Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי עינב ואני סטודנטית שנה ג' לעיצוב תעשייתי.

במסגרת הלימודים אני מעצבת שואב אבק ידני לרכב ורציתי לשאול מניסיונכם בנושא.

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לבעיות שנתקלתם בהן, רעיונות לשיפור, עד כמה אתם מרוצים מההיצע בשוק, כמה הייתם מוכנים לשלם על שואב אבק שכזה וכל הערה העולה על רוחכם.

תודה על העזרה,

עינב

פורסם

מסכים.

כדאי שהשואב יהיה נטען ובעל עוצמת שאיבה נורמאלית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ייתכן שחוסר ההבנה הוא שלי, אך עינב ציינה שואב ידני.

להבנתי הכוונה לשואב מכני שיש בו יש מברשת שמסתובבת והוספת את הלכלוך לתוך מיכל.

פורסם

אני קניתי שואב קטן לרכב שלא עשה את העבודה- הוא היה די גדול, רועש מאוד ולא הצלחתי לנקות איתו את הפינות

בגלל זה חיפשתי שואב שמגיע עם אביזרים נלווים שמגיעים לכל הפינות של הרכב, יש לו גם מוט הארכה כמו שואב ביתי

הופתעתי כי עכשיו בבאמת מייצרים שואבים קומפטים, יש כאלה שבהחלט עושים עבודה לא רעה (אין לי ילדים אז אין לי שאריות של צ'יפסים במושב האחורי) אז בתור שואב אבק טוב לשימוש אחת לשבועיים ככה- הוא מצויין

אגב בתור סטודנטית לעיצוב אני בטוח שגם תאהבי את העיצוב של הדגם, הפתיע אותי לראות שמשקיעים גם בעיצוב עתידני כחלחל-

http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124920

• תוכן חדש...