Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חשבתי וחשבתי, הגעתי לאיזה רעיון שאני לא יודע האם הוא חוקי או לא האם זאת עבירה על החוק או לא האם יש פה משהו שמסכן אותי (פרט להיותי יהודי)- בוא נגיד שאני עולה מטוס וטס לגרמניה (עם דרכון ישראלי) בסוכנות נסיעות בגרמניה אני קונה כרטיס טיסה לדובאי וטס מגרמניה לדובאי (עם דרכון ישראלי) .

והינה מספר שאלות....

1. האם ימכרו לי כרטיס בגמרניה לדובאי כשיראו שיש לי דרכון ישראלי?

2.במידה ומכרו לי כרטיס האם בדובאי משטרת הגבולות שלהם תתן לי להיכנס

3.במידה ולא יתנו לו להיכנס לדובאי או שיתנו האם יעכבו אותי שם לחקירה באשמת ריגול או משהו דומה או שלא יתנו לי לצאת משדה התעופה ויחזירו אותי לאירופה?

4. בוא נגיד שנכנסתי לדובאי והכל בסדר ואחרי זה אני חוזר לישראל שוב דרך אירופה והכל עם דרכון ישראלי,מה יעשו לי בארץ ברגע שיראו שבדרכון יש חותמת מדובאי או משהו בסגנון?

אני יודע שרוב האנשים חושבים שאני מטורף לשאול את זה , וגם בנוסף אני מאמין שאף אחד מכם לא יודע את התשובות בוודאות לשאלות הללו....אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים או מתארים שיכול להיות.

תודה .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למכור כרטיס ימכרו לך אבל לא יודע אם יתנו לך להיכנס.

אני הייתי בדובאי ב 90' בקונקשן לרומניה מהמזרח. לא יצאנו מהדיוטי פרי אבל הם ידעו שאנחנו ישראלים ולא היתה שום בעייה עם זה (אפילו שילמנו בכ. אשראי בינלאומי ישראלי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1.אין בעיה להזמין טיסה. יש טיסות של רויאל ג'ורדניאן\טורקיש איירליינס עם קונקשנים בעמאן\איסטנבול

2.כאן כבר יש בעיה. אחרי ה"תקרית" עם החיסול הם נורא נעלבו והם לא מכניסים יותר ישראלים גם עם דרכון זר

3.אם בכל מקרה תגיע לשם כנראה שיתשאלו אותך וישלחו אותך חזרה. אני לא חושב שזה חוויה מומלצת.

4.לא יודע.במצב התאורטי שאתה כן נכנס לשם ואח"כ חוזר, אולי יתשאלו אותך כשתחזור לארץ

5.חסר יעדים נורמליים בעולם? :lol:

V5

פורסם

אוה, חמוד, אתה רוצה לעוף לארצות החום???

http://www.youtube.com/watch?v=AHT3dpPve0o&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ובנימה רצינית יותר,

למה שתרצה לעשות את זה?

אישית אין לי מושג, מעולם לא חשבתי על לנסוע למדינה ערבית כלשהיא, אולי למעט מצריים-אני מת לראות את הפירמידות, אבל ירדתי מזה דיי מהר, למה אני יהודי (זה מה יש, לא החלטה שלי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע לגבי דובאי, אבל באשרת הכניסה של כל מדינה שיצא לי להיתקל בה, כתוב בפירוש שההחלטה האחרונה והקובעת לגבי כניסתו או כניסתו של פלוני לתחומי המדינה היא של שוטר משטרת הגבולות שמוצב בנקודה שממנה אותו פלוני מבקש להיכנס.

במילים פשוטות: גם אם המדינה שאתה מתעתד לנסוע אליה דורשת אשרת כניסה וגם אם אכן הצלחת לקבל אשרת כניסה, זה עדיין לא מבטיח באופן מוחלט את כניסתך. במקרה שכניסתך לא תאושר, אתה תופנה אחר כבוד לתא מעצר, בו תוחזק עד שתצא טיסה שתחזיר אותך למקום ממנו באת.

ספציפית לגבי ארבע שאלותיך:

1. לא רואה סיבה מדוע לא. מקסימום אולי ינסו להסביר לך שאתה מנסה להגיע ליעד שעלול להיות בעייתי מבחינתך, אבל עקרונית לא קיימת מניעה כלשהי למכור לך את מה שאתה מבקש לרכוש.
  2. ראה פסקה קודמת.
  3. פתרונים לאלוהים, אבל כעקרון: כיד הדמיון הטובה עליך.
  4. לא נראה לי שזה באמת מעניין מישהו, מה גם שאם יש לך מעבר מהיר בבידוק (באמצעות הכרטיס המגנטי והזיהוי הביומטרי), ממילא אף שוטר גבולות לא יראה בכלל את הדרכון שלך.

בהצלחה עם הנסיעה! אל תשכח לצלם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכל העונים , ולאלו ששואלים למה דווקא לשם - אני לא מחפש הרפתקאות מיותרות בדרך כלל אבל כל פעם שאני רואה את דובאי באינטרנט בטלויזיה או בכל מדיה אחרת אני פשוט ניגנב מהיופי שהולך שם.

הייתי כמעט בכל אירופה אבל תמיד היה לי רצון לנסוע לדובאי ,נכון אני עדיין יודע שהסיכויי להגיע לשם הוא כמעט אפסי (נו טוב רק אם נעשה דרכון זר) אבל עדיין מעניין.

והינה עוד שאלה - איך נוסעים למונדיאל ב 2022 לקטר?

פורסם

אישית אין לי מושג, מעולם לא חשבתי על לנסוע למדינה ערבית כלשהיא, אולי למעט מצריים-אני מת לראות את הפירמידות, אבל ירדתי מזה דיי מהר, למה אני יהודי (זה מה יש, לא החלטה שלי).

אחי (זה שאני מדבר איתו בבית) חזר בדיוק משבוע במצרים עם טונות של חוויות. גרם לי לרצות לטוס לשם גם כן. ציין שגם הוא חשש ביום הראשון אבל שדי מהר התברר שאין שם שום בעיה עם ישראלים, והבעיה היחידה היא מכל מקבצי הנדבות והסוחרים בשווקים שמשתמשים באלפי דרכים שונות בשביל לסחוט ממך כסף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפשרי להזמין כרטיס, בלתי אפשרי להכנס לדובאי.

בעלי דרכון ישראלי לא נכנסים לדובאי נקודה.הדרך היחידה להיכנס לדובאי היא באמצעות דרכון זר-

שגם עם זה הם יכולים לעשות בעיות ולמנוע ממך להיכנס במידה וירצו. לכן, אם אין ברשותך דרכון זר

אתה יכול לרדת מהרעיון:wink:

Lexus CT200H

פורסם
אחי (זה שאני מדבר איתו בבית) חזר בדיוק משבוע במצרים עם טונות של חוויות. גרם לי לרצות לטוס לשם גם כן. ציין שגם הוא חשש ביום הראשון אבל שדי מהר התברר שאין שם שום בעיה עם ישראלים, והבעיה היחידה היא מכל מקבצי הנדבות והסוחרים בשווקים שמשתמשים באלפי דרכים שונות בשביל לסחוט ממך כסף.

בן דוד שלי (זה שאני מדבר איתו בבית) גם חזר ממצריים לפני כחודשיים.

מה שנאמר להם לפני שהם הגיעו, זה שעדיף שאף אחד לא יגלה שהם ישראלים, והסיבה היא לא סכנה מצד גורמים כאלה ואחרים, אלא מהלחץ של הגורמים הרשמיים במצריים(משטרה).

לצערם, לקראת סוף הטיול, אחד הבתי מלון הודיע לרשויות שהם ישראלים, וכתוצאה מזה הם נאלצו להעביר את שאר הטיול בליווי של ניידת עם 2 שוטרים מצריים אשר הייתה צמודה אליהם בכל רגע (לא הפריעו ולא הגבילו, סה"כ נסעו והלכו אחריהם).

פורסם

RS הנכבד במידה וזה לא בעיה אשמח לקבל עוד פרטים.

וכמובן איך נוסעים למונדיאל ב 2022 לקטר?

פורסם
שלום,

1. האם ימכרו לי כרטיס בגמרניה לדובאי כשיראו שיש לי דרכון ישראלי? אולי

2.במידה ומכרו לי כרטיס האם בדובאי משטרת הגבולות שלהם תתן לי להיכנס אולי

3.במידה ולא יתנו לו להיכנס לדובאי או שיתנו האם יעכבו אותי שם לחקירה באשמת ריגול או משהו דומה אולי או שלא יתנו לי לצאת משדה התעופה אולי ויחזירו אותי לאירופה? אולי

4. בוא נגיד שנכנסתי לדובאי והכל בסדר ואחרי זה אני חוזר לישראל שוב דרך אירופה והכל עם דרכון ישראלי,מה יעשו לי בארץ ברגע שיראו שבדרכון יש חותמת מדובאי או משהו בסגנון? לך תדע

אני יודע שרוב האנשים חושבים שאני מטורף לשאול את זה אולי, וגם בנוסף אני מאמין שאף אחד מכם לא יודע את התשובות בוודאות לשאלות הללו.... כנראה אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים או מתארים שיכול להיות. לך תדע

תודה . בבקשה

במודגש+

בלי לפגוע, אבל אם אתה שואל את זה כאן, ואם אתה לא יכול לפתור או להתמודד עם הבעיות שיכולות לצוץ בדרך בלי להסתמך על עזרה של אחרים במידת הצורך (שזה לא בהכרח מול גופים רשמיים במדינה), עדיף שלא תהמר על החופש שלך.

פורסם

לפני כמה שבועות הוזמנתי להשתתף עם הגאמין בתערוכה בדובאי, המארגנים הבהירו לי שלא תהיה בעיה להכניס אותי,

אבל אך ורק עם דרכון זר. ויתרתי על ההזמנה, למרות שבדיוק כמוך אני מודה שמאוד מסקרן לבקר שם.

• תוכן חדש...