Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

בשבוע שעבר התקשר נציג מכירות של חברת "מירס" לחברה שלי לאחר שקיבל את הטלפון שלה מחברה שלה שהיא לקוחה של מירס.

הנציג הציע לה מבצע כביכול "סודי" שמציעים אותו "אך ורק דרך הטלפון" ו"אסור לספר לאף אחד". עלק.

אני התחלתי להריח משהו מסריח.

כשהוא ביקש את מספר הכרטיס אשראי,

אני לא הסכמתי לתת למזלי ואמרתי לה שתגיד לו שעד שאני לא רואה חוזה אני לא חותם לו על שום דבר.

לאחר משא ומתן איתו היא סיכמה איתו שהוא ישלח אלייה הבייתה את החוזה כדי שניקרא אותו והוא מיוזמתו אמר שהוא ישלח לה מכשיר לדוגמה ואם היא לא תרצה היא תוכל ללכת לסניף הקרוב של חברת מירס ותחזיר אותו.

למחרת בבוקר המכשיר היה כבר אצלה.

קראנו את החוזה בדקתנו את התנאים מול חברות מתחרות ומצאנו שהתכנית שהוא הציע מאוד לא משתלמת.

היא התקשרה אליו ואמרה לו שהיא לא מעוניינת במכשיר ובתכנית. הנציג התחיל לגמגם ולהגיד שזו בעייה.

היא אמרה לו מה הבעייה? הרי לא חתמתי לך על כלום, אתה אמרת שזה רק לדוגמה ואם אני לא ארצה אני יכולה להחזיר את המכשיר!

למחרת היא מיהרה ללכת למירס ומה מסתבר? שה"נציג" חתם במקומה על החוזה וזו התחייבות ל 36 חודשים שבכל חודש יש לשלם על התכנית 130 שקלים לכל חודש!.

לאחר הרבה ויכוחים חברת מירס החליטה לבוא איתה בהסכמה שהם "יוותרו" לה על ההתחייבות בתמורה ל 200 שקלים.

עכשיו תגידו לי חבריי היקרים,

האם זוהי לא חוצפה ממדרגה ראשונה?

האם ניתן לנקוט בצעדים משפטיים או שמכיוון שהיא הגיע איתם להסדר אז אין על מה לדבר?

איתמר.

פורסם

שיראו לה מסמך כתוב או הקלטת שיחה. אם אין שיחפשו את החברים שלהם.

אני לא חותם על כלום ולא לוקח כלום בלי לקרוא קודם לבד את החוזה ורק אם הוא נראה לי קובע עם הנציג לחתימה.

לפני כמה ימים היה אצלי נציג פלאפון עם הצעה להתנייד אליהם תוך חזרה מעוררת חשד מספר פעמים שהם עובדים בשקיפות מלאה. כמובן שהתעקשתי שישאיר לי את החוזה (בהתחלה הוא אמר שאסור לו אז אמרתי שמבחינתי בזה נגמרה השיחה ושאני לא עובר אז פתאום הוא הסכים להשאיר). כשקראתי אותו מופיע מפורשות שפלאפון יכולה לשנות ולהוריד דברים מההתחייבות שלה, שהביטוח כולל רק 3 חלקי פלסטיק בשנה ו 2 מסכים, ששינוי חבילה עולה כמעט 1000 ש"ח ושהם יכולים להעלות תעריפים עד 8% כל חצי שנה (וזה לפני ההשתתפות העצמית המטורפת שלהם למכשירים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא ברור לי באיזה אופן מירס חושבים לגבות 200 ש"ח, אם אכן לא קיבלו כל אמצעי תשלום.

בכל מקרה, הרשויות כבר נתנו באחרונה את הדעת על עניין הצגת חוזי סלולר בפני לקוחות, ואחת החברות נקנסה בסכום כבד עקב הצגה כושלת של הסכמים לפני חתימה. על אחת כמה וכמה, לא נחתם דבר.

לא רק שאין כל סיבה לשלם אפילו שקל - אם יש לך חבר עו"ד שמוכן להשקיע 5 דקות במכתב בלי לגבות על זה כסף, הייתי מוציא להם מכתב שלפיו אתם שוקלים לתבוע אותם על הטרדה, הטעיה, עוגמת נפש, בזבוז זמן והוצאות הכרוכות בהגעה הפיזית למרכז השרות שלהם, ובמידה והנושא ייגרר - גם הוצ' משפט.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

איזה הסדר? איפה החוזה שהיא חתמה איתו? איזה אשראי /הוראת קבע מחוייבת?

אני הייתי מציע לכם לפנות למירס ולהסביר להם את הנושא בעדינות רבה ולומר להם שאם העסק לא מתבטל באותה שניה אתם תובעים אותם בבית משפט.

פורסם

אין לייחס את תרגיל העוקץ לחברת מירס בלבד(יש מצב שכמה חברות נוספות יעלבו).

אני מכיר לפחות עוד שני מקרים דומים מאוד שהיו בשתי חברות נוספות.

פורסם

אם אין אמצעי תשלום ואין חוזה חתום ואין צילום ת.ז. אז על מה הסכמתם לתת 200 ש"ח.

את הפרטים של מאן-דהו גם אני יכול להשיג ולהציג כאילו נחתם חוזה.

עצם ההסכמה שלכם להתפשר, מקשה עלייכם לתבוע. לא מתפשרים אם לא אשמים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
זה תרגיל ידוע של המון חברות.

לי אישית זה קרה בנטויז'ן, סלקום והוט.

לא למדת לקח אחרי הראשונה שהמשכת עם עוד שתיים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני דווקא לא היתי מדבר איתם בעדינות - אלא מדבר איתם במשפטים שכוללים הרבה את המילה ז*ן.

חבל שלא הקלטתם את השיחה עם הנציג, זה היה יכול להיות אחלה חומר לynet.

פורסם

למה אי אפשר היה על ההתחלה להגיד יפה תודה ולנתק את השיחה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא למדת לקח אחרי הראשונה שהמשכת עם עוד שתיים?

הייתי צריך לכתוב נסיון לעוקץ.

נטויז'ן הצליחו ועליתי על זה רק אחרי כמה חודשים. (נציג שכאילו דיבר איתי והגדיל את החבילה ב80 שקל לחודש)

התנתקתי מיד.

עם סלקום - התקשר נציג ובילבל את המח ומייד שחיפפתי אותו התקשרתי לשירות לקוחות והפתעה-"חתמתי" על מסלול חדש שמאד משתלם להם. אחרי ויכוח עקר עם שירות הלקוחות שלהם - התנתקתי גם מהם.(וזה היה קשה)

הוט היו אצלי בבית וניסו להחתים אותי על מסמך תוך כדי הסתרה עם היד של סעיפים שונים וקריעה של הטופס ב"טעות".

הם עפו מהבית תוך שניה וחצי.

פורסם

למה אי אפשר היה על ההתחלה להגיד יפה "לך ת***ין" ולנתק את השיחה? וכמו כן "להודות" מקרב הלב לחברה שלה..

תיקונים באדום.

:idea:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לחברה שלה לא איכפת ממש, כי ה"חברה" מקבלת 100 שקלים על כל לקוח/ה שהיא מצרפת לתכנית הזו.

מהתחלה הסיפור היה נישמע מסריח, מציעים את העסקה הזו רק "דרך הטלפון" ו"אסור לספר לאף אחד",

מעניין, שאני דיברתי עם נציגים של סלקום ואורנג' בטלפון בלי שום ויכוח קיבלתי הצעה משתלמת הרבה יותר עבור שיחות ביני לבינה.

פורסם
לחברה שלה לא איכפת ממש, כי ה"חברה" מקבלת 100 שקלים על כל לקוח/ה שהיא מצרפת לתכנית הזו.

עם חברים כאלה לא צריך אויבים :?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי חוק הגנת הצרכן ניתן לבטל עסקה שכזו תוך 14 יום מרגע ביצוע העסקה.

אל תוותר ואל תשלם.

ניתן לפנות למועצה לצרכנות- הם מאוד יעילים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...