Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מארץ אחרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרארי טסטה-רוסה 1985, נקנתה ע"י הבחור אחרי תאונה רצינית.

פרויקט מצולם ומתועד כהלכה, הרכב מפורק ועובר שיפוץ מאסיבי בורג אחר בורג, לאט לאט ולפי יכולתו כל פעם קצת.

מרשים ביותר.

(אני לא מבין טוב צרפתית, אבל יש מספיק תמונות).

http://www.forum-auto.com/marques/ferrari/sujet676.htm

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

בהחלט מרשים.אבל ..... לא מארץ אחרת היכולות הללו קימות גם בארץ .ראו לדוגמא את השיפוץ של ליאור ברוך, של דרור,של בני ל,ועוד אחרים וטובים.פרט לעלויות החלקים אין הבדל משמעותי מלשפץ פרארי או פורד אסקורט.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

התכוונתי שהוא פשוט לא מישראל... לפי מה שאני מצליח להבין הוא עושה אותו לאט לאט ולא ממש יורד לרמת CONCOURS. מה שכן חלקים יהיו לו יקרים.

פחחות:

http://www.forum-auto.com/marques/ferrari/sujet676-4935.htm

מבט כללי וניסיונות הנעה:

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

שיפוץ מדהים , אבל עם כל הכבוד אני עדין מעריך ששיפוץ רכב כמו פרארי הוא מסובך יותר מאשר רכב פחות אקזוטי , הסיבוך של המערכות שלרוב מתקדמות הרבה יותר מהמקובל בתקופה , מחיר החלקים שלעתים איננו סביר בעליל הופך שיפוץ של רכב כזה למיוחד וקשה יותר לטעמי מבלי לזלז בכל שיפוץ אחר.

בתור יליד שנות ה80 הטסטה רוסה זאת הפרארי הראשונה שהכרתי ,אולי היא לא יפה כמו הדינו או האף 40 אבל היא עדין סופר מיוחדת ובקרוב נוכל לראות כאלו על כבישי ארצנו... מי יתן ויהיה לי את הממון המתאים

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
בהחלט מרשים.אבל ..... לא מארץ אחרת היכולות הללו קימות גם בארץ .ראו לדוגמא את השיפוץ של ליאור ברוך, של דרור,של בני ל,ועוד אחרים וטובים.פרט לעלויות החלקים אין הבדל משמעותי מלשפץ פרארי או פורד אסקורט.

המון המון כבוד למשפצינו , אבל בהחלט יש הבדל בין לשפץ ולשחזר טסטה רוסה לבין אותה עבודה על אסקורט למשל .

בדיוק כמו ההבדל בתכנון בפיתוח ובייצור בין שתיהם ....... אם תדפדף תראה כמה השקעה ניתנה רק לכסאות תראה שזה לא שווה ערך .....אבל בעיקרון שיפוץ הוא שיפוץ.....אז איש לא יוכל לבטל אמירתך .

ושוב כל הכבוד למשפצינו

• תוכן חדש...