפרוטסטנטים וגם אצל הקתולים נהוג מזה מאות שנים להעלות בחג המולד מחזה קטן,

בדרך כלל יחד עם ילדי בית הספר/הכנסייה, שבו משוחזר הסיפור הזה -

מסורת עתיקת-יומין שכל מי שמתשייך לתרבות נוצרית יכיר מגיל קטן ויזדהה אתה.

המסע שערך צוות טופ-גיר לא היה סתם "התחקות אחר השורשים" או משהו כזה,

אלא גרסה משלהם למחזה המסורתי. זה מתחיל מהדקה הראשונה.

ברגע שאין הזדהות עם פרטים מסוימים בבדיחה, הבדיחה לא תעבוד.

אם אתחיל לספר פה בדיחות מאסטוניה זה עלול להיגמר בסקילה,

כי צריך להיות אסטוני כדי לנסות בכלל להתחיל להבין.

- - -

דבר נוסף בנוגע לבחירת המקומות -

מלבד היציאה המפתיעה של רמת הגולן,

שאר המקומות הם המקומות שאליהם מגיעים רוב התיירים שמגיעים לארץ -

כנרת, נצרת (הם היו שם, לא נכנס לעריכה), הר הזיתים, בית לחם. כך נתפסת ישראל גם אצל רוב התיירים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבדיחה הייתה ברורה לי רק לא קשורה בעליל לרכבים. זה נחמד כשהם משחילים אחת כזאת באמצע ראיון אבל לא כפינה שלמה בפרק ספיישל. מוגזם. מה גם, לטעמי, זה לא היה עד כדי כך מצחיק.

Bimmer

פורסם

בשורה התחתונה אתה צודק, זה לא היה מצחיק...

אגב, עוד הקשר היסטורי - המירוץ בהיפודרום הוא קריצה ברורה לסרט בן-חור,

עוד קלאסיקה עם שלל מוטיבים מהנצרות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הבדיחה הייתה ברורה לי רק לא קשורה בעליל לרכבים. זה נחמד כשהם משחילים אחת כזאת באמצע ראיון אבל לא כפינה שלמה בפרק ספיישל. מוגזם. מה גם, לטעמי, זה לא היה עד כדי כך מצחיק.

הגזמת, פינה שלמה זה לא היה, כולה 2 דקות ועוד אמרו לך לפני זה שזו תהיה שטות :lol:

חוץ מזה... צילומים מדהימים, נופים ומקומות שבחיים לא נוכל לראות, ג'יימס כמעט מת, ומה שאתם זוכרים זו השטות עם הסטיג... בחייכם :-o

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
למתלוננים על ה"תינוק" - צריך להתמצא בנצרות כדי לצחוק מהבדיחה.

גם אצל הפרוטסטנטים וגם אצל הקתולים נהוג מזה מאות שנים להעלות בחג המולד מחזה קטן,

בדרך כלל יחד עם ילדי בית הספר/הכנסייה, שבו משוחזר הסיפור הזה -

מסורת עתיקת-יומין שכל מי שמתשייך לתרבות נוצרית יכיר מגיל קטן ויזדהה אתה.

המסע שערך צוות טופ-גיר לא היה סתם "התחקות אחר השורשים" או משהו כזה,

אלא גרסה משלהם למחזה המסורתי. זה מתחיל מהדקה הראשונה.

נכון מאוד, והלינק הזה מסביר כמה וכמה דברים שלא הבנתי בזמן הצפייה בפרק:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D

בסך הכל נהניתי, היה פרק מוצלח לטעמי, גם אם לא ברמה של ויאטנם למשל. צילומי הנוף ממזרח עיראק הרשימו אותי במיוחד, וגם אהבתי את הדרך שבה האמונד התאים את הברקטה שלו למשימה :)

פורסם

הכביש שקלארקסון היה עושה לו ילדים

כביש חמת גדר מעלה לרמה..

כביש לא כזה להיט לנהיגה בגלל חוסר שדה ראייה וללא שוליים לבריחה מסכנות..

מה שכן הוא נראה טוב מכל פינה והנוף בהחלט עוצר נשימה במיוחד מתוך הלבן פנינה :wink:

gader.jpg

gad23.jpg

gad2.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אחלה הצילומים :)

מעניין אם הוא דיבר על האספלט או על הנוף? או על שניהם?

מצד אחד אני יודע שבארץ יש "מתכון" מאוד מוצלח של אספלט ומצד שני יש לנו כבישים שיכולים לבייש גם את רוסיה (טוב הגזמתי :D).

מה אתם אומרים?

Bimmer

פורסם

מה שאני יודע זה שהכבישים בארץ הם משום מה יותר חלקים מכבישים למשל בדרום אמריקה.

נהגתי פה ושם ברכבים זהים (לא דומים, זהים!) עם אותם צמיגים ומערכות בלימה זהות.

על אותה בלימה התוצאה שונה לחלוטין.

כל פעם שאני חוזר לארץ אני מרגיש כאילו שאני נוהג על קרח (כשבצ'ילה אני חלק מהזמן נוהג בפועל על קרח :) ).

עוד כמה חודשים אני טס שוב לחודש-חודשיים ואתן נתונים מעניינים בנושא.

פורסם

הדיאולוגים בישראלי נכתבו בקפידה עם דגש על שמירת ניטרליות מצד אחד ורצון לשפר יחסים עם ישראל מצד שני. זה הרושם שאני קיבלתי, בכל מקרה.

• תוכן חדש...