Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצפות בכבישים או מדינת חלם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 5 שנים בוצע שיפוץ מקיף ומרחיב בשכונה שלי שנמשך כמעט שנה בנו פשוט הכל מאפס, החל ממדרכות מערכת ביוב משוכללת כביש שנסלל מחדש פשוט שיפוץ מדהים לעומת מה שהיה לפני. יש כאן בעיה אחת, הביוב שבשבילו נעשו כל עבודות התשתית האלו שווה ככקליפת השום חצי שעה של גשם רצוף והכל מוצף כאן. עכשיו אתם בטח שואלים איך זה מתקשר לפורום הזה, נניח שקורה כאן מה שקרה בשנה שעברה והרכב שלכם מגיע למצב הזה (זה לא קרה לי אלא לידידה שלי שגרה באיזור אחר בנתניה):

12152_1250500616654_1053637494_30783954_6557764_n.jpg

12152_1250500656655_1053637494_30783955_600522_n.jpg

12152_1250500696656_1053637494_30783956_6826943_n.jpg

12152_1250500776658_1053637494_30783957_6246660_n.jpg

מי משלם על הנזקים הללו במידה ואין ביטוח מקיף ? שהרי גם כאן ברחוב המדובר יש תשתית ביוב והיא קרסה בגלל הגשם או יותר נכון לומר בגלל שלא התכוננו לגשם (בארהב בקיץ מנקים את תעלות הביוב על מנת למנוע את מה שקרה כאן)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מה שמעצבן זה שההצפות האלה זה ממש לא חידוש.

זה קורה כל שנה והיה יכול להמנע אם העיריות היו טורחות לנקות את הפתחים וצינורות הניקוז.

כן,מדינת חלם. :?

V5

פורסם

אם היית יודע כמה זה עולה היית מבין למה לא רצים לעשות את זה... במקרה אבא שלי עובד בתחום הניקוז והביוב, ותאמין לי זה רחוק מלהיות זול. יותר משתלם להם לשלם פיצוי גם על צי מאזדות שטבעו

פורסם

זה קורה כל שנה והיה יכול להמנע אם העיריות היו טורחות לנקות את הפתחים וצינורות הניקוז.

מה שיותר מעצבן זה שכל פעם זה מציף במקום אחר ואף פעם הגשם לא רוצה לחזור למקום שהכינו וניקו .

מעצבן הגשם הזה .

פורסם

נזק שנגרם לשלדה כתוצאה מהישארות נוזלים ככל מיני מקומות הגורמים לחלודה.

והחלפת כל הבפנים של האוטו... ממש לא סיפור פשוט.  

פורסם

זה לא בגלל ניקוי פתחים. פשוט מי הניקוז מהשכונות היותר גבוהות מתנקזים לשכונות הנמוכות כשהצנרת לא עומדת בעומס. אם אתה זוכר עד לפני כ 10 שנים שכונת הארגזים בת"א היתה מוצפת כמעט כל חורף ופתראום זה נעלם. הפיתרון היה שסתום חד כיווני שהותקן בחיבור של השכונה למערכת הניקוז (שנשפכת לאילון) בעלות של כ 40,000 ש"ח לשסתום ועוד סכום דומה עבור ההתקנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכל תלוי במכונות של העיריה לפתור את הבעיה.

שיהיה ניקוי פתחים ובתוך הצינורות, שיהיה שסתום, שיהיה משהו. רק שיהיה. כמות השמים בארץ הקודש היא הרבה פחות מארצות אחרות (בניו זילנד מדובר בפי 5 עד פי 10 ויותר, ולא נתקעתי באף צומת, גם בערים שבנויות על הר).

עד לפני כמה שנים היתה בהרצליה צומת, העצמאות - בן גוריון (ליד אגד), שהיתה מוצפת לכזה גובה, שפעם תנורי פיצריה סמוכה הוצפו. איני יודע אם בגלל לחץ תושבים, בחירות, תביעות, מצב רוח טוב - יום אחד עשו שם עבודת פתרון יסודית והבעיה נעלמה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

באשקלון יש בית אחד שכל חורף מוצף אז העירייה רצתה לבנות לו מחסומים ממתכת שניתנים להעלאה והורדה שיחסמו את המים במקרה גשם.

פורסם

רק אותי זה מעניין למה היא\הוא נכנס\ה לשם אחרי שהיא\הוא ראה\ראתה שהשלט משמאלה מוצף כמעט עד הסוף?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ההצפות חוזרות כל שנה באותם המקומות , אני אישית הייתי חשוף לכמה מקרים שהחליפו רחובות שלמים והגיע החורף ושוב הצפות.

ולגביי שכונת הארגזים , העירייה לא רצתה לטפל בשכונה ולכן כל שנה המצב היה חוזר על עצמו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

WONKA, החוכמה היא לא להחליף אלא לדעת מה עושים ופה יש מעט מאוד בעלי מקצוע בתחום.

פורסם

כן הבעיה שתמיד "בעלי המקצוע" מחליטים להחליף. ככה זה שיש מכרזים גדולים קבלים מקומבנים והרבה תקציבים שנגמרים מהר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...