Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הרב :cry: גיליתי בעיה חדשה באוטו שלי: פיג'ו 205 שנת 97, הזרקה.

לפני יותר מחצי שנה ראיתי שבתא הנהג יש נזילה חמורה של נוזל קירור, במוסך הסבירו לי שיש בעיה ברדיאטור חמיום וצריך להחליף אותו. אני סרבתי להחליף אותו אלא ביקשתי שפשוט ינתקו אותו כדי שלא תהיה נזילה.

במשך התקופה הזאת לא היו שום בעיות ולא היו שום נזילות.

היום אחרי יותר מחצי שנה במקרה הרמתי את השטיח בתא הנוסע שליד הנהג וראיתי שם שלולית של נוזל קירור ונדהמתי :shock:.

מאיפה זה יכול להגיע אם הרדיאטור חימום מנותק???

והאם אפשר לתקן את זה מבלי להחליף את הרדיאטור חימום??

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

רדיאטור החימום אולי נותק, אבל אתה מבין שהיו צינורות מים שהגיעו אליו, וכנראה הם כרגע נוזלים.

אני מניח שניתן לטפל בנזילה וייתכן שהיא נבעה (גם בעבר) לא מהרדיאטור, אלא מהצנרת שהיתה מחוברת אליו, או שהיא נאטמה כנראה בצורה לא כ"כ מוצלחת.

alfa 156 2.5.

פורסם

אבל למה יש שם צינורות? כי אם הרדיאטור חימום מנותק הכוונה שלי שלא מגיע אליו נוזל קירור כי ניתקו את זה וכמעט שנה לא היו שום נזילות.

אז למה שיגיע לשם נוזל קירור ולמה פתאום עכשיו זה התחיל לנזול?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

הכתם הוא בצד שמאל של הנוסע, אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל זה בטוח נוזל קירור ירוק וזרחני פרסטון שאני משתמש בו.

פורסם

כן חשבתי על זה אבל למה זה הופיע פתאום אחרי יותר מחצי שנה??

פורסם

טוב אז עידכון קטן זה לא בא מרדיאטור חימום אלא זה מי גשם שחדרו לרכב והרטיבו את השטיח שהיה ספוג בנוזל קירור מהפעם הקודמת לכן זה היה ירוק.

עכשיו אני צריך לעשות משהו כדי למנוע מהמים לחדור לרכב מלמטה, האם מישהו יכול להמליץ איך לעשות זאת?

פורסם

איפה מלמעלה מהגג?? לא שם הכול יבש, הרמתי היום את הבידוד באותו מקום והכול רטוב שם, יכול להיות שנוצר חור בריצפה מחלודה וכאלה ומשם נכנסו המים.

בכול מקרה איך ניתן בצע אטימות ברצפה כדי שדבר כזה לא יקרה?

פורסם

מלמעלה כוונתו מאזור הווישרים. אבל ב205 הדופן ישרה ואין סיכוי שיכנס משם מים.

יש בשלדה פתחים למטה סגורים עם פקקים מגומי תרים את השטיח ותבדוק.

פורסם

תודה, אני אבדוק את זה מחר..

אתה יודע איפה הם נמצאים בדיוק?

פורסם

שלום לכם,

פירקתי היום את שטיח הרצפה ברכב והרמתי את הבידוד ברצפה ובאמת היה שם חור לניקוז שהיה פתוח, כנראה שהמים חדרו דרכו בגלל הגשם והשלוליות. אטמתי אותו עם סיליקון ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...